sasa ns 1 3067 Napisano Jun 25, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan osnovni princip razrađivanja kaacige je gledanje televizora zimi sa kacigom na glavi.Može i leti ako si u frižideru. Poenta je da zaštita vizira i etikete ostaju na svom mestu da bi se kaciga posle mogla preodati kao nova. Pre 4 godine sam 3 kacige kupio sa probanjem, kao dobre su pa ih posle prodavao i gubio pare-Četvrta nije položila ni uz gladanje tv-a ali sam makar manje para izgubio na njoj. Probaj nekako da sabiješ obrazine.Da staviš nešto u kacigu i podupreš obrazine da se stisnu.Probaš svaki dan 2 puta da vidiš šta se dešava pa tako namincaš sebi na meru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 176 Napisano Jun 26, 2023 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS Ja je nosim vec godinu dana,mslm da nije nista popustila.Послато са SM-A336B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1421 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 858 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi steže ova kaciga obraze, iako sam uzeo XL a, po teoriji, treba mi L (glava 61). Pitanje za vlasnike: hoće se raširiti obrazine, baš su "mesnate"?Neće.. I kod mene je isto, pisao sam u ovoj temi ranije da je takav "kroj". Moja nije popustila ni milimetar evo već dve sezone. Steže obraze ko i prvog dana...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9275 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 1904 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, drugari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...