Lukac 1354 Napisano Jul 3, 2021 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sh150 god 2008, 26000km, uvezena iz Svice pretprosle god,ja sam vlasnik reg do februara 2022. Zimus uradjeno sledece; Nove gume,ulje filter, antifriz, kais, rolnice kompletno novo kvacilo, lanac bregaste, iridium svecka, nov akumulator, kocione plocice, itd itd, da ne nabrajam.Od opreme ima original najveci vetrobran sa stitnicima ruku, copavu nogu, sediste uradio Srdjan, kofer sa nosacem, ukratko nema dinar ulaganja. Koristim ga skoro svaki dan, na veliki motor sednem jednom mesecno. Cena 1590e, moze zamena za SH300 ie ili Yamaha X city 250 uz moju doplatu ali da budu u istom stanju kao moj skuter. Lukac 064 9760896 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Jul 3, 2021 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sto si ju spljostio ovoliko? Salim se… SH je ludnica od skutera, karakteristike manje vise ali je vecna masina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...