bukimoto 0 Napisano Octobar 9, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bezanijska Kosa Beograd Motocikl: BMW 1100 gs Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovako stoje stvari , motor nije registrovan ,ali je na BG ,problematika je da od kada je usao u Srbiju nije bio idealan Plastike su bile naprsle i na masini je okrenuo lezaj na radilici E onda sam je rasturio u delove ,ofarbao komletno u crno uradio doticni lezaj ,obradio radilicu i u medjuvremenu izgubio jednu uljnu kariku E sad motor stoji tako rasklopljen od februara, sve kao danas cu ,sutra cu da ga sklapam Inace masina je fenomenalna ,stubline cilindara su kao nove Pa ko hoce da se cima ,ram i plastike su ofarbane i poluraskloljene tj sve je skinuto s rama <otor je 1989 Cena ,mene je do sad izasao 1800 e ali nema veze dajem ga ovako kako stoji za 1300ena mene se vodi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 9, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imas pp.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukimoto 0 Napisano Octobar 9, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bezanijska Kosa Beograd Motocikl: BMW 1100 gs Prijavi odgovor kao problematičan kontakt tel 060 130 3000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Octobar 9, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu navala bolje da ne pišem pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Octobar 9, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu navala bolje da ne pišem pp Ne vredi, ne javlja se ni na tel... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...