Skols 25 Napisano Decembar 16, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Mogu i ja iz pravca Zemuna da se pridruzim? normalno, cekamo te sa soljom caja, pa onda zajedno ka bgdu Oket,cemo se dogovorimo za mesto i vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 16, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim prekoputa skupstine pa mi nije frka da dodjem maskiran u moto-mraza ;D jos 12 dana... uraaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan e moze,cak je dobra ideja, da mi koji idemo iz zemuna ,n.bgd se okupimo i zajedno ujasemo u skupstinu. dogovoreno, samo mi malo pojasni gde bese Dunav osiguranje kod Juge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo znam da moram da idem, makar i sekire sa neba padale. Lako je tebi, ti imaš lima da te štiti, a mi jadni samo kacige... Ako se kojim slučajem desi da tvoj lim popusti, onda će ovi novinari i KUD-ovci da skaču preko tebe da te spase... ;D ;D ;D ;D ;D Vidis, dobro mi rece. Pa mogli bi ti i ja da se menjamo za kociju, sto je sigurno - sigurno je !! ;D ;D Dok ne vidim šta se vozi u toj tvojoj kočiji - NEMERE!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan e moze,cak je dobra ideja, da mi koji idemo iz zemuna ,n.bgd se okupimo i zajedno ujasemo u skupstinu. dogovoreno, samo mi malo pojasni gde bese Dunav osiguranje kod Juge kad stanes ispred hotela desno ti je parking,kad ides na splavove, a levo (raskrsnica sa goce delceva)je teh.pregled dunav osiguranja tj.deo hotela koji je blizi zemunu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Meni je motor u YUBC-u tako da računajte i mene za nalaženje kod DUNAVA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovu priliku da pozovem sve koji to mogu ,da pojacamo donaciju domu u sremcici. ja sam se odlucio da moja licna donacija za dom bude televizor ,u tehnomarketu tv-54cm kosta ispod 100eu,tako da planiram da ga kupim u subotu 20.12. i donesem u vir. ako jos neko moze da se prikljuci sa licnom donacijom ,lepo bi bilo da se dogovorimo i odemo zajedno da to pazarimo. nadam se da nisam jedini....toj deci treba sve http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09008089 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U Tempu je oko 6 000 dinara, dosta jeftinije. Svaka čast, Zlajo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uz svo postovanje prema najiskrenijim zeljama, prosle godine je bas iz Uprave Doma bilo nekih korekcija osnovnih zamisli donacija, i to, cini mi se, upravo u podrucju TV-a kao donacije, te bi bilo lepo pre eventualne kupovine da se vidi sa Direktorom da on sazna pije li vodu sada ta prica. Iako na prvi pogled ume zvucati glupo, ali u upravljanju neprofitnim/budzetskim organizacijama i institucijama, itekako moze da zakomplikuje stvar neka donacija. Ja bas ovih dana resavam jednu staru i nesuvislu pricu na Odboru jer direktor takve jedne ustanove ne zna sta da radi sa rashodovanjem namestaja koji je bio svojevremena donacija ali pravno nisu dobro definisani donatori, odnosno, nisu vezani dobro za predmete donacije. Stoga je mozda OK da Direktor potvrdi ovakav vid donacije iz neposrednog kontakta sa Domom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uz svo postovanje prema najiskrenijim zeljama, prosle godine je bas iz Uprave Doma bilo nekih korekcija osnovnih zamisli donacija, i to, cini mi se, upravo u podrucju TV-a kao donacije, te bi bilo lepo pre eventualne kupovine da se vidi sa Direktorom da on sazna pije li vodu sada ta prica. Iako na prvi pogled ume zvucati glupo, ali u upravljanju neprofitnim/budzetskim organizacijama i institucijama, itekako moze da zakomplikuje stvar neka donacija. Ja bas ovih dana resavam jednu staru i nesuvislu pricu na Odboru jer direktor takve jedne ustanove ne zna sta da radi sa rashodovanjem namestaja koji je bio svojevremena donacija ali pravno nisu dobro definisani donatori, odnosno, nisu vezani dobro za predmete donacije. Stoga je mozda OK da Direktor potvrdi ovakav vid donacije iz neposrednog kontakta sa Domom. vec provereno sa direktorom, nece im praviti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Decembar 16, 2008 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovu priliku da pozovem sve koji to mogu ,da pojacamo donaciju domu u sremcici. ja sam se odlucio da moja licna donacija za dom bude televizor ,u tehnomarketu tv-54cm kosta ispod 100eu,tako da planiram da ga kupim u subotu 20.12. i donesem u vir. ako jos neko moze da se prikljuci sa licnom donacijom ,lepo bi bilo da se dogovorimo i odemo zajedno da to pazarimo. nadam se da nisam jedini....toj deci treba sve http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09008089 cao zlaja, ja mogu da pomognem sa 2000 din. btw komsije smo. javi se na 061 1403476 pa se organizujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovu priliku da pozovem sve koji to mogu ,da pojacamo donaciju domu u sremcici. ja sam se odlucio da moja licna donacija za dom bude televizor ,u tehnomarketu tv-54cm kosta ispod 100eu,tako da planiram da ga kupim u subotu 20.12. i donesem u vir. ako jos neko moze da se prikljuci sa licnom donacijom ,lepo bi bilo da se dogovorimo i odemo zajedno da to pazarimo. nadam se da nisam jedini....toj deci treba sve http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09008089 cao zlaja, ja mogu da pomognem sa 2000 din. btw komsije smo. javi se na 061 1403476 pa se organizujemo. hvala komsija , da ne bude da skupljamo novce na dva koloseka, nego cimnem ja tebe u subotu i odemo zajedno da kupimo tv, ako se jos neko prikljuci kupujemo 2 dva tv-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Decembar 16, 2008 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovu priliku da pozovem sve koji to mogu ,da pojacamo donaciju domu u sremcici. ja sam se odlucio da moja licna donacija za dom bude televizor ,u tehnomarketu tv-54cm kosta ispod 100eu,tako da planiram da ga kupim u subotu 20.12. i donesem u vir. ako jos neko moze da se prikljuci sa licnom donacijom ,lepo bi bilo da se dogovorimo i odemo zajedno da to pazarimo. nadam se da nisam jedini....toj deci treba sve http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09008089 cao zlaja, ja mogu da pomognem sa 2000 din. btw komsije smo. javi se na 061 1403476 pa se organizujemo. hvala komsija , da ne bude da skupljamo novce na dva koloseka, nego cimnem ja tebe u subotu i odemo zajedno da kupimo tv, ako se jos neko prikljuci kupujemo 2 dva tv-a dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovu priliku da pozovem sve koji to mogu ,da pojacamo donaciju domu u sremcici. ja sam se odlucio da moja licna donacija za dom bude televizor ,u tehnomarketu tv-54cm kosta ispod 100eu,tako da planiram da ga kupim u subotu 20.12. i donesem u vir. ako jos neko moze da se prikljuci sa licnom donacijom ,lepo bi bilo da se dogovorimo i odemo zajedno da to pazarimo. nadam se da nisam jedini....toj deci treba sve http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09008089 cao zlaja, ja mogu da pomognem sa 2000 din. btw komsije smo. javi se na 061 1403476 pa se organizujemo. hvala komsija , da ne bude da skupljamo novce na dva koloseka, nego cimnem ja tebe u subotu i odemo zajedno da kupimo tv, ako se jos neko prikljuci kupujemo 2 dva tv-a dogovoreno VEC SAM SIGURAN DA CEMO KUPITI 2 DVA TV-a ( hvala i onima koji su pustili p.p. sa podrskom =novcanom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zlajo, Svaka čast za tu ličnu donaciju. Siguran sam da će im u domu dobro doći jer mi je direktorka rekla da njima treba sve od tehnike. Što se tiče objavljivanja na forumu, mislim da niko to neće loše protumačiti tako da slobodno kači. Što se tiče pozivanja ovih firmi, ako ti već imaš kontakt tamo slobodno ih zovi ti ali im reci da slobodno za sve ostalo kontaktiraju mene. evo obavljene i konsultacije sa nadleznim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan OK. Dogovoreno, vidimo se. Bas si mi nacrtao Zlajo, ne mogu da omanem, ehehehehe. Vidim ja bice nas vise. I Direktor dolazi. Superrrrrrrr. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, odlicno ako je vec omogucen i ovaj vid donacije, idemo dalje. Pit i ja smo vec izdogovarali jos ponesto, pa cemo o tome kasnije u adekvatnoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hoću ja da budem Deda Mrazica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 16, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislis... Baba Mrazica? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislis... Baba Mrazica? ;D Može i to, ne bunim se...eh da su vam sve Baba Mrazice kao ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan eh Pablo,da samo znas kakva je to Mrazica,ponajmanje baka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan eh Pablo,da samo znas kakva je to Mrazica,ponajmanje baka Kljakavi ti da se nacrtas 28-og sa kacigom i obucise toplo ides samnom ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eh Pablo,da samo znas kakva je to Mrazica,ponajmanje baka Kljakavi ti da se nacrtas 28-og sa kacigom i obucise toplo ides samnom ;D ;D ;D A ne, molim te Shejtane, postuj bolesne kolege, em smo kinezi, em smo skenjani obojica, Peca ide samnom samo ako budem mogao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan kaciga mi je vec na glavi prijatelju,opremu imam,samo mi desna cizma malo tesna jbg,moram neku kesu da nabacim,da se papci ne smrznu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga mi je vec na glavi prijatelju,opremu imam,samo mi desna cizma malo tesna jbg,moram neku kesu da nabacim,da se papci ne smrznu Imam ja bonsek ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...