mick 3294 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Сале je napisao: Па и ја се руководим тиме. Мислим да је овде важно шта је корисније а не шта је боље. Vrlo jednostavna stvar...polažeš isključivo na manuelnom menjaču. Tako da, zaključak izvuci sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Ок, хвала људи. И ја сам тако претпостављао али реко само да будем 100% сигуран. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2126 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 817 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mick je napisao: Vrlo jednostavna stvar...polažeš isključivo na manuelnom menjaču. Tako da, zaključak izvuci sam. Ovo nije u potpunosti istina. Polaže se na istom motoru na kom se voze časovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan Ti makar imas da biras, ja sam u ponudi imao samo Gileru gp 800 i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3294 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije u potpunosti istina. Polaže se na istom motoru na kom se voze časovi.Ne znam...u moje vreme si morao da polažeš na manuelnom menjaču. Ako je sad to promenjeno, ne znam šta bih rekao. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2126 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 817 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, mick je napisao: Ne znam...u moje vreme si morao da polažeš na manuelnom menjaču. Ako je sad to promenjeno, ne znam šta bih rekao. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Jeste, mislim da je 2013. ili 15. promenjeno. Mada je i tada postojala rupa, pisalo je da motor mora da ima menjač, a ne manuelni menjač, pa su se zato provlačili sa Burgmanom i Manom sa simulacijom šaltanja i DCT hondama na polaganju. U svakom slučaju, sada se više ne vozi svojim već isključivo školskim motorom, menjač nije definisan, i polaže se na istom motoru na kom se voze i časovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3294 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, mislim da je 2013. ili 15. promenjeno. Mada je i tada postojala rupa, pisalo je da motor mora da ima menjač, a ne manuelni menjač, pa su se zato provlačili sa Burgmanom i Manom sa simulacijom šaltanja i DCT hondama na polaganju. U svakom slučaju, sada se više ne vozi svojim već isključivo školskim motorom, menjač nije definisan, i polaže se na istom motoru na kom se voze i časovi.Haos jbt...lično moje mišljenje je da je manual menjač obaveza. Posle toga radi šta ti volja...u ciklistiku spada i korišćenje menjača na adekvatan način.Ja sam polagao recimo na katani gsx 600f osmice sam kidao! Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Па ова школа где полажем (а вероватно и све остале) има 2 мотора са различитим мењачима па сам због тога и питао јер имаш избор обуке на било ком од њих. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2126 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 817 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Сале je napisao: Па ова школа где полажем (а вероватно и све остале) има 2 мотора са различитим мењачима па сам због тога и питао јер имаш избор обуке на било ком од њих. Polagaćeš na onom na kom budeš i vozio. A verovatno jeste bolje da učiš na menjaču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jul 24, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan U auto školi u kojoj sam ja polagao, A1 i A2 kategorije se obučavaju i polažu na skuteru. Puna A kategorija isključivo na motociklu sa manuelnim menjačem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Купим данас ону поткапу да не би стављао ону њихову кацигу на главу јер ко зна ко ју је све носио и једва је навукох кући колко је тесна. Не знам да ли ја нисам навикао да носим такве ствари али оно чудо баш стеже. И рече ми онај лик у радњи да су све универзалне и да немају величине па се само питам шта би ли било да имам већу главу??Нема теорије да би оно навуко. Не знам да ли се то временом развуче или не. Јел нормално да се баш припија уз главу или не? Купио сам памучну а била је и она синтетичка која је верујем растегљивија ал не бих баш да ми се упали глава под пластиком. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3294 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Imaš veličine naravno...taj koji ti je lupio pojima nema. Do duše ne znam zašto ne uzmeš kacigu za sebe? Što koristiš tuđu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Па и на оном паковању пише да је универзална. А мислио сам да прво положим па да почнем да се снабдевам опремом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3294 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Heheh jedno pakovanje nije komplet proizvodnja Što se tiče opreme...kaciga je osnova i slobodno izaberi neku za sebe, ne moraš davati stotine eura za 7k dinara imaš pristojnih. Ne znam da li moram da ti pričam oko higijene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan Ма знам све то него рекох ај да изгурам те часове вожње па да онда почнем да купујем ствари. Зато и узех ову поткапу. Њу ћу у сваком случају носити и касније испод моје кациге. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3294 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Šta znam...ne bih takvu kacigu koristio. Ali kako želiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan А немам појма. Можда и одем ових дана да узмем неку коју ћу касније носити. Видећу већ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel` da te pitam....koliko si platio tu potkapu vise od 300 din? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mick je napisao: Imaš veličine naravno...taj koji ti je lupio pojima nema. Do duše ne znam zašto ne uzmeš kacigu za sebe? Što koristiš tuđu... Ja sam jedan od tih koji je "lupio" Posle 8-9 godina prodaje moto-opreme teeeesko da "nemam pojma". Sledeci put povedi molim te racuna o izrazavanju, ima ovde na forumu i zlopamtila... Potkape se UGLAVNOM rade u jednoj velicini, a cak i kad su od pamuka, obicno budu dovoljno rastegljive da pokriju ceo asortiman velicina glava. Naravno, ima (ne)casnih izuzetaka. Za ostalo se slazem sa tobom, mada Sasa verovatno ceka da kupi motor i vidi koliko mu je para ostalo za opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3294 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jedan od tih koji je "lupio" <_> Posle 8-9 godina prodaje moto-opreme teeeesko da "nemam pojma". Sledeci put povedi molim te racuna o izrazavanju, ima ovde na forumu i zlopamtila... Potkape se UGLAVNOM rade u jednoj velicini, a cak i kad su od pamuka, obicno budu dovoljno rastegljive da pokriju ceo asortiman velicina glava. Naravno, ima (ne)casnih izuzetaka. Za ostalo se slazem sa tobom, mada Sasa verovatno ceka da kupi motor i vidi koliko mu je para ostalo za opremu. Nisam navodio ime niti sam znao ko mu je prodao samo sam rekao da to nije istina, ako si se uvredio šta da ti kažem... Uz dužno poštovanje nema potrebe da vodim računa o izražavanju ako sam u pravu.Evo moje rezervne potkape...sa sve uredno navedenom veličinom. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сале 26 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Београд Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, LuckyVladano je napisao: Nego jel` da te pitam....koliko si platio tu potkapu vise od 300 din? Чак 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2126 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 817 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mick je napisao: Šta znam...ne bih takvu kacigu koristio. Ali kako želiš... U mojoj školi su insistirali da se nosi njihova kaciga zbog komunikacije koja je već ugrađena. Inače imam svu svoju opremu, ali džabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3294 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj školi su insistirali da se nosi njihova kaciga zbog komunikacije koja je već ugrađena. Inače imam svu svoju opremu, ali džabe.Woow haos ne znam, nisam neki čistunac ali znajući kako naš narod "brine" o stvarima čisto sumnjam da je postava te kacige ikad oprana a kamoli menjana nakon svakog korisnika, što bi bila normalna stvar obzirom na ludačke cene.Pa nakon par vožnji samo potkapu kad opereš ukapiraš sve Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2126 Napisano Jul 25, 2021 Drug član, 817 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, mick je napisao: Woow haos ne znam, nisam neki čistunac ali znajući kako naš narod "brine" o stvarima čisto sumnjam da je postava te kacige ikad oprana a kamoli menjana nakon svakog korisnika, što bi bila normalna stvar obzirom na ludačke cene. Pa nakon par vožnji samo potkapu kad opereš ukapiraš sve Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka I meni je bilo odvratno, ali šta ćeš. Potkapa, najveća moguća kaciga da bude što manje kontakta i nadaš se najboljem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1154 Napisano Jul 25, 2021 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu o cemu vi pricate, ja nisam ni pogledao kako izgleda unutrasnost kacige, bila neka siva jet. I treba da nam uvedu peder brakove, svi smo postali zene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...