bokilic 6101 Napisano Jun 20, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem mog suzuki750, 91.god. Kod mene je 5.giod ali tri god nije vožen. Nema oklopa, karburatori su od 1100 i ide kao metak. Može da se prenese, vlasnik je sa foruma. Ja sam stavio novi lanac i lancanike. Karburatori prelivaju od stajanja i crkao je akumulator. Mašina je odlična, nema da dimi, da zvecka itd. Za sva ostala pitanja 063697094 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 20, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Cena 500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 20, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo za one sto su trazili za prerade ima li bolje od legende...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Jun 20, 2021 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tiče u nevreme ga nudis. Da si oglasio pre nego što sam kupio 900r, ja bih ga uzeo odmah. A Gpz900r bi posle uzeo kako bilo. A sad me ipak kolje auto za ćerku... Da je bar tamo najesen... Inače sam zamislio tako nesto da uzmem da sredim i da ostavim nećaku u nasledstvo. Da ima od ujaka... Uh, rasprica se ja. Izvinjavam se auditoriumu... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Jun 21, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelivaju karbovi U kovaca kuca bez kukaca 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 21, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, floyd032 je napisao: Prelivaju karbovi U kovaca kuca bez kukaca Obucar nosi iscepane cipele ali naci ce Boki nekoga da mu sredi to kad resi da proda 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Jul 5, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ponudim trampu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 5, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ne 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da poguramo prodaju .. Evo par slika kako zverka izgleda u originalu. Nadam se da nisam omasio model jer vidim da ih u par godina ima 3 razlicita. Ovaj bi trebao da je poslednji uljani. Inace i ja skupljam muda da viknem kupljeno jedino sto ne znam gde bih sa njim? U šupu ispod uglja mozda Sve sam motore sredio, malo mi postaje dosadno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Jos da ga Boki napravi da radi ko ovaj Imao sam Inazumu 750, ne secam se da je ovako primala gass. Ovo je loodilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Jul 6, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da ne budem pogresno shvacen, ti radovi bi morali nesto i da kostaju,zar ne? Sto se mene tice on odatle ne bi izasao bez sredjenih karbova i stelnut da radi super. Ne moze biti na boljem mestu nego sto je sad. Estetika i ostalo, da li ce da bude streetfighter ili caffe racer je na onom ko skupi m..da. Izvini Boki, necu vise da offujem. Ako se kad cujemo u vezi ovog motora znaci da dolazim da se dogovaramo, a bas i dugo nisam bio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 6, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Boki moze da ga sredi da ujeda ali to povlaci servis, ulje, svecice, filtere, rad, i to bi mi sa foruma cenili ali za kupce van foruma to povecava cenu a pitanje je koliko ce poverovati u sve to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 17, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Boki sta mi radis. Ipak cemo se vidjati ovih dana. Zovem sutra da preciziramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 17, 2021 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kolege bio sam juce do Bokija, da ne bude da samo pricam. Podruzili se malo, ispricali, pogledali i poslusali motorce.. Sta reci, motor je odlicna osnova za bilo koju vrstu prerade pa cak i za vracanje u originalno stanje. Meni je zanimljiv jedino u ovoj varijanti sa dignutim kormanom. Prelistao sam 30ak strana oglasa i svi delovi mogu da se nadju trenutno kod nas. Eto toliko od mene. Mozda nekog i ohrabrim da udje u ovu pricu, ja ne smem jos uvek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...