baneBP 1259 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su male šanse ali ajde da probam. Kao što kaže naslov kupujem solidno očuvan centralni kofer Givi trk 52 ili Kappa garda 52 (oba 52 litre) sa ili bez ploče ili adaptera za Suzuki Vstrom 650 2020. Razmislio bi čak i o nekom aluminijumu preko 40 litara za pristupačne novce. Ostali plastikaneri od 3 kg nosivosti me ne interesuju. Kontakt može na PP ili na tel 063/654264 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 18, 2021 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Мењај мотор а не кофер Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E moj druže nema tu menjanja. Ovaj će da ide na put od Sahare do Vladivostoka Samo još da ga opremim po meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Jun 19, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ja takav kofer tražim već nekoliko meseci, i danas sam konačno morao sa kupim nov Givi Trk 46, jer polovnih nema nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jun 20, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih od 52 litre nema ni novih. A tek prava nauka je naci neki alu kofer polovan. To izgleda ko kupi novo nosi sa sobom u grob. Promenio Jun 20, 2021 član baneBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Poručio sam u Motolandu Givi vizir još u januaru. Svaki mesec su obećavali da će stići sledećeg, sad kažu verovatno ove godine. Očigledno imaju neki problem sa uvozom, a zalihe se tanje. Inače mislim, a možda se varam, da kod Givi/Kappa grupacije nosivost odredjuje samo da li je monokey ili monolock sistem. Po tome razlika izmedju trk/garda kofera i maxia/v56/k53/k56 je samo u dizajnu, a ne u nosivosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 6, 2021 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan U Motolandu danas kazu ocekuje se neka isporuka krajem jula. Ne znaju ni sta tacno dolazi i ni koje ce cene biti. Razmislio bi cak i o ovome kao privremenom resenju ako neko ima da proda polovan M CASE KOFER YM-0885 47L – DDMOTO DDMOTO.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2548 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod Sagmajstera, uzeo sam kod njega kofer i ploču, stigne za 10-ak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, baneBP je napisao: U Motolandu danas kazu ocekuje se neka isporuka krajem jula. Ne znaju ni sta tacno dolazi i ni koje ce cene biti. Razmislio bi cak i o ovome kao privremenom resenju ako neko ima da proda polovan M CASE KOFER YM-0885 47L – DDMOTO DDMOTO.RS Moj buraz je proletos uzeo novog Stroma XT kod Atile i isto je bilo povuci-potegni oko nosača i kofera pa je uzeo taj M CASE da premosti. Mogu ti reći da je sasvim OK, za te pare pogotovo, ako ga nisi video uživo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...