pedjaremote 0 Napisano Jun 17, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Paracin Motocikl: HONDA HORNET CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Gde mogu da se kupe ukrasne lajsne kao na slikama? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Jun 17, 2021 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vrlo nalik ovim na Bubanj potoku subotom, ali mislim da su plastične. Ove tvoje mi se čini da su metalne. Ako neko ide na B.p. neka uzme kontakt od prodavca pa ti javi. Inačle lik i prodaje samo kedere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjaremote 0 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 13 postova Lokacija: Paracin Motocikl: HONDA HORNET CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Plasticne su i ove moje. Bubanj mi je daleko, ja sam iz Paracina, ali videcu nesto. Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 7, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti bude trebalo javi. Ja cu mozda ove subote na Bubanj potok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...