Jump to content

Moto Zajednica

pedjaremote

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu pedjaremote

  • Rođendan 03.08.1963.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Paracin
  • Motocikl
    HONDA HORNET CB600F

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

pedjaremote's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Koji naponi bi trebalo da budu medjufazno?
  2. Samo sam pitao da li su svi 5-pinski isti...
  3. Pozdrav! Senka je u vožnji počela da štuca, gubi snagu, ugasila se svetla i tabla, Ispraznio se akumulator... Mereno na akumulatoru - na leru 13,2 V, kad dam gas voltaža opada do 10 V. Pretpostavio sam da je regler, akumulator se već brzo praznio... Regler je 5-pinski. Da li su svi 5-pinski isti, vidim da ih ima na skuterima, uzeo bih jedan, ako ništa drugo bar za probu.
  4. Hvala, citam oglase pa vidim da ima nekih i bez papira preko 1200 e, doduse traze, ali izgleda da ne dobijaju!
  5. Pozdrav svima! Sasvim slucajno sam dosao u posed jednog motocikla. U pitanje je NSU PRETIS 175 OSB, 1966g. 174ccm U voznom je stanju, potpuno ispravan, registrovan, ima sve papire i moze da se prenese. Izgleda sasvim pristojno. Prodao bih ga ali nemam predstavu koliko mogu da trazim za njega. Kako im idu cene? Hvala na pomoci!
  6. Pozdrav svima! Sasvim slucajno sam dosao u posed jednog motocikla. U pitanje je NSU PRETIS 175 OSB, 1966g. 174ccm U voznom je stanju, potpuno ispravan, registrovan, ima sve papire i moze da se prenese. Izgleda sasvim pristojno. Prodao bih ga ali nemam predstavu koliko mogu da trazim za njega. Kako im idu cene? Hvala na pomoci!
  7. Pozdrav svima! Sasvim slucajno sam dosao u posed jednog motocikla. U pitanje je NSU PRETIS 175 OSB, 1966g. 174ccm U voznom je stanju, potpuno ispravan, registrovan, ima sve papire i moze da se prenese. Izgleda sasvim pristojno. Prodao bih ga ali nemam predstavu koliko mogu da trazim za njega. Kako im idu cene? Hvala na pomoci!
  8. Plasticne su i ove moje. Bubanj mi je daleko, ja sam iz Paracina, ali videcu nesto. Hvala u svakom slucaju.
  9. Pozdrav! Gde mogu da se kupe ukrasne lajsne kao na slikama? Hvala
  10. Potrebne su mi platine, ako neko ima ili zna ko ima. Paljenje je kao na slici Dobrodosla bilo kakva informacija
  11. Primljeno k znanju! Koje da uzmeme i gde, ako postoji preporuka? Hvala!
  12. Paljen 100 puta, i hladan i vruc, bez problema. Danas oteran na proveru AMS, posto je skoro kupljen iz inostranstva. Kad sam otisao da ga uzmem - povukao saug, pretpostavio sam da nije vozen i da je hladan, kao hteo da upali, i posle nece. Oseca se benzin, pretpostavljam da je presisao. Momci iz servisa kazu da ga oni nisu palili, iskreno sumnjam, ali sad sta je tu je... Kako da resim ovaj problem? Da poskidam svecice i da prenoci ili ima neki drugi nacin? Hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja