Koma Filip 0 Napisano Jun 9, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZZR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,, imam suzuki rg125gammu, poceo sam da ga sredjujem polako, doslo je na red malo oko estetike da se posvetim pa me zanima da li neko radi ili znate nekog ko dobro radi nalepnice po modelu motora i da li rade uopste za ovaj moj model posto je poprilicno komolikovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 29, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi po mom iskustvu pre pronaso beli tartuf od kilo u bojčinskoj šumi nego nekog da mi odradi grafiku na bajku. Sa srecomSuper Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Jun 30, 2021 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima već nalepnice na motoru, onda je izvodljivo. Njiih dosta radi nalepnice. Nama je na VTR-u radio NanoCut iz NS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 30, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Baci oko na moj projekat, apriliju koju sam radio, covek iz BG-a mi je radio nalepnice. Branislav +381621007048. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...