BataJova 277 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan Na poslu sam do 16h, do tad ne mogu nista da znam, ali provericu prvo te sitne stvari da nisu problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Jun 9, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se secam Yamahe od kolege @Majesty 250DX, ona fabricki nema lampicu za pritisak ulja. To sto ti sija je najverovatnije samo indikator za redovnu zamenu ulja i trebalo bi da se ponistava dugmetom na tabli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan @Novak Lazovic To sam malopre bas procitao, resio sam celu temu da procitam sto su mi preporucili gore.. Bas cu da probam kuci kad dodjem.. Samo da ne bude da ja ugasim lampicu, a zapravo neki kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Jun 9, 2021 Ne silazi, 4980 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не би требало, ко што рекох код Мажести нема глико лежајева где је притисак уља пресудан. Све је кугличасто и на радилици и на брегастој, само доња песница клипњаче касета рол лежај и све то функционише и на масне капљице бар неко време. Пре евентуалне хаварије била би звучна најава грубог рада агрегата, драстично различито од досадашње. Можеш чак и да га креснеш отвореним поклопцем усисног вентила и ако за кратко створи уљани слој и да баца ситне капљице уља онда је пумпа ок. Ако провераваш овако немој да турираш јер чеш имати много за чишлење около.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Provericu kasnije pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Jun 10, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Samo je lampica bila problem, morao sam da je ugasim i to je to, hvala na savetima i hvala @Majesty 250DX i svima ostalima na pomoci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...