AnteK 602 Napisano Jul 16, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi se posreæi, mogao bi u Augustu jedno 4 dana u Crnu Goru da se malo vozam po vrletima. E sad, treba mi detaljnija karta od ove koju imam ( 1:450.000 ), barem 1:250.000 ili još detaljnija, 1:100.000. Jel ima gdje u Novom Sadu ili Beogradu da nabavim i kako se zovu knjižare ako ima? Imam neke karte u digitalnom obliku, no ja volim papir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 16, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jako dobru digitalnu, a papirnu kupis na bilo kojoj pumpi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Jul 16, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jako dobru digitalnu' date=' a papirnu kupis na bilo kojoj pumpi...[/quote'] Do sada ni na jednoj pumpi nisam našao dobru kart CG, barem u ovom vojvoðanskom kraju. Moram opet pogledati detaljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji ce ti pitaj ljude usput svako ti zna sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Jul 16, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji ce ti pitaj ljude usput svako ti zna sve Evo onda pitanje - odakle ide cestuljak kojim se doðe do blizu Kapetanovog jezera?? Nema ucrtano ni na jednoj karti, a friend je bio tamo i rekao da se doðe endurcem bez problema. Nažalost, friend Žarko je daaaaaaaaleeeeko trenutno pa ga ne mogu pitati, a ne želim mu nabijati roaming Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jul 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Dodjes tamo 2. Pitas http://host.sezampro.yu/freebiking/Turoteka/1999/Leto99/Boka.htm http://host.sezampro.yu/freebiking/Turoteka/1999/Leto99/Boka_mapa.htm Ovo mi djeluje kao zanimljiva ruta, kad nabavim endurca, idemo zajedno Btw pogledaj http://www.planine.info/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=982&start=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 17, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kad ides? Mozda bi i ja u neku voznjicu! jel znas dokle je Zare stigao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 17, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video pored Novog Sada u Rodicevom Mega-marketu auto kartu CG u razmeri od 1:370000. Ne znam koliko ti znaci, ali verujem da istu mozes kupiti i na boljim pumpama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Jul 17, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ides? Mozda bi i ja u neku voznjicu! jel znas dokle je Zare stigao? Pa išao bi 12-15. Augusta, no još nije sigurno. Moguæe ide i kompa iz Rumunije PlavaKuæa na Adv 640. Bit æe makadama ko u prièi. Naravno da si dobrodošao u ekipu ! Znam dokle su Žare I NikolaM stigli, okolica Ekaterinburga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Jul 17, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video pored Novog Sada u Rodicevom Mega-marketu auto kartu CG u razmeri od 1:370000. Ne znam koliko ti znaci' date=' ali verujem da istu mozes kupiti i na boljim pumpama.[/quote'] Hvala na infu, potražim kad budem negdje u Srbiji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 19, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 1:300000, ali nema nikakvog puta pored Kapetanovog jezera. Ipak, tuda je prolazio onaj Jeep rally o kojem sam ti pisao. Oni su išli od Nikšiæa do Kolašina putem koji ide pored Kapetanovog jezera. Ako nadjem to na papiru, javljam ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 1:300000' date=' ali nema nikakvog puta pored Kapetanovog jezera. Ipak, tuda je prolazio onaj Jeep rally o kojem sam ti pisao. Oni su išli od Nikšiæa do Kolašina putem koji ide pored Kapetanovog jezera. Ako nadjem to na papiru, javljam ti...[/quote'] Znam da nema na karti ali i znam da postoji, znam i tko je bio iz mojeg kraja i to sa Yugom, dakle postoji vrlo solidna offroad cesta. Plan mi je iæi na Durmitor kružnom cestom koja je makadam, obziroma da i nema asfalta koji ide u planine. Onda idem do tog kapetanovog jezera, a možda i do tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Jul 31, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Moram se pohvalit da sam protjerao Hayabusu preko Durmitora ( 20 km makadama ). Bolje upuæeni æe znati o èemu se radi tj.preèica od Pivskog jezera do Žabljaka. Jedini je problem što sam krenuo sa æelavom gumom,a tamo sam je ogulio do špage pa sam zato morao skratit put. Jedino mi je žao što nisam konaèno upoznao Gashu i Veæia,ali ako bude para,možda još ovog ljeta navratim jer bi volio još otiæi i do Trebinja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 31, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si se i javiti... Ajde daj koju sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Jul 31, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Sutra æu ponjet aparat pa da prebacim na komp. Inaèe,ono je stvarno nešto savršeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 31, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Èekamo... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jul 31, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sad obecavam da cu redovnije gledati forum,pa cemo se naci u Trebinju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Avgust 1, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi,stavio sam slike na www.motori.hr forum ( putovanja,tema:Crna Gora) jer mi nešto ovdje ne dozvoljava da savim više slika odjednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Avgust 5, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nabavio kartu CG u mjerilu 1:150.000. Imaju ucrtane sve ceste i puteljci koji me zanimaju. Još samo da se posreæi i uspijem sve organizirati, pa za sedam dana kreæem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Avgust 7, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Evo nabavio kartu CG u mjerilu 1:150.000. Imaju ucrtane sve ceste iputeljci koji me zanimaju. Još samo da se posreæi i uspijem sve organizirati' date=' pa za sedam dana kreæem ...[/quote'] Mislim da æe ti Yamaha, a i ti, imati vodeno hlaðenje ( bar tako kaže prognoza ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Avgust 7, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nabavio kartu CG u mjerilu 1:150.000. Imaju ucrtane sve ceste iputeljci koji me zanimaju. Još samo da se posreæi i uspijem sve organizirati' date=' pa za sedam dana kreæem ...[/quote'] Mislim da æe ti Yamaha, a i ti, imati vodeno hlaðenje ( bar tako kaže prognoza ). Yamaha i onako ima vodeno hlaðenje, a i ja ( pivo ) pa neæe biti problema. Malo se iskomplicirala stvar jer sam prekjuèer pao s motora ( ništa strašno ) i izvrnuo zglob ruke, no mislim da æu do vikenda biti u voznom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Avgust 7, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Malo se iskomplicirala stvar jer sam prekjuèer pao smotora ( ništa strašno ) i izvrnuo zglob ruke' date=' no mislim da æu do vikenda biti u voznom stanju.[/quote'] Uh, zglob ruke... Pripazi se, jbg. Aj ozdravi sto pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Avgust 8, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Evo nabavio kartu CG u mjerilu 1:150.000. Imaju ucrtane sve ceste iputeljci koji me zanimaju. Još samo da se posreæi i uspijem sve organizirati' date=' pa za sedam dana kreæem ...[/quote'] Mislim da æe ti Yamaha, a i ti, imati vodeno hlaðenje ( bar tako kaže prognoza ). Yamaha i onako ima vodeno hlaðenje, a i ja ( pivo ) pa neæe biti problema. Malo se iskomplicirala stvar jer sam prekjuèer pao s motora ( ništa strašno ) i izvrnuo zglob ruke, no mislim da æu do vikenda biti u voznom stanju. Daj pazi èovjeèe, u našim godinama to može biti kobno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Avgust 8, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Daj pazi èovjeèe' date=' u našim godinama to može biti kobno [/quote'] Kako da pazim ? Jedino da ne vozim motor i ne skreæem sa asfalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Avgust 8, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Daj pazi èovjeèe' date=' u našim godinama to može biti kobno [/quote'] Kako da pazim ? Jedino da ne vozim motor i ne skreæem sa asfalta Da, to je problem kod mladih vozaèa,što previše divljaju Ajd se nekad javi kad budeš u prolazu !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...