johann 850 Napisano Octobar 6, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju CAGIVA CANYON 500 Godiste : 2001 Kilometraza: 31000 km Registrovana do kraja Avgusta 2009. Lokacija : Novi Sad Motor je na mom imenu (moze na punomoc do isteka registracije) Stanje motora : Sve je ispravno, ne trosi ulje. Ostecenja: Izgrebane plastike (oklopi). Gume: Prednja 75 %, zadnja 75 % Razlog prodaje : Kupio sam nov motor Zamena me ne zanima CENA : TRAZIM 2.600,00 EURA Info telefon za dodatne informacije 065 2705 416 Jovica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 7, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo razloga prodaje ........... Kupljen F 800 GS tako da mi je Cagiva visak Ako ima neko ozbiljan dacu mu debeli popust i koferce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 7, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedan zanimljiv izlet sa Cagivom http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17775.msg231263#msg231263 Ako je neko ozbiljan dajem extra popust ! Inace ona je jeftina za registraciju kategorija do 500 ccm Imam i originalni service maual Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 7, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan joj joj joj joj joj :( :( :( :( :( ja bih ga sad pazario...... :( :( :( ali.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uf, stvarno lepo motorce! I bas bi mi pasovao! ;D ;D Da mogu da prodam moj i da se "ogrebem" za jos neku kintu sigurno bi dosao makar da ga pogledam. Lepa Cagiva nema sta! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 8, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor ima ta tvoja lepa Cagiva pošto znam da obično ugrađuje agregate od poznatih japanaca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Octobar 8, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo razloga prodaje ........... Kupljen F 800 GS tako da mi je Cagiva visak Ako ima neko ozbiljan dacu mu debeli popust i koferce Cagiva je skroz ok bila pre tebe Uz sitne korekcije sigurno je još bolja. Nadam se da si je mazio i pazio u međuvremenu. Nego, kada će da padne test drive nove sprave?! Wellcome to the club Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 11, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor ima ta tvoja lepa Cagiva pošto znam da obično ugrađuje agregate od poznatih japanaca? Mnogi misle da je to Ducatijeva masina al, nije neg mi se cini da je original Cagiva, nek me neko ispravi ako gresim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ta masina iz vremena kad je ducati bio pod cagivom, ali ko zna... Lakse malo sa tim BMW po vencu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 14, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva je skroz ok bila pre tebe Uz sitne korekcije sigurno je još bolja. Nadam se da si je mazio i pazio u međuvremenu. Cagiva je sad u boljem stanju nego kad sam je kupio Nego, kada će da padne test drive nove sprave?! Wellcome to the club Puno hvala na dobrodoslici.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 17, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ! Nova cena ! 2400 Evra ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor ima ta tvoja lepa Cagiva pošto znam da obično ugrađuje agregate od poznatih japanaca? Mnogi misle da je to Ducatijeva masina al, nije neg mi se cini da je original Cagiva, nek me neko ispravi ako gresim. U pitanju je vazdušni ROTAX, koji je posle porastao na 600 ccm i ugradjivan je takodje i u hard enduro varijantu , mislim da se zvala W16 ili slično, a postojala je i varijanta od 350 ccm u istom hard enduru, valjda W12. pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Revolution, čisto da se zna o čemu se radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 17, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cisto nek se zna da i BMW F 800 GS ima ROTAX masinu Znaci: Kupuj narode dok nije nestalo ! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2468 Napisano Octobar 19, 2008 Andragog, 5047 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan ;D Lep motor,agregat mi jako lici na Dominatora 500,pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan motor je vrh , cudi me da ga vec nisi prodao zao mi je sto nemam pare i sto nisi u cg jer bi se nesto dogovarali sigurno, mislim mozemo mi i ovako da se dogovaramo al da me cekas za pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 20, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tesko se u Srbiji u ovom periodu prodaju motori (kraj sezone), dok je kod vas nesto toplije pa se jos mozete vozati i shodno tome i trgovati motorima . Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan kolko si vozio ovaj moto najvise, i posto znam da nije hard enduro kao moja yamaha da te pitam moze li na zadnji i prednji da se dize , i jesi li je ti vozio ako imas neki klip stavi interesuje me kako se cuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 21, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=24854.msg342198#msg342198 date=1224541844] kolko si vozio ovaj moto najvise, i posto znam da nije hard enduro kao moja yamaha da te pitam moze li na zadnji i prednji da se dize , i jesi li je ti vozio ako imas neki klip stavi interesuje me kako se cuje 1. Max speed 165 km po satu 2. Ne moze na zadnji tocak gasom (malo se odvaja prednji tocak od tla pri max akceleraciji). 3. Na prednji nisam isprobavao jer smatram da to nije motor za tu namenu. 4. Zvuk je fenomenalan (meni), ima dva auspuha (za svaki izduvni ventil po jedan) 5. Ja sam je vozio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 21, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva je prodata ...... Moze LOCK Zahvaljujem svima na interesovanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...