miljan_tracer 437 Napisano Jun 2, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Da li neko zna kakav je ovo put i da li je uslovno ici sa kombijem i prikolicom...Unapred hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 641 Napisano Jun 2, 2021 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Putem moze proci kombi sa prikolicom. Ima par deonica loseg asfalta na usponu prema Breznima. Isplati se ići ako idrs bas u Kostunice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 437 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da , baš u Koštuniće..Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1471 Napisano Jul 21, 2021 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh pitanje. Trenutno su bas obimni radovi na toj deonici puta, sve se kompletno prosiruje i renovira, masine i kamioni su na sve strane, ako ti nije bas frka sacekaj malo, rekli su da ce radovi biti gotovi do polovine avgusta. Ili idi od Cacka preko Trbusana i Miokovaca prema Pranjanima i to je to, stizes u Kostunice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 437 Napisano Jul 26, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prošao..put je bio prilicno loš ali moglo se..Vratio sam se tim drugim putem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Jul 26, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @miljan_tracer kakav je deo puta Takovo - Bersici (177)? Odatle bih skrenuo na Rajac preko Ozrema (357). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5856 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 437 Napisano Jul 26, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uh nemam pojma gde su ti Bersici..Mozda sam i prosao ali ne secam se imena sela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Jul 26, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nikada nisam isao tim putem ali sam gledao google maps i u tom selu je skretanje za Rajac kada ides iz Takova. Inace sam osmislio jednu kracu voznju da vidim mesta koja nikako da obidjem, pa da ne upadnem u nenadane radove na putu koji su pominjani. (2) put - KV + Borac + Takovski Grm.pdf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5856 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam prolazio putem Ozrem/Rajac, preko G. Banjana. Nisam isao do Takova dole, a nisam cuo da se na tom putu izvode radovi. Ima tu jos asfaltnih puteva, da se obidju znamenitosti kraja, a ukoliko ih nema, u zamenu osvezenje u Kostunicima na jezeru . Ili kafana kod Perice ili Kreje gde ima i bazen. Na Rajcu u principu nema sadrzaja, ali je lepo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Jul 26, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Upravo taj potez od Takova me interesuje, jer na osnovu informacija kolega, @Gile i Miljana, neki deo puta Takovo-Kostunici su u rekonstrukciji ali ne znam tacno koji. Prilozio sam i mapu radi lakseg razumevanja, pa ako neko ima sveze informacije ... Inace mislim da sam oznacio i interesantne sadrzaje za obilazak na datoj mapi rute, pa ako je neko zainteresovan ... Kao i uvek gledam da bude po principu tri-u-jedan i neceg novog i interesantnog. To podrazumeva voznju motorom, upoznavanje kulture i prirode. Sve ostalo je usputno i nije svrha i cilj putovanja motorom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5856 Napisano Jul 27, 2021 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa radi se put Takovo Pranjani, koji prolazi kroz Kostunice. A moze se od Rajca preko G. Banjana, na Teocin, iz Teocina u Kostunice. Isto asfalt samo uzak. Put od Takova ka Rajcu je drugi put, koji je bez radova. Bar sam cuo tako. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...