drmilan_ 5476 Napisano Jun 17, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Duh sa sekirom said: Planira li neko u subotu do Bačke Topole iz pravca NSa i kada? Da se organizujemo i idemo zajedno... Mozda @dranik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 18, 2021 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Duh sa sekirom je napisao: Planira li neko u subotu do Bačke Topole iz pravca NSa i kada? Da se organizujemo i idemo zajedno... Ja i drug cemo sutra oko 10 -11 ujutru krenuti al iz Temerina , ako hoces ...066 6571 542 zovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Jun 18, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Jun 18, 2021 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzivajte, vidimo se nagodinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Jun 18, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Dodji autom. I ja cu mozda,kratko mi da palim motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Jun 18, 2021 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sutra sta i kako i ako ne radim u nedelju ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Jun 19, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Dominator96 said: Ja i drug cemo sutra oko 10 -11 ujutru krenuti al iz Temerina , ako hoces ...066 6571 542 zovi Hvala puno na pozivu, ali nažalost rano mi je. Ja sigurno neću moći krenut pre 12-1h. Valjda ćemo se videti tamo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5330 Napisano Jun 21, 2021 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Каква гужва мотора , аутомобила, купача, купачица ... народа жељног дружења Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Jun 21, 2021 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svi se uzeleli, normalno Ove godine verovatno propustam sve, jer bez motora ne idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 22, 2021 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Full zurka , domacinima svaka caaaast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Jun 22, 2021 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Dominator96 said: Full zurka , domacinima svaka caaaast Jesi pokupio ulja i lubenice na igrama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 22, 2021 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Motorcyclist je napisao: Jesi pokupio ulja i lubenice na igrama? Samo ulja 4l 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munjasever 96 Napisano Jun 22, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Kawasaki vn 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo lubenica jbg.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...