acim 766 Napisano Octobar 5, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto između skutera i automobila: Tri točka, dva sedišta, 125 kubika, čak 20 konja, na prednjim točkovima po elektromotor snage 3kW za elektro pogon, nema retrovizore već kameru za pogled pozadi. U ovom trenutku čudna naprava http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-news/peugeot-hymotion3-compressor-concept-makes-its-debut-in-paris-ar64843.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da piađo već ima nešto slično, mislim bez krova. Video sam jedan primerak tog piađa letos u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da nikako isam ljbitelj pezoa ali ov mi se stvarno svidja. Pretpostavljam da ce cena biti preko 600e a za gradsku guzvu je ipak dvotockas bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 5, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i zove se MP3, ali kako si rekao nema krov i nema elektro pogon. Sa krovom postoji neki BMW, ali ima dva točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima i zove se MP3, ali kako si rekao nema krov i nema elektro pogon. Sa krovom postoji neki BMW, ali ima dva točka. Jes BMW C ;D ;D ;D1 ima sa krovom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ima i zove se MP3, ali kako si rekao nema krov i nema elektro pogon. Sa krovom postoji neki BMW, ali ima dva točka. Jes BMW C ;D ;D ;D1 ima sa krovom C1 se vise ne proizvodi, dostupan je klon u kineskoj verziji. Ludo izgleda ova Pezo, videcemo da li ce da pukne kao C1 po pitanju krova. MP3 se prodaje, iako papreno kosta, tako da sa te strane iverovatno ma prolaz na trzistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 19, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još nekoliko slika sa EICMA sajma: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...