ivica744 6085 Napisano Jul 1, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 29.6.2021. at 1:16, onyxia je napisao: Rajko i zivi zid! Odlican bend 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Jul 4, 2021 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Želim samo da pohvalim domaćine skupa, moto klub Cruisers Bgd. Odličan prostor, odlična organizacija svega, piće uvek hladno, devojke uvek nasmejane, hrana vruća, itd. Sve super. I muzika takođe. Rajko i živi zid su domaćim rok pesmama podigli atmosferu, igralo se, pevalo. Kasnije, Best Before sa pesmama ZZ Top-a, i ostalih, su takođe opravdali očekivanja. Upoznao nove prijatelje, video mnogo lepih motora, sve u svemu, vrlo zadovoljan. Hvala vam ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jul 4, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se za petak. Subota još bolja. Od izbora mesta, muzike... sve odlično. Samo mi nije jasno da nije bilo mnogo više ljudi. A došlo je i do smene generacija 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jul 4, 2021 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jul 4, 2021 član mrle 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jul 4, 2021 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Krivo mi je sto nisam uspeo da te vidim, Mrle, ali nadam se da cemo ponoviti i dogodine Ukoliko se secas ja sam onaj od pre jedcno 10god, sto je sa zuto plavim, selotejpom izlepljenim skuterom isao na bajk rok misiju u Kos. Mitrovicu. Porazgovarali smo malo na pumpi u Raskoj Uvek si dobro dosao da svratis do Hipodroma, pogotovo cetvrtkom, tad je uglavnom druzenje kod Cruisersa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jul 5, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za domaćine skupa, svaka čast Cruisersi! Hvala im za odličan izbor mesta, sjajne bendove koji su nastupali, besprekornu organizaciju i pozitivnu atmosferu tokom celog skupa. Video sam puno dragih ljudi koje nisam dugo sreo. Čujem da je na skupu bio i stari bajker koji je na 2 točka došao čak iz Holandije! Kad na najavi nekog skupa saznate da će svirati ''Rajko i živi zid'', ''Best before'' i ''Prorock'', a oni su nastupali u Košutnjaku, znajte da će atmosfera biti odlična! Nego, nije mi jasno zašto je na ovako dobro organizovanom skupu bio relativno skroman odziv. Šta je stotinak motora za Beograd?! U gradu sa par desetina hiljada registrovanih motora bilo bi realno očekivati barem 500-1000 motora. Staru gardu koju pamtim sa skupova 90-ih i kasnije gotovo da nisam video (Mrle i porodica Pei su redak izuzetak ). 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jul 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da nam je marketing bio malo slabiji, posto je ceo skup samofinansirajuci, bez pomoći grada, opštine, bilo koga. Pa nam je marketing, malcice pao u drugi plan. Veliko hvala prodavnici MotoMania i Ducatti, koji su nam jedini izasli u susret u vidu pomoci, doniravsi opremu za nagrade za bajkerske igre. Drago nam je da su se ljudi, koji su bili dobro osećali i proveli. Promenio Jul 5, 2021 član onyxia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5330 Napisano Jul 5, 2021 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Ма све супер. Лепа локација , добра организација , обележен прилаз... дошао је онај ко је требао да дође. Хвала комарцима што нису долазили. Одлична захвалница граду на пруженој подршци јединог скупа у престоници. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jul 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam drugari. Srce nam je puno. Komarcima smo stavili do znanja da nisu dobro dosli uz pomoc prijatelja Bojana. Voleli bih da nam udelite i po neku kritiku, na kojoj bi smo trebali poraditi i pokusati da je ispravimo. Pozdrav od debelog kuvara sa skupa. Promenio Jul 5, 2021 član goran glumac 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jul 5, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, goran glumac je napisao: Hvala vam drugari. Srce nam je puno. Komarcima smo stavili do znanja da nisu dobro dosli uz pomoc prijatelja Bojana. Voleli bih da nam udelite i po neku kritiku, na kojoj bi smo trebali poraditi i pokusati da je ispravimo. Pozdrav od debelog kuvara sa skupa. Pljeska 350din. Poslao ja decu, oni kupili, kažu deca ovo malo je kusur! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Jul 5, 2021 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale organizatorima, sve je bilo dobro organizovano.Mene licno su odusevili klinci koji su cepali rok za sve pare svaka im cast i njihovom ucitelju sa Bradom(izvinjavam se coveku ne znam kako se zove).Ima nade za mladje generacije sa ovakvim stavom dokaz da nisu svi klinci ofarbani u ruzicasto. Jos jednom sve pohvale za Cruiserse. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jul 5, 2021 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jul 5, 2021 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, mrle said: Pljeska 350din. Poslao ja decu, oni kupili, kažu deca ovo malo je kusur! Bila je i za 250, ali i ja se slažem da je moglo za po 50 dole. Pokušaćemo da popravilmo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @mrleništa drugo nego decu na poligraf... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17036 Napisano Jul 5, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, goran glumac je napisao: Komarcima smo stavili do znanja da nisu dobro dosli uz pomoc prijatelja Bojana. ...i drugi put, bilo mi je zadovoljstvo da pomognem prijateljima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17036 Napisano Septembar 10, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Edit: Hvala jos jednom Kruzersi, vidimo se i dogodine... IMG 20210910 223807 — Postimages POSTIMG.CC 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...