VladaSrbijaSP 0 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj prijatelj je predprosle godine kupio runnera 50ccm3.Kupio ga od odlicnog prijatelja sa 1500km na satu procurelim viljuskama(USD).Ja to video pa reko aj mozda neka fabricka greska ili tako nesto...posle par meseci kupim NRG 2004 god sa 4000km na satu isto sa procurelim viljuskama(USD) pa reko aj mozda ga neki divljak vozio sta ti ja znam...Letos isto moj prijatelj kupi novog runner 50ccm3.Zove on mene,kaze smorio se vise ide mu motor jedva 50km/h da mu skinem blokadu.Kaze nema veze za garanciju.Dolazim ja kod njega kuci uzimam motor i odvezem ga do moje radnje.Pocnem ja da skidam dekli i slucajno pogledam u vile(USD) kad ono ima sta i da vidim...procurele..Ali dobro to je razumljivo motor je mnogo presao...celih 350km... U cemu je sad tu problem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kurcu ne valjaju, et to je to. Montiraju ih jer dobro izgledaju, a inača radi nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja mislim da je problem to što ih stalno dižete na zadnji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Na zadnji???Hehehe,pa ovaj novi runner jedva ide na oba tocka a kamoli na zadnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 5, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa i tomos automatik je imao UP-side down viljušku ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...