Runner 200VXR 0 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Yamaha mt07 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo treba mi pomoć! Da li ima neko prodaje polovnu ili novo osovinu za gileru runner 200vxr, to je ista mašina kao na piaggio beverly od 200 kubika, tako da može i od beverly-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 21, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Osovinu? Ista masina? Mislis li na radilicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Runner 200VXR 0 Napisano Maj 22, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Yamaha mt07 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja osovina sa zubčanikom, na koju ide disk sa felnom, točak i centralni šraf. Ako nisi upućen mašine na četvorotaktnim runner-ima je kao na nekim ostalim piaggio modelima. Ne mislim na radilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 22, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan aha,aha, ne'am pojma.. ja to zovem osovina zadnjeg tocka ili osovina kvacila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 22, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Runner 200VXR je napisao: Društvo treba mi pomoć! Da li ima neko prodaje polovnu ili novo osovinu za gileru runner 200vxr, to je ista mašina kao na piaggio beverly od 200 kubika, tako da može i od beverly-a? Skini pa pravac Motoklinika.... ima raznih osovina da biras, mozda nadjes to sta ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Runner 200VXR 0 Napisano Maj 22, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Yamaha mt07 Prijavi odgovor kao problematičan Ee hvala, možda imaju nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...