ffaktorr 8 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2003 Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, kakav donji ves nosite dok vozite motor? Ja nosim stalno obicne bokserice (uske) ali bukvalno nakon 10-15 min pomeranja i klizanja na sedistu mi se podignu "nogavice" i krecu da me stezu na "nezgodnom mestu" pa pokusavam u voznji da ih spustim na dole. Jel koristi neko neki aktivni donji ves ili tako nesto sto se nece podici dok vozim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Vozim skroz bez gaca! Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Maj 21, 2021 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, ffaktorr said: i klizanja na sedistu A da nije mozda problem u ovome? Na duzem putu obicno nosim aktivni ves, gace imaju neku kompresiju i nemaju savove na zadnjoj strani, onoj na kojoj sedis. U kombinaciji sa moto pantalonama je odlicno, dok u kombinaciji sa farmericama ne bas. Tada klizim po sedistu. Sa aktivnim vesom i moto pantalonama, komotno iznad 300 km po danu, aktivni ves i farmerice, vec posle pedesetak km postaje neprijatno (skoro pa i da nema razlike sa obicnim vesom i farmericama). Obican ves i moto pantalone, opet nije dobro. To je neko moje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ffaktorr 8 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2003 Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se u sustini vozim po gradu ali posto sam tek poceo da vozim, prelazim 50-100km dnevno, tako da nije nista strasno ali me uzasno iritira pa sam zeleo da cujem neka iskustva. @Petre nesto ovog tipa https://www.sportvision.rs/aktivni-ves-donji-deo/69672507-umbro-core-power-short ? Nema neki izbor kad je kad su aktivne gace u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Maj 21, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je to nesto slicno. Ja vec godinama koristim neke od Louis-a (uzeo nekoliko para Head brenda, bile na popustu), ali ih nisam pronasao sad. Nesto ovako: https://www.louis.eu/artikel/fastway-seamless-boxer-shorts-pack-of-2/210317?list=b0066dc57d64009eabcfbd5f317f915b Mislim da bilo koje namenjene sportistima bi bilo u redu. Ipak, probaj da pronagjes "seamless". ... i resi nekako to klizanje po sedistu. Neke moto farmerice imaju kozne ili od dr. materijala (!?) aplikacije na zadnjim dzepovima i verovatno je to da bi se eliminisalo, koliko toliko, klizanje. Mozda mozes uraditi nesto takvo i na obicne farmerke , ali pazi i da lepo izgleda. PS Nemam iskustva sa tank gripovima i kako oni "rade" u kombinaciji sa farmericama. Mozda se javi neko da objasni. Promenio Maj 21, 2021 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4484 Napisano Maj 21, 2021 Drug član, 967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Običan donji veš i preko aktivan iz Lidla su za mene dobitna kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 21, 2021 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima aktivnih gaća u Dekatlonu. Nisu ni skupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ffaktorr 8 Napisano Maj 22, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2003 Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, uzecu neke aktivne gace, a klizanje cu da resim novim sedistem :D, nasao sam ljude presvlace sedista u zrenjaninu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Maj 24, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Aktivni ves i gore i dole, nema nikakvih problema. Sve preporuke za lowland iz Zr, ako planiras kod njih da radis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1755 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan da, da, samo full aktivni veš, gore - dole. Za saedišta, kao što kolega gore pomenu tu ti je LowLand ZR , Srđan Surčin takođe baš, baš dobro radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Maj 25, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja leti na dužim vožnjama nosim obične kupaće gaće kupljene kod kineza za 500-600din, i to onaj dizajn po uzoru na bokserice, ali jedan broj veće, da bude komotno. -mnogo manje znojenja -brzo se suše -mnogo prijatniji osećaj, preporodio sam se Generalno leti na vrućinama treba izbegavati pamuk ispod jakne i pantalona. Promenio Maj 25, 2021 član Biker-Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7069 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 2969 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 5/21/2021 at 3:24 PM, Petre said: Nemam iskustva sa tank gripovima i kako oni "rade" u kombinaciji sa farmericama. Mozda se javi neko da objasni. Kad sam kupio VFR, prethodni vlasnik je to nalepio na tank. Lepo mi izgledalo, "al čemu to...?!" Posle prvih 500m sam imao aleluja momenat. Od tada, svima pričam o tankgripovima. Ubedljivo najjeftinija i najbolja stvar koju možeš staviti na motor. Nikad više neću moći da posedujem motor bez toga, na bilo koji da sednem, kao da mi je rezervoar namazan uljem... Vrhunska stvar. Ovo su neki sa AliExpress, i savršeno rade posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Maj 25, 2021 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sad ste me bacili u rebus s tim tank gripovima, moraću da isprobam. @Andrej_Hotstepper jezero Klinje u Bosni jel da? Bejasmo tamo letos, lepo mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4484 Napisano Maj 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Klinje i jeste lepo Edit: a i motor je lep Promenio Maj 25, 2021 član Forsberg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7069 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 2969 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da jeste, vraćao se iz Dubrovnika, pa stao na piš/guc/mljac pauzu.... Lep pogled. Motor - Verna Verica... Još me samo ona nije izdala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 4122 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja leti na dužim vožnjama nosim obične kupaće gaće kupljene kod kineza za 500-600din, i to onaj dizajn po uzoru na bokserice, ali jedan broj veće, da bude komotno. -mnogo manje znojenja -brzo se suše -mnogo prijatniji osećaj, preporodio sam se Generalno leti na vrućinama treba izbegavati pamuk ispod jakne i pantalona.Ispod moto opreme nikad ne nosim pamučne odjevne predmete nego samo sintetiku ili vunu.Vuna mi se bolje svidila, kupio u Decatlonu jedan set a drugi u Louisu.Vuna je vrhunski material koja i kad je vlažna od znoja ne smrdi, brzo se suši.Poslato priko Ténéré 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 25, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre mnogo godina, na putu od Sarajeva ka Trebinju, iznad Gacka, bio i motel/restoran kod jezera Klinje. Teleća čorba, brdsko-planinska jagnjetina, i na kraju cicvara sa medom. Drveni tanjir i drvena kašika. Drugar i ja se oduzeli...jedva stigli do Trebinja. Tek sutradan popodne otišli na klopu. Sorry za off... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...