Guest blackmagic_iv Napisano Octobar 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA VAM SVIMA PUNOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EVO JEDAN :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest blackmagic_iv Napisano Octobar 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan sta ces ti ovde? ;D ;D ;D dobro dosla Iko.... sta cu JA ovde?????mislim Lesa...kakvo je to pitanje...to se ne sme ni u sali...... ;)jel se Ika sa tobom djira ili sa kim vec....?ccc hvala, bolje te nasla....xexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Octobar 3, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan sta ces ti ovde? ;D ;D ;D dobro dosla Iko.... sta cu JA ovde?????mislim Lesa...kakvo je to pitanje...to se ne sme ni u sali...... ;)jel se Ika sa tobom djira ili sa kim vec....?ccc hvala, bolje te nasla....xexexexe sta se ljutis odma...neko nije raspolozen za salu a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Octobar 3, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan Smeško Dobrodosla na forum sestro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo tek sad vidim da si i ti postala clan ove nase "male" zajednice xexe Pozdrav i dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Octobar 31, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan eehh skupo ce da te kosta ovo predstavljanje. Ovde vazi pravilo: koga uvredis - placas mu pivo. (opisano pod http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25496.0) a ti mu negde dodjes 4907-mi clan pa ti sad vidi :D dobro nam dosla Ivana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla i jos bolje nas nasla!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest blackmagic_iv Napisano Novembar 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan eehh skupo ce da te kosta ovo predstavljanje. Ovde vazi pravilo: koga uvredis - placas mu pivo. (opisano pod http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25496.0) a ti mu negde dodjes 4907-mi clan pa ti sad vidi :D dobro nam dosla Ivana AUCH....PA TO NISAM ZNALA...PA SAD MORAM DA RADIM MESEC DANA SAMO DA BIH VAS NAPOJILA:)....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan topla dobrodoslica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdavo Ivana. Za naziv poruke vidim da ti je bila "greska u koracima" :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan E vala dobro ti nas našla sestro!!! A što se tiče... ....a slika......cim nadjem neku odgovarajucu stavljam je ...okači ti slobodno neku neodgovarajuću ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hello Ivana... Dobrodoshla! Sliku si zaboravila?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...