vava 634 Napisano Maj 6, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, zamolila me Majka da potrazim po drustvu ako neko ima nulta pozitiv krvnu grupu i pritom je voljan da da, da se javi u institut za transfuziju krvi u Svetog Save. Za Zivanov Jovan. Decko ima 22 god i ima rak pluca. Naglaseno mi je da mora da bude muska zdrava osoba NE Tetovirana sa nulta pozitiv krvnom grupom. Znam da ovde ima Ljudine pa sam zato i postavio temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4777 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan evo da ti brat kaze da moze i tetovirana osoba , ako je od tetovaze proslo 6 meseci ... kakve gluposti cu da se naslusam iz svetog save , ja ne verujem .. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Maj 6, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam brate moj je se u to ama ic ne razumem, znam sta mi je samo naglaseno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4777 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ja se razumem , to mi je posao slucajno radim na transfuziologiji , evo 20 god vec 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan @vava дискриминација по полу је забрањена, могу и жене од 80+ кг На жалост, наредне 2 недеље не могу да донирам, али пиши број, па ако буде потребе, позовите ме за 10 дана да се договоримо : 0653232957. Дејан Зубановић. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4777 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan mozda im trebaju trombociti a ne krv , nego se kolega zbunio ... tada ne mogu ni zene koje su radjale ako im fali 0+ koja je najcesca , onda treba da stave katanac na vrata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Чим је рак и наглашавају мушке, типујем да су тромбоцити, али знаш и сам да може и мало јаче женско. А ја јуче имао заказано давање плазме за оболеле од короне. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Увек им фали. Зову ме бар 3-4 пута годишње да дођем да дам хитно. И то су сада проредили када сам прешао 50 давања, па имам ожиљке као наркоман. Promenio Maj 6, 2021 član Zuba87 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Maj 6, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Zuba87 je napisao: @vava дискриминација по полу је забрањена, могу и жене од 80+ кг На жалост, наредне 2 недеље не могу да донирам, али пиши број, па ако буде потребе, позовите ме за 10 дана да се договоримо : 0653232957. Дејан Зубановић. Hvala Zubo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 6, 2021 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic koliko mora da prodje od poslednjeg alkohola? Upravo pijem drugu casu. Otisao bih sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 6, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да си поделио са другарима, сада тај проблем не би имао! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaniloZ 0 Napisano Jun 1, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000R (2017) Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, ja sam inace redovni davalac krvi/trombocita (O+) i sad sam video ovo. Da li su jos potrebni davaoci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1603 Napisano Jun 1, 2021 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic jel astma i dalje prepreka za davaoca? Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jun 1, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, DaniloZ je napisao: Cao svima, ja sam inace redovni davalac krvi/trombocita (O+) i sad sam video ovo. Da li su jos potrebni davaoci? Jesu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 1, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vava je napisao: Jesu Вичи, побратиме, оставих због тога број. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Jun 1, 2021 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Тек сад видех, могу и ја... видећу да одем сутра.Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Jun 2, 2021 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Јебига... био сам и одбили ме због неке редовне терапије коју пијем, кажу може крв не могу тромбоцити... тако да, само дадох крв кад сам већ био тамо...Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...