Betta 133 Napisano Septembar 11 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Sharky - Alex je napisao: Teski tricikl, definicija: TESKI TRICIKL je motorno vozilo sa tri tocka, simetricno rasporedjenih u odnosu na srednju podzunu ravan vozila, cija najveca konstruktivna brina, bez obzira na nacin prenosa, prelazi 45 km/h, ili sa motorom cija radna zapremina motora kada vozilo ima motor sa unutrasnjim sagorevanjem sa pogonom na benzin prelazi 50 cm3, ili cija najveca efektivna snaga motora prelazi 4 kW kada vozilo ima motor KOJI NIJE NA BENZIN Ovo jeste u zakonu, a zašto onda sa B može da se vozi samo verzija sa nožnom kočnicom ako je u smislu zakona i bez nje teški tricikl ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Septembar 11 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kada se pomene tricikl na forumu mi pomislimo na MP3, Tricity…. Ali i ovo su tricikli Za skutere tricikle kao MP3 znamda razmak izmedju prednjih tockova mora biti malo veci od 40cm, mora da ima isturene zmigavce i noznu kocnicu da bi se vozio sa B, da li ima neki dodatni clan u zakonu ili koja je zackoljica to vec ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4783 Napisano Septembar 11 Drug član, 3653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si najbitiniji! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ul71m0 1 Napisano juče u 00:08 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hocu sad preko zime da skinem plastike da odnesem na farbanje posto imam te sitne ogrebotine i dok je raspremljeno hteo sam da odradim sledece: Da podmazem sva 4 lezaja u prednjoj viljusci - Koju mast da koristim? I na koliko NM se zatezu? Zamena ulje u tiltlock sistemu - Koje ulje ide? Zamena ulja u kocionom sistemu. Zamena ulje i filtere - ordjadjeno. Nov kais i rolnice i ciscenje kvacila. Zamena ulja u diferencijalu. Da vidim zasto rucna ne radi, ako je zveknula sajla da li kupiti novu ili remontovati, sta jos moze da crkne? Na levoj rucici kocnice onaj stop prekidac je vrv crkao, posto cim pipnem rucicu kocnice ono odmah sija pozadi kao da je stisnuta kocnica, vidim toga ima da se kupi i nije skupo pa kad skinem videcu koji je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...