Surla85 687 Napisano April 27, 2022 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan 30.04.2022. 10h odrzace se pomen posle 1 godine. 23 4 8 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko puta pomislim na njega joj Boze dragi .Ne mogu da verujem da ga nema i da ga nikad vise necu videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9855 Napisano Jul 21, 2022 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Juče izvadim stari telefon, tražio neki broj telefona, naletim na njega, Borisa... Tuga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Jul 22, 2022 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavao Borisa, ali svaki put kada vidim naslov ove teme prodaje neka jeza kroz mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10512 Napisano Jun 5, 2023 Hronični Motociklopata, 7329 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I prođe druga godina od kad izgubismo našeg Borisa Painkillera... 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodje i treća godina 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 20 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Cesto se setim Borisa. Ostavio sam njegov YT kanal u subscriptionima, posto pocinje brojem, skoro svaki dan predjem preko na TV-u. Ima nekoliko zajednickih snimaka, ali ono sto me uvek dirne je drugi snimak na kanalu on kad pali neku XT posle generalne i njegov osmeh kad upali... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 470 Napisano Maj 20 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuce sam bas bio u Kuli do njegovih. I zatrca se David na mog Stroma i vice: "Hocu i ja da vozim motor" i u momentu me steglo... jedva sam se suzdrzao 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 641 Napisano Avgust 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Uh i ja cesto pomislim na Borisa . Drug iz klupe u osnovnom skoli, 8 godina smo sedeli zajedno. Dosta smo se druzili kao klinci, secam se da smo uvek slusali muziku, oko kompjutera, zvucnika majstorisali najvise. Posle osnovne putevi nam se nisu ukrstali. Nesto mi je u podsvesti ostalo da je crtao M znak od Metallica-e na svesci, kasnije je meni to postao omiljeni bend, pa se toga setim. Tada mi je preporucio pesmu od obrada "Turn the page", mislim da je Garage Inc izasao kada smo bili 7.-8. razred. Taj put Kula - Krstur je imao puno nesreca. Promenio Avgust 7 član Blackened 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7292 Napisano Avgust 7 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...drugar iz Kule i ja pre koji dan sedeli na Keju, spomenuli ga... Dok ga se sećamo još je tu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4130 Napisano Avgust 7 Nemanja Stojanović, 1396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada sam video temu, hvala Andrej. Užasna stvar sa jako tužnim ishodom. Zatečen sam. Najiskrenije saučešće i ljubav porodici i svima ovde. Čitajući od prve strane, osim pored Borisovog profila, na žalost, samo u ovoj temi video još tri pored drugih kolega. Branilo, Miloš V i Demro, koji je napisao post od kog sam se naježio. Počivajte u miru braćo On 5/7/2021 at 6:45 PM, demro.st said: ..odkad sam cuo za tagediju ..motor nisam upalio .....nesto me odbija ...nije vise nista kao pre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...