Jump to content

Moto Zajednica

Humanitarna žurka-Mladenovac

Recommended Posts

• U prolazu, 31 postova

-Sale konan varvarin -  član mk čoper-srbija organizuje humanitarnu žurku u mladenovcu o4.10.2008./subota/ za obolelu devojčicu od raka.

za sve koji budu došli klopa / prase / i cuga /pivo / za đabe.

Žurka počinje posle 17 časova u cafe kubđoj u centru

Živa svirka !

Prilog ko koliko može da da !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova

Na prosloj humanitarnoj zurci koju ste pravili u S.Planaci mogu da kazem da nas je bilo najvise... 15 iz naseg kluba... A posto podrzavamo svaki humanitarni rad dolazimo i na ovu humanitarnu zurku... Nadam se samo da ce biti lepo vreme...

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Sale, a gde je Kubđoj? ???

Ili si mislio na Club Joy? :D Mada nesto mislim da nije to u pitanju posto radi kao diskoteka. ???

U svakom slucaju, gde god da je dolazim!

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav svima! ja sam Bojan iz Mladenovca ...čisto da ne dođe do zabune klub joy radi vikendom kao diskoteka ali preko radnog dana on je veoma ugodan kafić ukoji se nalazi na gradskom trgu u centru grada...ako organizacija bude ispunila svoj deo obećanja mislim da će ovaj skup biti lepo propraćen..Mladenovčani su inače svi oboleli od sindroma dvotočkaša tako da ako se na ovaj humanitarni skup bude odaazvao veći broj posetilaca..tradicionalni  skup folcvagenovih buba ima da padne u senku ;)

Ali pre svega treba pomoći devojčici i njenim roditeljima da prevaziđu  ovako veliki problem!

Za sve potrebne informacije i pomoć možete se meni obratiti na br  - 064-1929325.. mrki

• Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

A posto radi vikendom diskoteka, kako ce zurka biti odrzana s'obzirom da je Sale napisao da je u subotu?

Sorry sto smaram ali nije mi jasno.

• U prolazu, 0 postova

Izvinite  zaboravio sam da napomenem da  se sama diskoteka nalazi u podrumu  istoimenog lokal.U prizemlju je kafić koji je totalno zvučno i fizički izolovan od diskoteke i ima  veliku baštu  koja se prostire na jednom delu trga..tako da je zabava  zagarantovana ...i ne libite se da me pitate sve što vas interesuje ;)

Koliko sam upravo obavesten, zurka ce se odrzati u starom clubu Joy (IF).

To vec ima logike.

Inace, mesto za bajkersku vrstu muzike je odlicno. ;)

• Svrati ponekad, 430 postova

Vi Mladenovcani kao da ne zivite u Mladenovcu,kakav trg bice u onom vladajinom kaficu pre zova dole u podrumu.Bice ziva svirka dogovorili su se sa vjesticom ona grupa koja je svirala u petak u palanci

Tu je nekada bio Joy, pa je bio If, pa je poslednje u tom lokalu cini mi se bila neka kockarnica.

• Svrati ponekad, 430 postova

Tu je nekada bio Joy, pa je bio If, pa je poslednje u tom lokalu cini mi se bila neka kockarnica.

Pa ti bre znas ceo istorijat alal vera

Pa ti bre znas ceo istorijat alal vera

Rajo brate, pa jel sam Mladenovcanin ili ne? ;)

• U prolazu, 0 postova

Vi Mladenovcani kao da ne zivite u Mladenovcu,kakav trg bice u onom vladajinom kaficu pre zova dole u podrumu.Bice ziva svirka dogovorili su se sa vjesticom ona grupa koja je svirala u petak u palanci

Bez uvrede Rajo ali i sam dobro znaš da i sada već bivši  kafić "IF"  se zvao do 99 -e JOY.. Poslednji  vlasnik kultnog "JOY"-a je bio pampur koji ga je uzeo u zakup od vladaje...razradio i nakon nekog vremena i zatvorio lokal  zbog nesuglasica sa vladajom.Posle mnogo njih su se izređali tu ali nisu ništa uradili...zvao se i "IF" i "ŠELA MI"  itd a u međuvremenu  je Pampur otvorio na trgu  kaffe-diskoteku  sa istim  imenom  koje ga je proslavilo još 90-ih koja i dan danas uspešno radi...tako da sve informcije koje sam vam dao su potpuno tačne što će te i videti,organizatori  bi trebali povesti računa o davanju tačnih informacija..prijateljski savet

U svakom slučaju odlično mesto za svirku i provod...očekujemo vas

• U prolazu, 0 postova

Alo Mladenovcani,jel se zna gde je tacno to mesto?

[/q

Ideš glavnom ulicom i nema promašaja!na nekih 800metara od ulaska u grad  tj.od raskrsnice  u drapšinu sa desne strane

Nije bilo mnogo ljudi, ali svakako odabrana ekipa.

Ne znam za ostale, ja sam se super proveo a nadam se da ce sledeci put biti jos bolje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja