DUKI 215 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne bi valjalo da je bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ZA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free_at_last 0 Napisano Septembar 30, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Bac Prijavi odgovor kao problematičan odlicno je, ZA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih na prednjoj strani maice samo napravio rokadu Mislim da bi bilo lepo da logo BJB bude na sredini, a logo MZ u uglu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 30, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slazem za ovakav izgled SUPER JE!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za,super je!!! Neka se izjasni jos ako ima neko pa da radimo majceee! Imam samo jedan predlog-kad vec radimo crne da odmah u paketu uradimo i bele(sa crnim natpisom)?!? I jedno pitanje-da li bi znak na ledjima bio sa zelenom bojom kao na slikama ili samo belom? Ja cu uzeti vise primeraka razlicitih velicina jer bi i ona moja druzina iz Milivske klisure uzela majce(da se zna jer sto veci broj manje para ). ja bih na prednjoj strani maice samo napravio rokadu Mislim da bi bilo lepo da logo BJB bude na sredini, a logo MZ u uglu. BJB logo je uvek u levom uglu a i mislim da je bolje da ostane ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Za boje majci neznam a sama štampa je u grejskali što može da znači jednu boju ili dve ako bi se baš računalo kako treba. Poslaću materijal za pripremu sutra pa ćemo morati da budemo strpljivi do konačne izrade. A dok smo strpljivi mogli bi da specificiramo tačne količine i veličine, da se zna, da ne čekamo na kraju još i zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Duki komada 2,velicina velika,jedan broj veca od tvoje Vujo.Snezi jedna,velicina mala. Voleo bih jednu crnu i jednu crvenu,Snezi crvena.Ako moze u dve boje a ako ne,nema veze-nek ide zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ako nemamo neki izbor da li bi Sneža stala na široko u moju i Piocasovu veličinu? Stvarno sam u gužvi, majka mi je bila na operaciji pre dva dana pa molim nekoga da sabira potrebe. A i nekako sam nesređen i veoma ljut na lekare > > > >, trudim se da budem civilizovan pa mi je ovde baš potrebna pomoć jer sam uglavnom u bolnici. Sve što bih rekao kosi se sa pravilima Foruma ali sam agresivan i veoma ljut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 2, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ako nemamo neki izbor da li bi Sneža stala na široko u moju i Piocasovu veličinu? Stvarno sam u gužvi, majka mi je bila na operaciji pre dva dana pa molim nekoga da sabira potrebe. A i nekako sam nesređen i veoma ljut na lekare > > > >, trudim se da budem civilizovan pa mi je ovde baš potrebna pomoć jer sam uglavnom u bolnici. Sve što bih rekao kosi se sa pravilima Foruma ali sam agresivan i veoma ljut. Samo se kontrolisi, jer ipak oni trebaju tebi a ne ti njima...Samo pametno i lagano!! Bice sve OK! Za mene dve crne velicina kao za tebe (Vuju)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 2, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan 2 crne velicina L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @Picasoo MZ A koja je to velicina? Mislim da znam orijentaciono da bih sebi uzela bar 2 broja manju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 2, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan @Picasoo MZ A koja je to velicina? Mislim da znam orijentaciono da bih sebi uzela bar 2 broja manju. Uzmi jednu M (najmanja)) i L ( veca). Mada nikad nije isto. Imam i M i L majice pa one M su ko L , a imam i XL one ko L (?)zavisi koji Azijati ih prave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan @Picasoo MZ A koja je to velicina? Mislim da znam orijentaciono da bih sebi uzela bar 2 broja manju. videcu kuci na BJB majici pa cu Vam reci...Sto rece MZ, zavisi ko ih pravi, velicine su razlicite!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 3, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za mene dve veelike XXL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Octobar 4, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Posto svi moji drugari vole MZ-a,cak i oni koji ga vise ne voze ja cu uzeti za sve nas,tako da uzimam 9 majci. 3 majce M velicine 5 majci L velicine 1 majca XL velicine Ostaje jos da se dogovorimo oko boje,mislim da nije lose da moze da se bira izmedju bele i crne?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 4, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje jos da se dogovorimo oko boje,mislim da nije lose da moze da se bira izmedju bele i crne?! Za sada sem crne nemožemo da biramo ništa dok nam štampar ne kaže da li imamo uopše bilo kakav izbor i koji. Ali crne su sigurne. Makice, saberi molim te sve rezultate u jednu specifikaciju koji bih prosledio a koja se odnosi na crne. Ako budemo imali još neki izbor dodaćemo na postojeći spisak. Opet napominjem da veličine treba preispitati. Majce nisu Azijatske nego domaće, nisam ni znao da mi to pravimo kolika je navala ovih drugih. Proizvođač je Matex iz Ivanjice a moja veličina je L pa se po tome treba ravnati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Octobar 4, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivni spisak za majce: 1 majca-S velicina 2 majce-M valicina 5 majci-L velicina 1 majca-XL velicina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 4, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Proizvođač je Matex iz Ivanjice a moja veličina je L pa se po tome treba ravnati. Znaci meni 2x crne u velicini L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 4, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan PREDLOG: Hajde da izbegnemo probleme u najavi i da pozovemo stampara da nam da dimenzije u cm. majci. Pogotovo Maki koji kupuje za drugare i posle ce da bude da su male ili velike. Ja sam probao da nadjem na netu Matex ali, kao i vecina nasih firmi nema sajt vec sam nasao samo telefon te cu probati da dobijem informaciju od ponedeljka mada, cisto sumnjam da cu je dobiti poznavajuci principe rada malih domacih firmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 4, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, mada imaćemo ovih dana i sastanak Asocijacije pa ću se detaljnije raspitati o svemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za mene dve veelike XXL Uz ove dve ja cu jos jednu L velicine - znaci ukupno 3 komada . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Priprema je gotova, treba da objedinimo spisak, skupimo pare i za oko 7 dana računajući od dana predaje para mogu da uzmem majce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Meni 4 komada L velicina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...