GR 46 4847 Napisano April 20, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva stvarcica ,narocito za klince koji vole motore ... Auspuh za bicikl.. Sve informacije imate na www.turbospoke.de Jednom sam montirala samo radi zezanja jer moj bicikl nema zice na felnama koje su neophodne... Original pakovanje koje sadrzi auspuh, nosac, poklopac auspuha , kartice koje prave razlicit zvuk, nalepnice, alat za postavljanje,uputstvo .. Nadam se da će se neko dete obradovati a mozda i neko stariji.. sve ostalo za dogovor u PP.. Cena : 2000 rsd. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 20, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano April 20, 2021 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano April 21, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Moji to prave kao nekad mi. Od čaše jogurta. Ili stave plastičnu flašu u ram. Ja bih ovo kupio, ali ih je dvojica, pobiće se. 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4847 Napisano April 21, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @mrle he he he .. Bas tako , kako smo imali lepo kreativno detinjstvo Ovo je sada ultra mega nano tehnologija hahahahahaha.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4580 Napisano April 21, 2021 Drug član, 990 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, mrle said: Moji to prave kao nekad mi. Od čaše jogurta. Ili stave plastičnu flašu u ram. Ja bih ovo kupio, ali ih je dvojica, pobiće se. Ovo mi je odmah palo na pamet, ali nisam hteo da kvarim oglas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11630 Napisano April 22, 2021 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, mrle je napisao: Moji to prave kao nekad mi. Od čaše jogurta. Ili stave plastičnu flašu u ram. Ja bih ovo kupio, ali ih je dvojica, pobiće se. Hahahahahhahah tako je,tad nismo znali za yosimure,remuse ali smo drkali jogurte,ja sam stavljao i po nekoliko stipaljki da dobijem jaci zvuk. Kupujem za ovog mog magarca,gde se nalazis,kako da pokupim? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano April 22, 2021 Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan hahaha pa nije lose. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4847 Napisano April 24, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeto , hvala @piki mnogo.. Crkosmo od smeha 5 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11630 Napisano April 24, 2021 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi,cekam te u Mitrovici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4847 Napisano April 26, 2021 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 24.4.2021. at 20:27, piki je napisao: Hvala tebi,cekam te u Mitrovici Vazi , dolazim na neku slaninicu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...