VladaSD 2364 Napisano Avgust 26, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vlado kako saljes korpu kod Vujceta. Ostalo je na tome , da m se javi, kad se vrati sa odmora..... mozda mi posalje repariranu, a mozda i ja skinem moju pa posaljem autobusom do Skopja. Zavisi od situacije .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2564 Napisano Avgust 26, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Prosli vikend sam skocio do Tasosa, na tri dana..... .... sam dobio od Jasmine.... Drago mi je da put nije bio uzaludan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 26, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Vlado kako saljes korpu kod Vujceta. Ostalo je na tome , da m se javi, kad se vrati sa odmora..... mozda mi posalje repariranu, a mozda i ja skinem moju pa posaljem autobusom do Skopja. Zavisi od situacije .... Ja sam mislio moju da repariram al kad sam cuo kako drugima lupa moja je super . Ja sutra idem dole pa sam hteo da ponesem korpu ali nisam imao vremena da skinem, mislio sam da ponesem i tvoju ali nista sad jbg. Mogli bi da se organizujemo ako saljes busom da mi javis , da ti dostavim i moju Aksom pa da posaljes zajedno, da ne izlazim na autoput da cekam bus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 27, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vlado kako saljes korpu kod Vujceta. Ostalo je na tome , da m se javi, kad se vrati sa odmora..... mozda mi posalje repariranu, a mozda i ja skinem moju pa posaljem autobusom do Skopja. Zavisi od situacije .... Ja sam mislio moju da repariram al kad sam cuo kako drugima lupa moja je super . Ja sutra idem dole pa sam hteo da ponesem korpu ali nisam imao vremena da skinem, mislio sam da ponesem i tvoju ali nista sad jbg. Mogli bi da se organizujemo ako saljes busom da mi javis , da ti dostavim i moju Aksom pa da posaljes zajedno, da ne izlazim na autoput da cekam bus. Nikakav problem...cim dodje covek sa odmora, dogovoricu se sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Octobar 10, 2015 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava ? Stromeri vec u dubokom zimskom snu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 10, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jok more. Ja mog svakodnevo jasem. Послато са GT-I9301I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nazalost mog vracam u prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 11, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene motori su stalno ma prodaju, cim ga kupim odma mislim o sledecem. Skrasicu se jednog dana Послато са GT-I9301I 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 11, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, biznis. Gde je tu ljubav prema motorima? ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene motori su stalno ma prodaju, cim ga kupim odma mislim o sledecem. Skrasicu se jednog dana Послато са GT-I9301I Blago tebi, ja mislio da se skrasim na duze sa Stromom al okolnosti vise ne dozvoljavaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2564 Napisano Octobar 11, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja nazalost mog vracam u prodaju. Nisi jedini :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 11, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Uh meni treba bar 1-2 sezone da se srodim s motorom i da pocne prava veza i ljubav... Nema nista veza za 1 noc Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Octobar 11, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, biznis. Gde je tu ljubav prema motorima? ;-) Materijalnu stvar mogu samo da koristim, a zene su tu da se vole 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 11, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Ne znam da li je to rasprostranjeno mišljenje na ovom forumu. Nov sam B-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Octobar 11, 2015 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde na akciji set anake 3 ili metzeler turance next? Treba da se obujem pa da vidimo ima li kakvih popusta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Octobar 12, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozis asfalt uzmi tourance next. Guma razbija kako drzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2564 Napisano Octobar 12, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde na akciji set anake 3 ili metzeler turance next? Treba da se obujem pa da vidimo ima li kakvih popusta! Ja sam uzeo A3 na sajmu u Motoland-u.Sa tim sajamskim popustom set koštao 185 eura.Probaj,vidi,možda im je ostalo nešto zaliha sad na kraju sezone pa uloviš neki popust.Jel sad voziš novog malog stroma,spazih da ti piše 2013 u avataru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 12, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde na akciji set anake 3 ili metzeler turance next? Treba da se obujem pa da vidimo ima li kakvih popusta! Ja sam uzeo A3 na sajmu u Motoland-u.Sa tim sajamskim popustom set koštao 185 eura.Probaj,vidi,možda im je ostalo nešto zaliha sad na kraju sezone pa uloviš neki popust.Jel sad voziš novog malog stroma,spazih da ti piše 2013 u avataru? Next je kostao 50ak evra vise sa istim popustom (Guevarra). Ako i nema sada, bice sigurno opet pred kraj zime, nemoj brzati i razmisli kuda ces s njima, pa odluci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Octobar 12, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde na akciji set anake 3 ili metzeler turance next? Treba da se obujem pa da vidimo ima li kakvih popusta! Ja sam uzeo A3 na sajmu u Motoland-u.Sa tim sajamskim popustom set koštao 185 eura.Probaj,vidi,možda im je ostalo nešto zaliha sad na kraju sezone pa uloviš neki popust.Jel sad voziš novog malog stroma,spazih da ti piše 2013 u avataru? Next je kostao 50ak evra vise sa istim popustom (Guevarra). Ako i nema sada, bice sigurno opet pred kraj zime, nemoj brzati i razmisli kuda ces s njima, pa odluci. Boris upravu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 12, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko šta o ovom motoru? http://www.polovniautomobili.com/motori/6959216/suzuki-v-strom-dl-650 '> http://www.polovniautomobili.com/motori/6959216/suzuki-v-strom-dl-650 Ako je pogrešna tema, molim moderatora da prebaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2564 Napisano Octobar 12, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Javiće ti se verovatno vlasnik,tu je na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 12, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Već smo pričali telefonom. Ako je naš, još bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Octobar 12, 2015 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni su te dve gume vrlo slicne! A nabavio sam i dobar set guma sa kramponom tako da cu ga probati i na offu! Vozim stari model 2008 stim sto sam ga kupio ponovo letos, stara ljubav zaborava nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2564 Napisano Octobar 12, 2015 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Već smo pričali telefonom. Ako je naš, još bolje Da ti ne odgovaram na pp,evo ovde ću. Ništa dok ne odeš sam i pogledaš na licu mesta šta i kako....ali požuri da ti ne pobegne i ovaj.... Mislim da je korektna cena,za dalje ne znam (kilometraža,stanje i ostalo što si pitao)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 12, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, ali ću prvo pogledati ovog AK9 zbog izuzetno male kilometraže i bolje cene. Ovaj je svakako odličan. Kako se zove Dejan na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...