Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Drug član, 1632 postova
  • Motocikl: V-STROM

Od Lazarevca nekih 50 km.Prodješ Ljig i skrećeš desno prema Slavkovici i Rajcu.Najbolje je leti ,kada je čuvena kosidba. Šatori,kupus iz lonca,okreću se gude ,jage ma pravi vašar :) Tad je fino i da se kampuje,duži je dan i nije ladno.

Do ovih vidikovaca voziš preko livada i makadama .Dobar je put,dolaze ljudi i kolima do gore,a sa stromom uzletiš do gore :D

Imaš gore sto i klupe pa ponesi neko meze da se malo okrepiš ;)

Dogodine možemo da organizujemo neko stromaško okupljanje gore na Rajcu,da okrenemo neko prase!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1953 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Gde kod nas ima da se kupi filter vazduha za stroma 650? Treba mi filter sa zastitnom gumom sa strane.

Danas sam skinuo plastike i rezervoar da zamenim svecice i posto nikad nista skoro nisam radio na motorima (uvek sve kod majstora) trebalo mi je par sati za dve svecice :) . Pogledao sam filter vazduha i ono je uzas zivi. Ne bih vracao rezervoar i plastike dok ne zamenim filter pa zato ne bih da narucujem iz louisa i cekam 10 dana.

EDIT: Gde ima da se kupuju oni plasticni 'srafovi' koji drze crnu plastiku ispod fara? Oni sto se pritisnu po sredini tankim inbusom ili srafcigerom i onda sami ispadnu? Provalio sam da mi ih pola nema!

Gde kod nas ima da se kupi filter vazduha za stroma 650? Treba mi filter sa zastitnom gumom sa strane.

Danas sam skinuo plastike i rezervoar da zamenim svecice i posto nikad nista skoro nisam radio na motorima (uvek sve kod majstora) trebalo mi je par sati za dve svecice :) . Pogledao sam filter vazduha i ono je uzas zivi. Ne bih vracao rezervoar i plastike dok ne zamenim filter pa zato ne bih da narucujem iz louisa i cekam 10 dana.

EDIT: Gde ima da se kupuju oni plasticni 'srafovi' koji drze crnu plastiku ispod fara? Oni sto se pritisnu po sredini tankim inbusom ili srafcigerom i onda sami ispadnu? Provalio sam da mi ih pola nema!

Filter imaš kod Gagija iz Balosave.Probaj kod njega da nadješ i te žabice što ti fale ispod maske.

Ako si imao na starom filteru tu obodnu gumu,kupi filter bez nje i prebaci sa starog.

Nemem gumu na filteru. Neki opasan majstor je stavio filter bez gumice. Popiz..o sam kad sam video. Hvala vam, zvacu sutra Gagija i guevaru.

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Suzuki DL1000 V Strom 2008

Motor je kupljen nov u Novom Sadu, 2008 godine, ja sam ga kupio prosle godine u martu mesecu sa nekih 9800 km od provg vlasnika, jedva sam ga nasao da bude u ovakom tip top stanju, uz motor ide i sledeca oprema ,

koja je placena:

Vizir 85 eura

Roll Barr prednji 145 eura

Nosaci zadnji 85 eura

Kofer zadnji 220 eura

Bocni koferi 480 eura

Akrapovici auspusi sa slip on katalizatorima 1350 eura, zvuk ima neverovatan i ima i db killere.

Na pocetku 2013 godine je uradjen komplet servis u bgd i to

Ulje i filter 50 eura

Nova prednja i zadnja guma 240 eura

Stelovanje komplet i svecice 80 eura

Registrovan na mom imenu do juna 2014.

Ko dodje da ga vidi nece pogresiti.

• U prolazu, 20 postova

Za sva pitanja eventualno o motoru mozete da me kontaktirate 0638073131

ili doci u Pancevo, tacnije 14 kilometra od centra Beograda.

u nastavku saljem jos slicica, a mozete ga pogledati i na polovnim automobilima

• U prolazu, 20 postova
  • Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: zrx1200

Da nema ko od članova višak givi crash bar za stroma 650 ?

Jokram-e u kakvom je stanju taj tvoj vizir ?...meni je i fabrički ok, mada sad kad zahladi biće svaka zaštita dobrodošla

• Svrati ponekad, 213 postova
  • Motocikl: Honda XL650V Transalp

Pa mogu reci da je u dobrom stanju...providi se...heheheh...

Ima po koju sitnu ogrebotinu ali nista strasno...

sutra cu da sidjem u podrum pa i neku slicicu da stavim ako hoces... 1oda.gif

• Zainteresovan, 880 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC

V-Strom vecini ja mislim poznat, prvi vlasnik je bio Milenkovic Bratislav (Beograd). Posle voznje maxi skutera ova masina je savrsenstvo (prezadovoljan). A uskoro ce biti i koja slika.

Ime i prezime ovde nije od nekog znacaja! :-)

Moj bivsi strom je u pitanju, drago mi je da si zadovoljan a kako i ne bi bio? :zdravo:

• U prolazu, 3 postova

Ime i prezime ovde nije od nekog znacaja! :-)

Moj bivsi strom je u pitanju, drago mi je da si zadovoljan a kako i ne bi bio? :zdravo:

Ne znam cemu ovakav odgovor na moju raniju objavu. Samo sam motor hvalio i rekao da sam zadovoljan.U svakom slucaju veliki pozdrav, pa se ako Bog da vidimo negde u nekoj zajednickoj voznji.

Ne znam cemu ovakav odgovor na moju raniju objavu. Samo sam motor hvalio i rekao da sam zadovoljan.U svakom slucaju veliki pozdrav, pa se ako Bog da vidimo negde u nekoj zajednickoj voznji.

Mislim da Creative nije mislio ništa loše i da je hteo reći da ga niko ne poznaje na forumu po imenu i prezimenu :takoje:

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Kolege forumashi, mozda znate nekog ko je u potrazi za ovim sjajnim modelom motora pa ovaj link moze da mu bude od koristi...;)

U pitanju je moj motor, sve info imate na linku a kontakt za detalje preko telefona...

Hvala!

http://www.kupujemprodajem.com/Suzuki-V-Strom-650-DL-650--8484465-oglas.htm?filter_id=22282638

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: 2006 DL650 ABS

Pozdrav svima,

od nedavno sam postao vlasnik V-Strom 650 ABS 2006. Iako sam zbog vremenskih uslova uspjeo da ga provozam svega mozda 200-250km prilicno sam zadovoljan jer mi je pruzio upravo ona poboljsanja koja sam ocekivao u odnosu na moj prethodni motor(Kawasaki Z750).

Ubrzo cu posataviti i neke slike, a trenutno sam u potrazi za dodatnom opremom. Ono sto me najvise zanima su: skid plate, nosaci bocnih kofera i bocni koferi pa ako neko ima nesto od toga na prodaju neka javi.

Sto se tice skid plate-a, vec sam pitao u temi sa opremom za strom ali evo i ovdje da pitam posto vidim da je tema aktivnija. Da li neko kod nas radio ovo za stroma jer sve sto sam gledao uglavnom moze da se poruci iz amerike a ne daje mi se brdo para za postarinu pa da me jos na carini oderu ovi nasi? Problem je sto se vecina aftermarket skid plate montira na crash barove iste firme a ja imam GIVI-jeve tako da su uglavnom nekompatibilni.

Ubrzo cu posataviti i neke slike, a trenutno sam u potrazi za dodatnom opremom. Ono sto me najvise zanima su: skid plate, nosaci bocnih kofera i bocni koferi pa ako neko ima nesto od toga na prodaju neka javi.

Imas ovde bocne kofere. Vidjao sam ih na stromu i dobro izgledaju.

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85354-lukac-servis-i-prodaja-polovnih-motocikala/page__st__200

Ovih dana sam skinuo rezervoar, pumpu.... cisto da pregledam u kakvom su stanju i da uradim modifikaciju (izbusim rupu :) ) na pumpi. Rezervoar je u odlicnom stanju kao i pumpa. Pumpa je vec bila skidana verovatno radi ciscenja spoljasnjeg tj filtera niskog pritiska. Bilo je malo prljavstine ali sam rasklopio sve i ocistio kako treba. Na pumpi nije radjeno premoscivanje pa mi ostaje da se nadam da motor i nije presao tako mnogo. Satovi su menjani (u miljama su) pa ne znam stvarnu kilometrazu. Odradio sam bajpas sve po uputstvu. Pumpa je inace radila dobro, malo je zujala ali valjda je kod svih tako. Ovo sam radio preventivno posto znam da kad pumpa ode drz se dobro za novcanik. Evo ga ovde ako neko nije upucen:

http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,6105.0.html

Sutra treba da kupim spoljni filter i da ga namontiram na crevo za beznin. Sad jedno pitanje za ljude kod kojih je to vec radjeno. Koji filter da uzmem ako moze neko da vidi tacnu oznaku kod njega na motoru i da napise ovde u temi bio bih zahvalan? Racunam da ce fradov filter koji se uklapa po dimenzijama da zavrsava posao ali mi je lakse ako znam tacnu oznaku filtera koji je kod vas.

• Svrati ponekad, 189 postova

Pozdrav svima,

od nedavno sam postao vlasnik V-Strom 650 ABS 2006. Iako sam zbog vremenskih uslova uspjeo da ga provozam svega mozda 200-250km prilicno sam zadovoljan jer mi je pruzio upravo ona poboljsanja koja sam ocekivao u odnosu na moj prethodni motor(Kawasaki Z750).

hehehe ja sad radim upravo supronu stvar. prelazim sa dl650 2007 na z750r :):)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja