burdjan 307 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi sve to morao da palim, ja ga ne bi ni vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Januar 11, 2013 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne zanimljive reklamice za novi Strom650.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 12, 2013 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 1357850017[/url]' post='1425900']Mislim da je ovo pravi primer neophodne opreme koju bi svi trebali imati na Stromu! Ovaj nije normalan! Pa za ovo da provozas krug treba citav kurs baja da ti odrzi, da ne stisnes neko dugme pa da iskoci agent 007 da te spasava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 12, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I alternator od kamiona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo pravi primer neophodne opreme koju bi svi trebali imati na Stromu! ovaj se vozi na c kategoriju-ima preko 3,5 tone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 13, 2013 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste provalili sto ima 2 kanistera na roll barovima!?Pa ovi na Dakaru ne nose vise od njega.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ma covek je profi bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Januar 19, 2013 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pošto moj stromić ima trenutno 24000km,na redu je veći servis koji uključuje kontrolu i štelovanje ventila.Ima li potrebe za otvaranjem mašine zbog ovih radnji sada ili preskočiti i uraditi na nekoj većoj kilometraži? Pretpostavljam da je stanje individualno od motora do motora ali bih voleo da čujem mišljenja ljudi koji su to već radili na svojim stromovima i njihova iskustva! Takodje me interesuje koje kočione pločice preporučujete kao zamenske,a da su bar iste ili bolje od originalnih? Ja sam na 20.000km promenio svećice, tečnost za hlađenje, filter vazduha. Na oko 30.000 pločice -Carbone Lorraine- i prednje i zadnje (zadovoljan sam sa pločicama). Na oko 38.000 gume -Metzeler Tourance EXP- (Prezadovoljan) Sada je na cajgeru oko 42.000 i tokom zime će biti urađen veliki servis koji pored svećica, tečnosti, filtera podrazumeva i štelovanje ventila, kontrolu i čišćenje benz. pumpe i dizni, zamena lanca i lančanika. Motor je Jul 2008. godine i do sada nisam imao nijednu primedbu. I ja tako razmišljam,da kad budem menjao lanac i lančanike za otprilik 10-15000 tada u sklopu velikog servisa odradim i štelovanje ventila,čišćenje dizni,zamenu antifriza itd! Sada ću mu zameniti ulje u motoru,kočnicama,filtere i svećice! Zazor na ventilima se vremenom smanjuje,pa kad se otvori mašina radi kontrole ako je smanjen iako u granicama normalnih vrednosti potrebno je naštelovati na gornju vrednost kako se ne bi vozio sledećih 20 000km sa raštelovanim ventilima! nećeš menjati lanac i lančanike na 10000... traju duže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 20, 2013 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ima li sanse da se nadje neki skid plate da ga prekopiram ili ne?Cisto da cas podsetim da i dalje trazimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2577 Napisano Januar 26, 2013 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Strom je dobio nove boje za 2013-u godinu.Pored bele koja je zadržana iz 2012,praviće se u plavoj i braon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Februar 1, 2013 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko service manual za Stroma 650 k8 ?Ja sam nasao za k4 ali bi voleo ovaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Strale imam ja neki manual, potražiću pa ti javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Februar 7, 2013 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 1360064095[/url]' post='1440478']Strale imam ja neki manual, potražiću pa ti javljam. Hvala Sloternice! Ja sam uspeo da nadjem za K4 ali bi voleo da imam za moj K8! Hteo sam da ga okacim ali je za malo veci od 20 mb pa ne moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko oznake lazajeva za prednje i zadnje tockove,kao i dimenzije semeringa takodje za oba tocka,planiram da menjam a u servise manualu nadje sve osim dimenzija.Za DL1000 pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan pogledas na starim koji su na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan E sad pa nisam toliki diletant,ja hocu da nabavim lezajeve pre skidanja tockova i kad skinem da menjam kao covek,a ne da jurim lezajeve i semeringe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Februar 13, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan E sad pa nisam toliki diletant,ja hocu da nabavim lezajeve pre skidanja tockova i kad skinem da menjam kao covek,a ne da jurim lezajeve i semeringe. Izgleda su 6204 i napred i pozadi 2RS tj zatvoreni,eto ako nekog interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 14, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ivice, izgleda da je tema zbog zime malo utihnula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Februar 14, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ivice, izgleda da je tema zbog zime malo utihnula Izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,4250.0.html da ne zamre totalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 15, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vstrom.in...pic,4250.0.html da ne zamre totalno Uuuuu, nisam znao za ovaj sajt, ima svasta nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ležajevi su ti oko 550 din. kom u SKF produkciji.Ako ćeš kontakt mobtel javi se na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 16, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3059571/suzuki_v_strom/ Sta mislite o ovoj ponudi? Jel poznaje neko motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ga licno, imamo zajednickog prijatelja i znam da je razlog prodaje kupovina GS Adv. Primerak je izuzetan i sa dosta opreme, za mene licno je ovo dobra kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 16, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3059571/suzuki_v_strom/ Sta mislite o ovoj ponudi? Jel poznaje neko motor? Ponuda je odlicna Tek je uradjen 3 servis. Izgleda kao nov. Brdo opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...