goran69 5 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije nista nenormalno da Strom trosi ulje. Ima mnogo slucajeva gdje je potrosnja ulja prilicno (za neke ljude) dramaticna. Meni recimo trosi ulje i niko ne moze da utvrdi o cemu se radi. Vozen je kod nekih do najboljih masjtora na Balkanu....ne namjerno nego onako na usput. Na kraju sam se pomirio sa sudbinom i nosim uvijek litar ulja sa sobom. Dakle eto....na kraju dana se hvalim da uvijek imam novo ulje. To ima veze i sa nacinom voznje...posebno ljeti kada su vrucine..onda se to jako primjecuje. Nije to nista i nikakav kvar. Prosto je masina takva i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sasha je u pravu....posebno sam to primijetio na Autoputu...ljeti....Ja imam K9 i na njemu do sada 35000....i uvijek je bio takav od prvog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Novembar 27, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Gorane...to što ti navodiš baš i nije normalno... Koliko ti je prešao Strom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nije nista nenormalno da Strom trosi ulje. Ima mnogo slucajeva gdje je potrosnja ulja prilicno (za neke ljude) dramaticna. Meni recimo trosi ulje i niko ne moze da utvrdi o cemu se radi. Vozen je kod nekih do najboljih masjtora na Balkanu....ne namjerno nego onako na usput. Na kraju sam se pomirio sa sudbinom i nosim uvijek litar ulja sa sobom. Dakle eto....na kraju dana se hvalim da uvijek imam novo ulje. To ima veze i sa nacinom voznje...posebno ljeti kada su vrucine..onda se to jako primjecuje. Nije to nista i nikakav kvar. Prosto je masina takva i to je to. Motor je vozen po auto-putu,rekao mi je da ga je vozio 130-140km/h.Razumem da je to opterecenje za motor,ali nije mi jasno da posle 3000km nema ulja uopste na prozorcicu.Ne znam kolika je to kolicina ulja koja fali do maximuma.Ne mogu ni da razumem coveka koji vozi skoro nov motor,a da ne proveri kolicinu ulja bar na 1000km. Ne znam sta da radim,motor izgleda ekstra,ima brdo opreme a i cena je korektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Novembar 27, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam K9...i 30000km. Ove godine nisam dolio grama između servisa. Koristim MOTUL 5100. Bio i u Grčkoj,Sarajevu,Crnoj Gori,Rumunija,Zagrebu,Niš,Novi Sad(više puta) ...i još gomila manjih lokalnih tura... Imam još 800km do sledećeg. Proveri to sa nekim...ili promeni ulje. Proizvođača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gorane...to što ti navodiš baš i nije normalno... Koliko ti je prešao Strom? Pa i nije normalno ali eto navikao sam se prosto svakih 1000 dodam ulja i to je to. Motor sam ja kupio nov i napravio 35000....djavo ga ponio ne znam. Prosto trosi ulje....jedan jako veliki poznavalac mi je rekao da to moze i da ima veze sa stilom voznje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Novembar 27, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima tog čoveka ovde na forumu? Ja bih ga uzeo bez razmišljanja.... A ako treba oteraj ga kod Joce Profimoto i pitaj za mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima tog čoveka ovde na forumu? Ja bih ga uzeo bez razmišljanja.... A ako treba oteraj ga kod Joce Profimoto i pitaj za mišljenje. I ja bih ga uzeo da nemam moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Novembar 27, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Sa stilom vožnje...jedino ako samo voziš auto putem i konstantno preko 160km/h. Ako je potvrdan odgovor,onda u redu...sve ostalo... Ako nigde ne curi...‚ Poveri kompresiju... Ne znam...znam ljude sa 70000km...niko nema takvu potrošnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima tog čoveka ovde na forumu? Ja bih ga uzeo bez razmišljanja.... A ako treba oteraj ga kod Joce Profimoto i pitaj za mišljenje. Mislim da nije na forumu,Zvacu sutra gagija iz 3t-racing-a,pa cu ga pitati za savet.bas sam se smorio(uplasio) oko tog ulja i potrosnje.Nekako mi je bedak da kupim skoro nov motor i da vucem kanticu sa uljem za sobom.Moj bivsi motor (suzuki) nije trosio od servisa do servisa bas nista ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Novembar 27, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 2010 god na putu do Parge potrošio ulja...1000km sve autoputem...i to je jedini put....pre toga i posle toga ništa. Tada sam bio na nekih...13000km Proveri... Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Novembar 27, 2011 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 2010 god na putu do Parge potrošio ulja...1000km sve autoputem...i to je jedini put....pre toga i posle toga ništa. Tada sam bio na nekih...13000km Proveri... Srećno! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Novembar 27, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Versys malo slabije trosi ulje. Probaj sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Versys malo slabije trosi ulje. Probaj sa njim. [/qu I on je u igri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Novembar 28, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 2010 god na putu do Parge potrošio ulja...1000km sve autoputem...i to je jedini put....pre toga i posle toga ništa. Tada sam bio na nekih...13000km Proveri... Srećno! Koliko si potrošio ulja? Koju brzinu si držao? Potrošnja? Bio si natovaren sa tri kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Gorane...to što ti navodiš baš i nije normalno... Koliko ti je prešao Strom? Pa i nije normalno ali eto navikao sam se prosto svakih 1000 dodam ulja i to je to. Motor sam ja kupio nov i napravio 35000....djavo ga ponio ne znam. Prosto trosi ulje....jedan jako veliki poznavalac mi je rekao da to moze i da ima veze sa stilom voznje.... gorane,jesi li probao bardahl 15w-50? Sarinjo ti je to ulje preporucio na forumu,bas zbog potrosnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Novembar 28, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Natovaren...tri kofera,torba iza leđa i tank torba. Brzina oko 140km/h Temp od 18`C u Srb do 34`C u Mk i GR. Ulje Motul 300V sintetika. Ove godine Sitonija...oko 800km u jednom danu. Ista brzina.Ista natovarenost. Temp od 30`C u Srb do 41`C u Mk i Gr Ulje Motul 5100 polusintetika. Nije potrošio ni grama. Nemam objašnjenje,možda je do ulja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gorane...to što ti navodiš baš i nije normalno... Koliko ti je prešao Strom? Pa i nije normalno ali eto navikao sam se prosto svakih 1000 dodam ulja i to je to. Motor sam ja kupio nov i napravio 35000....djavo ga ponio ne znam. Prosto trosi ulje....jedan jako veliki poznavalac mi je rekao da to moze i da ima veze sa stilom voznje.... gorane,jesi li probao bardahl 15w-50? Sarinjo ti je to ulje preporucio na forumu,bas zbog potrosnje. Ma jeste ali kod nas u Crnu Goru to naci ej naucna fantastika...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Novembar 28, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije na kraj sveta...ako treba da se kupi i pošalje piši...nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije na kraj sveta...ako treba da se kupi i pošalje piši...nije problem. Super hvala ti puno...mada dolazim i ja u BGD svako malo.....bicu recimo 13og tamo.....ali ako mi neko napise....adresu...i cijenu i koje da kupim.....bice sasvim dovoljno. Da probam i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred.....vi znate za V Strom skup u Crnoj Gori....zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Novembar 28, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Uvoznik je Biker house u Tošin Bunaru. Imaju sajt pa pogledaj detalje. A što se tiče tog skupa...znamo i ima interesenata,ali ne znamp detalje. Kraj maja? Gde? Koliko dana? i sve ostalo bitno... Siguran sam da znam bar 5 vlasnika koji bi došli...iz BGD-a. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran69 5 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tradicionalno je to zadnja nedelja Maja. I otrilike ce to biti na Jazu u Budvi...sve ostale detalje ....jer sam jedan od 3jice koji ce to da organizuju....javljam na vrijeme.... Bude ono dolazak u Petak....Subotnja voznja i druzenje...uvece opijanje...i svi kuci u nedelju...Dare (Doktor) je bio na par skupova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se danas i sa prodavcem i sa Gagijem.Prodavac kaze da ga je upalio danas i da je radio motor 2-3 minuta na leru i da ga je posle toga ugasio i ostavio 2 minuta u ravnom polozaju i ocitao nivo ulja iznad minimuma 2mm.Posle je nasuo 400gr ulja i ono je doslo do maksimuma.Gagi smatra da nije moglo da skodi motoru nista,jer je gasio lampicu odmah po startovanju.Kaze da je ispustao i 600-700 grama ulja na motorima na servisu i da nisu zaribali,ali mu je cudna tolika potrosnja za 3000km. Ni prodavac ne zna koliko je ulja sipano u motor na servisu( nije gledao).Moguce je i da su oni sipali samo do sredine ili cak i manje.Onda potrosnja i nije strasna,ali ko ce ga znati.Mislim da je ovaj motor bio sharbin i ako on zna neka kaze da li je bilo potrosnje dok ga je on vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Novembar 28, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma sam zainteresovan...tj.nas nekoliko. Javljaj detalje...pa se vidimo. Kada otopli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...