Šarba 1048 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od opreme na njemu... Ako je go...moguce...sto je vrlo retko. A ako ima...e to zavisi... Probaj u Vektor iz Horgosa... Ili na ovom sajtu...ima lepih primeraka...cak i jedan koji bi tebi mozda odgovarao...crveni... http://www.polovniautomobili.com/motocikli-29.php?category=29&tags=&brand=2099&modeltxt=strom&price_to=&tag_218_from=0&tag_218_to=0&selectedRegion=0 Mislis narandzasti? To je mislim moj bivsi motor koji sam dao Atili u zamenu za gsxf-a... On ga je prodao nekom liku koji ga sad ne znam iz kog razloga prodaje I to za malo vecu cenu od koje sam ja prodavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Februar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sharbo a šta tebi nije odgovaralo na malom Stromu pa si ga onako brzo prodao? Mislim da bi bilo od koristi budućim kupcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od opreme na njemu... Ako je go...moguce...sto je vrlo retko. A ako ima...e to zavisi... Probaj u Vektor iz Horgosa... Ili na ovom sajtu...ima lepih primeraka...cak i jedan koji bi tebi mozda odgovarao...crveni... http://www.polovniau...electedRegion=0 Mislis narandzasti? To je mislim moj bivsi motor koji sam dao Atili u zamenu za gsxf-a... On ga je prodao nekom liku koji ga sad ne znam iz kog razloga prodaje I to za malo vecu cenu od koje sam ja prodavao moze malo objasnjenje oko motora posto bi trebalo sledece nedelje da odem u ns i pogledam motor :-)))???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Februar 16, 2011 (promenjeno) Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan CITAT "moze malo objasnjenje oko motora posto bi trebalo sledece nedelje da odem u ns i pogledam motor :-)))????" Posto sam video motor kad ga je Sharba prodavao - motoru tad nije falilo nista osim sto se njemu nije svideo iz njemu poznatih razloga koje ce verovatno navesti Promenio Februar 16, 2011 član bagzi_obr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 19, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Da, mogu i ja da kazem koju Motor je odlican za putovanja, jako udoban. Strom je za ljude koji ne vole jace, brze motore, koji bi da se opuste sa lepsom polovinom i obidju ceo svet...Meni je falilo vise konjskih snaga... Vise puta sam to rekao i mislim da sad i vrapci to znaju Za mene je motor trom, ali opet kazem za mene jer je nekima i to dovoljno Najbolje bi bilo da probas motor pa da odlucis a ne kao neki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 19, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sharbo a šta tebi nije odgovaralo na malom Stromu pa si ga onako brzo prodao? Mislim da bi bilo od koristi budućim kupcima Ne zezaj Mislim da ceo forum vec zna sta mi nije odgovaralo kod malog Stroma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 19, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan vec sam zvao i u ponedeljak idem da vidim motor :-))) ako sve bude ok u utorak ce biti razloga za cast Koji motor si vozio pre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan burgmana 400 K6 ali nisam bio zadovoljan sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 20, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan burgmana 400 K6 ali nisam bio zadovoljan sa njim. Pitao sam te koji si motor vozio Salim se... Mislim da ces biti prezadovoljan sa njim ako volis da putujes motorom... Nije los za grad jer je gabaritan ali za put je fenomenalan... On je vise touring nego enduro Evo ovde mozes da pogledas sta drugi misle o njemu ;)http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19624-dl650-v-strom-2003-i-noviji/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan burgmana 400 K6 ali nisam bio zadovoljan sa njim. Pitao sam te koji si motor vozio Salim se... Mislim da ces biti prezadovoljan sa njim ako volis da putujes motorom... Nije los za grad jer je gabaritan ali za put je fenomenalan... On je vise touring nego enduro Evo ovde mozes da pogledas sta drugi misle o njemu http://forum.bjbiker...-2003-i-noviji/ hvala na pomoci razmisljam jos malo pa cemo videti sta ce biti od svega ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 4, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa Strom-om? Vidim da je jos u oglasima. Lep primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda nista.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorevija.com.hr/test/suzuki-dl-1000-vstrom-test-izdrzljivosti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Mart 18, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Sektaši/Stromaši, s obzirom da ću uskoro da vam se pridružim sa malim Stromom, imam već jedno pitanje. Hoću da kupim bočne kofere GIVI (na motoru je Maxia 52), pa me zanima da li preporučujete keyless kofere od 42l ili one kockastije od 35l i zašto? Hvala unapred na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Sektaši/Stromaši, s obzirom da ću uskoro da vam se pridružim sa malim Stromom, imam već jedno pitanje. Hoću da kupim bočne kofere GIVI (na motoru je Maxia 52), pa me zanima da li preporučujete keyless kofere od 42l ili one kockastije od 35l i zašto? Hvala unapred na odgovoru. Mali su dobri samo vizuelno, tj. lepsi su od velikih Prostora na motoru za putovanja nikad dosta, ako ti je primarni cilj nabavke kofera put, onda sto vece, ako je bitnije da lepo izgleda, a ne mora puno da stane, onda manje, naravno Pogledaj i Kappa bocne kofere, ja ih imam i prezadovoljan sam, a mogao bi se iznenaditi ustedom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Mart 18, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Givi u istoj varijanti je skuplji za 20% Uzmi Kappa K 40 ima u Mot Land-u...24000din 2kom Ja ih imam i odlični su. Ako nemaš,nosač za iste je oko 100e...a na primer potpuno isti Givijevi nosači koštaju 120e I odlično izgledaju na gorepomenutom motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Mart 18, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Givi E41N i dobio popust za njih u Trionu. Sa popustom su me kostali nepunih 30000 dinara. Inace gledao sam i Kapine ali mi je materijal od kog su izradjeni delovao mnogo kvalitetnije kod GIVI-ja nego kod Kape, plus sto koferi GIVI E41N imaju mogucnost otvaranja jednog dela kofera sto je jako korisno (bar meni citaj - mojoj devojci) jer tu mogu da se drze neke sitnice koje mogu zatrebati prilikom putovanja npr. flasa sa vodom i razne sitnice koje samo devojakama deluju korisno Osnovni motiv prilikom kupovine bio mi je velicina kofera tj. prostor za stvari. Uzeo sam Kapine nosace za iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Mart 18, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Organizovao sam se da kupim kofere i nosace u TC Motoshopu u Sloveniji i sve zajedno mi izadje 280 evra, tako da cena nije neki problem. Osnovno mi je bilo pitanje izgleda i funkcionalnosti keyless sistema jer, koliko znam oni rade po principu sifre. A razlika u zapremini je "samo" 7 litara po koferu. Sa TA sam vozio i manju litrazu na 17 dana putovanja (sa devojkom, naravno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan A razlika u zapremini je "samo" 7 litara po koferu. Sa TA sam vozio i manju litrazu na 17 dana putovanja (sa devojkom, naravno). Zar nije onda logicno, ako vec trosis toliko novca, da putovanje bude malo komfornije u odnosu na TA? Ako vec ides na tako duga putovanja, nemoj uopste razmisljati, sto vise litara, a ni estetika im nije losa uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Mart 18, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Po meni E41 ima prednost u odnosu na skoro sve ostale plasticne kofere ukljucujuci i druge proizvodjace. Razlog je sto se otvara mali poklopac odozgo. To omogucuje da se stave jos neke stvari u kofer koje ne mogu na uobicajen nacin. Pored toga, cesto se desi da ima po nesto sto ti zatreba tokom putovanja, pa je na dohvat ruke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Organizovao sam se da kupim kofere i nosace u TC Motoshopu u Sloveniji i sve zajedno mi izadje 280 evra, tako da cena nije neki problem. Osnovno mi je bilo pitanje izgleda i funkcionalnosti keyless sistema jer, koliko znam oni rade po principu sifre. A razlika u zapremini je "samo" 7 litara po koferu. Sa TA sam vozio i manju litrazu na 17 dana putovanja (sa devojkom, naravno). 280e te ispadne kad odbiješ popust (20%) i povraćaj poreza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Mart 18, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Organizovao sam se da kupim kofere i nosace u TC Motoshopu u Sloveniji i sve zajedno mi izadje 280 evra, tako da cena nije neki problem. Osnovno mi je bilo pitanje izgleda i funkcionalnosti keyless sistema jer, koliko znam oni rade po principu sifre. A razlika u zapremini je "samo" 7 litara po koferu. Sa TA sam vozio i manju litrazu na 17 dana putovanja (sa devojkom, naravno). 280e te ispadne kad odbiješ popust (20%) i povraćaj poreza? Upravo tako. Puna cena je 420 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Mart 18, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Organizovao sam se da kupim kofere i nosace u TC Motoshopu u Sloveniji i sve zajedno mi izadje 280 evra, tako da cena nije neki problem. Osnovno mi je bilo pitanje izgleda i funkcionalnosti keyless sistema jer, koliko znam oni rade po principu sifre. A razlika u zapremini je "samo" 7 litara po koferu. Sa TA sam vozio i manju litrazu na 17 dana putovanja (sa devojkom, naravno). 280e te ispadne kad odbiješ popust (20%) i povraćaj poreza? Upravo tako. Puna cena je 420 EUR. @zzz nama je bilo komforno i sa ovim koferima sa TA. @doktor korisna mi je ova informacija o dodatnim pregradama. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Mart 18, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodadoh svoj motor pa me zanima Ima li neko da prodaje ili zna nekoga ko prodaje stroma do 4.000 evra(u dobrom stanju-naravno) pa da se uclanim i ja u vasu "sektu" , nesto je mrsava ponuda u oglasima u zadnje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Mart 19, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Prodadoh svoj motor pa me zanima Ima li neko da prodaje ili zna nekoga ko prodaje stroma do 4.000 evra(u dobrom stanju-naravno) pa da se uclanim i ja u vasu "sektu" , nesto je mrsava ponuda u oglasima u zadnje vreme. Do 4 nema sigurno nijedna Uglavnom od 5 pa vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...