maxx 1273 Napisano Decembar 24, 2020 Zainteresovan, 519 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bas bio topao i fin dan i kako ga ne iskoristiti za kaficu u prirodi (uz dobro drustvo): Pogotovo sto sam skontao da se Strom nije vozio skoro 2 meseca. Kad prolete toliko vreme. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 443 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, darko dav je napisao: 23000din za taj rad je baaaaas mnogo.Naravno uvek ce biti onih koji kazu dao si toliko para za kupovinu novog,a mnogo ti je za servis.Meni jeste mnogo. Prosle godine imao sam u planu kupovinu novog i posle par dana trebalo je da se krene za Mongoliju.Tamo vamo i jos neke ideje ode to na preko 25000km,a da nemam uslova za obavezan servis po intervalima.Atila mi je ponudio da od njega kupim ulje i filtere i sam zamenim kad treba po njegovom savetu i uvazice mi garanciju kao da sam kod njega radio. E tako se radi,svaka njemu cast na poslovanju,u BG to sigurno ne bi proslo.A i dosta je povoljniji u odnosu na druge Da ce Bog da se zavrsi ovo sranje,pa da nastavimo svi gde smo stali Neke stvari mogu i sam uraditi ali bih radije dok je nov da u servisnoj knjizici pise da je radio ovlasteni servis plus pecat. Davno sam naucio ako ne platis na mostu platices na cupriji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 431 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bas bio topao i fin1 dan i kako ga ne iskoristiti za kaficu u prirodi: Pogotovo sto sam skontao da se Strom nije vozio skoro 2 meseca. Kad prolete toliko vreme. Cini mi se da sam vas sreo na mosto slobode oko pola 4 i zavideo sto sam automSent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 431 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da sam vas sreo na mosto slobode oko pola 4 i zavideo sto sam automSent from my SM-N950F using TapatalkIsto se iskoristio dan za posetu prirodiSent from my SM-N950F using Tapatalk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 443 Napisano Decembar 24, 2020 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1273 Napisano Decembar 25, 2020 Zainteresovan, 519 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, savavavan said: Cini mi se da sam vas sreo na mosto slobode oko pola 4 i zavideo sto sam autom Da tad smo se vracali u grad te smo sigurno bili mi :-) Kolega na hondi je izuzetno saren bio pa ga lako uociti :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 431 Napisano Decembar 29, 2020 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Brzinsko kupanje posle danasnje kratke voznjeSent from my SM-N950F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1273 Napisano Decembar 29, 2020 Zainteresovan, 519 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je ova godina totalno luda, eto i za kraj iste jos jedan prolecni dan. A samim time se naslo vremena i za jednu kaficu. I da ne ispadne da se samo crf-ovi vozikaju Doduse oni mogu da se odmaknu vise od 20m od puta jer im blato prestavlja mnogo manji problem. Za Stroma i ovo je dovoljno dobro mesto za kafu (dalje od ovoga nije bilo pametno pokusavati bar sa fabrickim gumama). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeb 16 Napisano Decembar 30, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Godina ekstra drugar i ja se vozamo svaki dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 443 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Juce bio lep dan. Jezevica-Cacak 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1269 Napisano Decembar 31, 2020 Drug član, 929 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno misljenje kolega SWMotech 175eura vs GIVI 115eura Jel vredi Motech tih 60 eura vise ili ce i Givi dobro odraditi posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1273 Napisano Decembar 31, 2020 Zainteresovan, 519 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Radice givi posao, kako ne. Kod sebe imam original suzuki (made by givi) i zadovoljan sam. Izgleda cvrsto i nema vibracija. Takodje dosta ljudi ovde ima Sebine crash barove i odlicno su se pokazali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 443 Napisano Decembar 31, 2020 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, baneBP je napisao: Potrebno misljenje kolega SWMotech 175eura vs GIVI 115eura Jel vredi Motech tih 60 eura vise ili ce i Givi dobro odraditi posao? Pogledaj kako izgleda mesto gde se nalaze vijci. Kad odvrnes vijke da bi montirao crash bar kod Givi-ja na mestu gde je glava vijka je caura koja nalegna7ulegne na orginal ram i glava vijka lepo sedne(plus ukrasne kapice) i fiksira crash bar. Kod Motech-a toga nema nego glava vijka pritiska plocu( isto je i kod Sebe). Debljina zida cevi kod SW-Motech,Hepco&Becker,Givi,( ima i nekih USA proizvoda i Indonezija)i slicnih u odnosu na Sebin ili drugih manufaktura se ne mogu porediti jer Seba ima cevi sa debljim zidovima cevi. Treba misliti i o tezini crash bara koji dodavaju vibraciju. Crash barovi pomazu kod padova motora u mestu ili manjim brzinama a kod vecih brzina ne pomaze bas puno. Licni montirao Givi(Motoland) i zadovoljan sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 443 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Voznja BG-Rajac-BG sa super ekipom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 431 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kako izgleda mesto gde se nalaze vijci. Kad odvrnes vijke da bi montirao crash bar kod Givi-ja na mestu gde je glava vijka je caura koja nalegna7ulegne na orginal ram i glava vijka lepo sedne(plus ukrasne kapice) i fiksira crash bar. Kod Motech-a toga nema nego glava vijka pritiska plocu( isto je i kod Sebe). Debljina zida cevi kod SW-Motech,Hepco&Becker,Givi,( ima i nekih USA proizvoda i Indonezija)i slicnih u odnosu na Sebin ili drugih manufaktura se ne mogu porediti jer Seba ima cevi sa debljim zidovima cevi. Treba misliti i o tezini crash bara koji dodavaju vibraciju. Crash barovi pomazu kod padova motora u mestu ili manjim brzinama a kod vecih brzina ne pomaze bas puno. Licni montirao Givi(Motoland) i zadovoljan sam. Koje su maglenke posto razmisljam da u skorije vreme pazarim neke a ove mi izgledaju okSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 443 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, savavavan je napisao: Koje su maglenke posto razmisljam da u skorije vreme pazarim neke a ove mi izgledaju ok Sent from my SM-N950F using Tapatalk Kupljene letos sa Aliexpress-a, vrlo zadovoljan https://www.aliexpress.com/item/4000571207271.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1fae4dfc9sOjkX&algo_pvid=2c8ce97e-d22d-451e-b673-16c5f68239a3&algo_expid=2c8ce97e-d22d-451e-b673-16c5f68239a3-13&btsid=0bb0623616096132382598737e5a59&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 431 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Kupljene letos sa Aliexpress-a, vrlo zadovoljanhttps://www.aliexpress.com/item/4000571207271.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.1fae4dfc9sOjkX&algo_pvid=2c8ce97e-d22d-451e-b673-16c5f68239a3&algo_expid=2c8ce97e-d22d-451e-b673-16c5f68239a3-13&btsid=0bb0623616096132382598737e5a59&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_Mislim da ce veceras biti porucene ipak mi je sutra rodjendanSent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 443 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, savavavan je napisao: Mislim da ce veceras biti porucene ipak mi je sutra rodjendan Sent from my SM-N950F using Tapatalk Sretan rodjeni dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 194 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, savavavan je napisao: Mislim da ce veceras biti porucene ipak mi je sutra rodjendan Sent from my SM-N950F using Tapatalk I od mene Sretan rođendan, neka ti bude sa srećom in puno zdravlja, a najviše mnogo lijepih kilometara sa motorm na drumu bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1269 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 929 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par meseci na pauzi u Takovu sretnem kolegu na BMWu GS 800. Zali se da su mu brzine prekratke i da je stalno na menjacu. Pita me kakav je Strom. Uz osmeh rekoh mu "Elastican kao zvaka. U 4. od 30 kmh do 150 kmh bez problema " Jedna od najjacih stvari na ovom motoru mi je taj V2 agregat. Nisam ranije imao puno iskustava sa njim i nisam znao sta da ocekujem a ovo sto sam dobio mi stvarno odgovara. Elasticnost + pouzdanost/izdrzljivost + mala potrosnja = moja dobitna kombinacija. Jedva cekam da ga ponovo zavrtim na prolece 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 443 Napisano Januar 7, 2021 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, baneBP je napisao: Pre par meseci na pauzi u Takovu sretnem kolegu na BMWu GS 800. Zali se da su mu brzine prekratke i da je stalno na menjacu. Pita me kakav je Strom. Uz osmeh rekoh mu "Elastican kao zvaka. U 4. od 30 kmh do 150 kmh bez problema " Jedna od najjacih stvari na ovom motoru mi je taj V2 agregat. Nisam ranije imao puno iskustava sa njim i nisam znao sta da ocekujem a ovo sto sam dobio mi stvarno odgovara. Elasticnost + pouzdanost/izdrzljivost + mala potrosnja = moja dobitna kombinacija. Jedva cekam da ga ponovo zavrtim na prolece Jedva cekam da ga ponovo zavrtim na prolece Kako mozes da izdrzis do proleca ? Cim sine sunce ja hop i eto me na asfaltu. Jedino posao me moze spreciti(radim na brodu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1269 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 929 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Bratislav 1973 said: Kako mozes da izdrzis do proleca ? Cim sine sunce ja hop i eto me na asfaltu. Jedino posao me moze spreciti(radim na brodu Jbga ne privlace me nesto lokalne voznje ispod 200 km i ne da mi se paliti zimi motor zbog toga. Navikao sam da 4 zimska meseca ne vozim vec samo citam, gledam, planiram i skupljam lovu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Januar 12, 2021 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, da li neko zna, da li je isto sediste za strom 650 i strom 1000, 2005god?Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 899 Napisano Januar 12, 2021 MK Obrenovac, 576 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Isto je kačenje i oblik je sličan jedino je vozačeva deo na 1000ccm za 2cm vislji, tj deblje je sedište na hiljadarci. Vozio i jedan i drugi i mnogo mi udobnije bilo na hiljadarci i vislje se sedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Isto je kačenje i oblik je sličan jedino je vozačeva deo na 1000ccm za 2cm vislji, tj deblje je sedište na hiljadarci. Vozio i jedan i drugi i mnogo mi udobnije bilo na hiljadarci i vislje se sediTako je, neznatno više sedenje itekako doprinosi većoj udobnosti. Već kod druge i treće serije malih Smorova i velikih, sedišta nisu kompatibilna. Plus su na velikim iljadarkama od 2014 do 2019 dosta neudobnija sedišta, fali im mekoće, pretvrda su mi. Istini za volju ima ih još gorih, ali je u odnosu na prve modele ovo značajan korak u nazad što se tiče udobnosti. poslato preko one stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...