pashutin 162 Napisano Jul 7, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Na KP od ovih sto prodaju delove, posto sa Aliexpresa zbog ludih postarina vise ne moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jul 7, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, pashutin said: Na KP od ovih sto prodaju delove, posto sa Aliexpresa zbog ludih postarina vise ne moze. Tražio sam na KP-u,ali ih nigde nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Jul 7, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ukucas Vstrom, izadju ti prodavci Kanjiza i td, delovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jul 8, 2020 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko kosta prvi servis na 1000km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 123 Napisano Jul 8, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Za štitnike pitaj Gagi Balosava-servis. Meni je ugradio povoljno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Jul 8, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, dl minak je napisao: Kolko kosta prvi servis na 1000km? 9.649,09 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jul 8, 2020 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ,zamisli da je bilo 9.649,19 din . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, dl minak said: Kolko kosta prvi servis na 1000km? 80 eura u Horgosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, pedjacupavac je napisao: 9.649,09 din Meni u Auto Sumaru rekli oko 8.500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan On 6.7.2020. at 11:27, dl minak je napisao: Ima li jos ko sem Motolenda da prodaje Givi rol bar? Motolend nema do septembra,Seba nema napravljene,Cosmo sam mislio da mi neko donese ali zatvorise granice. U Auto Sumaru original ti 260 EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jul 8, 2020 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj u suzukimotor u Horgosu kod Atile. On ima uvek na lageru. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 godine crash bar sam platio 235e kod Atile. Suzuki original, ali identican Giviju (posto ga Givi i pravi). U tom trenutku je samo to imao na lageru. Najbolje nazvati pa videti sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Jul 8, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti najtoplije preporučujem Sebin. Ja ga imam i prezadovoljan sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Jul 8, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/6/2020 at 11:27 AM, dl minak said: Ima li jos ko sem Motolenda da prodaje Givi rol bar? Motolend nema do septembra,Seba nema napravljene,Cosmo sam mislio da mi neko donese ali zatvorise granice. Postoji alternativa u obliku SWMotech-a Crash bar Suzuki V-Strom 650 (11-) - SW-MOTECH SW-MOTECH.COM SW-MOTECH crash bars combine the highest quality and function. Specially designed for the Suzuki DL650V/Strom. Sa njima radi nama omiljeni Plattner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za vlasnike novih Stromova: Jel se i vama podiže zadnje sedište kad sednete, nije to nešto mnogo strašno ali baš nervira, deluje nekako loše sklopljeno sa mnogo lufta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Jul 8, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je ok! Ništa ne mrda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 9, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod pitanja. Koliko je normalna blaga promena zvuka masine na pritisak kvacila na leru. Jbga nemam iskustva sa ovim agregatom a i razmazila me Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jul 9, 2020 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se to desava manje vise od pocetka i to se valjda cuje korpa kvacila (bar po inostranim forumima). Mozda bi neko iskusniji mogao da potvrdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Agregat na malom je sjajno izbalansiran i ne čuje se ništa, kao elektro vozilo, tih i miran ali kilo Smor je druga prica, pun je snage i trese a korpa se čuje, to je stara boljka koju nikako da reše u Suzukiju, nabijem ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 596 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, saxi je napisao: Agregat na malom je sjajno izbalansiran i ne čuje se ništa, kao elektro vozilo, tih i miran ali kilo Smor je druga prica, pun je snage i trese a korpa se čuje, to je stara boljka koju nikako da reše u Suzukiju, nabijem ih. Da, kod litre je sistem ubrizgavanja drugačiji i to je razlog. Isprobavali su ovdje dečki sa re-mapingom ali ne dobije se puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jul 9, 2020 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, AArnold je napisao: Pitaj u suzukimotor u Horgosu kod Atile. On ima uvek na lageru. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Kod Atile sam i kupio motor ali ih ni on nema do daljnjeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jul 9, 2020 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, pedjacupavac je napisao: Ja ti najtoplije preporučujem Sebin. Ja ga imam i prezadovoljan sam! Brate,jesi li ti radio bocne za e22? Ja bih Givi 22 pozadi i svidelo mi se na jednoj slici kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Opet Seba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jul 9, 2020 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, baneBP je napisao: Postoji alternativa u obliku SWMotech-a Crash bar Suzuki V-Strom 650 (11-) - SW-MOTECH SW-MOTECH.COM SW-MOTECH crash bars combine the highest quality and function. Specially designed for the Suzuki DL650V/Strom. Sa njima radi nama omiljeni Plattner Na kraju jurim lika da mi donese iz Soluna iz Cosmo.Dole je Givi 125e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...