baneBP 1259 Napisano Jul 18, 2019 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/7/2019 at 8:40 AM, Stile said: Evo prvog rodjendana Послато са SM-N950F помоћу Тапатока Voleo bih cuti tvoje utiske o motoru posle predjenih 10.000km Sto opsirnije to bolje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 501 Napisano Jul 18, 2019 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ti ja neko veliko iskustvo sa motorima da mogu da ti dam neko objasnjenje ,ali evo napisacu ti kako ja dozivljlavam ovaj motor ,spoljasnjost je stvar ukusa ,ni meni nije legla ova njuska na pocetku, a sad me tacno briga. Motor pre ovoga koji sam imao i sa kojim sam takodje napravio oko 10h km, je honda nc750x ,sa kojim sam takodje bio vrlo zadovoljan, ali silom prilika sam morao da ga prodam. Prilikom ponovne kupovine motora, opet sam se trazio u tom segmentu srednjih... kao enduro putnicki ....izbor je veliki ali mislim da je V Strom vladar .Kao prvo jedini ima aluminijumski ram u odnosu na konkurenciju ,v motor mu daje jako lepu startnost. Bukvalno R-ove na semaforu prati u stopu pun gas prvih 30-40 metara ,posle se oni odlepe ali to nije poenta kupovine ovog motora . Vesanje i udobnost je vrlo dobro a u odnosu na nc750 odlicno,motor ti bukvalno trazi makadam i lose puteve gde drugarima se lome kamenje u bubrezima i ispadaju plombe iz zuba meni je osmeh na licu i punim gas a motor se ispod tebe samo njise i ljuja. Kocnice .....koci dobro ali mogao bi i bolje ,ali se naviknes i prilagodis se vrlo brzo . Nemam pojma kolika mu je potrosnja ,znam da je sigurno ispod 5 ,nc je trosio manje ali isto tako je i isao ,nc750 vrti do 6250 obrtaja i motor pada u blokadu imao sam sa njim dva puta ulazenje u makazice kad je motor poceo da tuce po blokadi trazeci visu brzinu ali u tom moment kad gledas u farove ti to ne pada na pamet vec samo osetis stucanje motor i mislis se a i koji mu je bas sad kurac ,V strom vrti do koliko hoces obrtaja zato i ta malo jaca potrosnja ... Vstrom se pravi u JAPANU i kad sednes na njega znas da je to to ,a ne ko ostali plastikneri iz bezbroj fabrika po zemljama treceg sveta, milsim nema to veze, ali nekako mi toplo oko srca kad znam da je moj cistokrvni japanac !? I na kraju cena ,nije najbrziji, nije najbolji, nije najlepsi , (ali ga zavolis) ali je najeftiniji ali sigurno zbog toga nije najlosiji ,uporedi druge brendove ,samo ubaci ove dve stavke i bice ti jasno aluminijumsku ram i zbice sa tubelses gumama niko nema nista ispod 10h evra u ponudi ovaj je ispod 8h ,poceli su da daju kredite za motore za dve crvene (2000e ) ucesca i 75 e rate mozes da ga vozis .....drzi cenu i lako se prodaju ,ako je afrika twin poredjena sa golf 2 onda je , v strom golf 4 ... 2 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 18, 2019 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno Upravo si potvrdio sve one price koje slusam o ovom modelu u zadnja dva meseca. Bio sam u Euro Sumaru pre neki dan i gledao kako sklapaju zadnju posiljku od 5 malih stromova i naravno svi su vec prodati. Ova prica oko cene i kredita ima je prava stvar. Definitivno je nov motor sada pristupacan i nama obicnim smrtnicima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 501 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, baneBP je napisao: Hvala ti puno Upravo si potvrdio sve one price koje slusam o ovom modelu u zadnja dva meseca. Bio sam u Euro Sumaru pre neki dan i gledao kako sklapaju zadnju posiljku od 5 malih stromova i naravno svi su vec prodati. Ova prica oko cene i kredita ima je prava stvar. Definitivno je nov motor sada pristupacan i nama obicnim smrtnicima. Nema hvala !!! Sutra je moto skup u Vajskoj ,da me nadjes i pivo da platis za ovaj moj literarni rad :D! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 20, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon promene lanca i lancanika, peva mi menjac, diferencijal, pogotovo u 6oj brzini. Prednji lancanik sa zubom vise. Da li je neko imao takvu situaciju? Dl650 iz 2010god@zemunac72 zar ti nisi na varaderu ?zekis malo nas koji nemamo honde :-)Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 20, 2019 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/19/2019 at 5:15 PM, Stile said: Nema hvala !!! Sutra je moto skup u Vajskoj ,da me nadjes i pivo da platis za ovaj moj literarni rad :D! Bio danas popodne, tebe nisam video ali sam ti motor snimio, obisao krug oko njega, bacio pogled (naravno bez pipanja) Pivo definitivno placam. Kad budes silazio ovamo do Dunava ti se obavezno javi a na putevima cemo se svakako sretati samo da zavrsim ovu pricu oko promene motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 20, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BIGDADDY je napisao: @zemunac72 zar ti nisi na varaderu ? zekis malo nas koji nemamo honde :-) Sent from my SM-G920F using Tapatalk Ma ne zekim,imam pravo da vozim i suzuki? Sta moze da peva,lanac nije pretegut? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 21, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zekim,imam pravo da vozim i suzuki? Sta moze da peva,lanac nije pretegut?a da nije istegnut na jednom mestu ? ja sam imao slican problem. Da je lanac na jednom mestu pretegnut a na drugom nije. resio problem tako sto sam ipak popustio malo lanac. mada se ne secam da mi je bilo sta pevalo iz menjaca ;-) Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 21, 2019 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan To nije rešenje. Taj lanac je za zamenu čim je nejednako istegnut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jul 21, 2019 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo fotki sa V Strom susreta u Madjarskoj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 21, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan To nije rešenje. Taj lanac je za zamenu čim je nejednako istegnut.Tako je.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 21, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki servis - ventili , dizne , pumpa goriva , nova guma , nov lanac i lancanici.Danas ga provozao 250 kmIde kao zmajSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 21, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan I slika zmajaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 21, 2019 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pumpu goriva menjao ili servisirao? Moja konstantno zuji, a servisirana je, bojim se da ne crkne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2656 Napisano Jul 21, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I slika zmajaSent from my iPhone using TapatalkNema ništa bez starog stroma.Osetiš MOTOR ispod sebe,Što se kaže IMA GAПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 21, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ništa bez starog stroma.Osetiš MOTOR ispod sebe,Što se kaže IMA GAПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатокаdrugi motor posle ovog servisane mogu da ga prepoznamradi kao svajcarski satSent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 21, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pumpu goriva menjao ili servisirao? Moja konstantno zuji, a servisirana je, bojim se da ne crkne...rece mi majstor Marko da ju je ocistio samo. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 21, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen nov lanac i lancanici, zlatni did. Od tad peva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Jul 21, 2019 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Malo fotki sa V Strom susreta u Madjarskoj Fala na fotkama, ali nešto nema ljudi koji bledunjavo izgleda ovaj skup, ili je ovo bilo za šefa i žensku Poslato preko kurca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jul 22, 2019 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, saxi je napisao: Fala na fotkama, ali nešto nema ljudi koji bledunjavo izgleda ovaj skup, ili je ovo bilo za šefa i žensku Poslato preko kurca Bilo je oko 50 motora od toga jedan iz Slovacke i jedan iz BiH (taj sam ja). To je u principu bilo druzenje clanova V Strom kluba iz Madjarske pa sam i ja tu se pojavio jer ih pratim na FB Od svega mi se najvise svidjela zajednicka voznja korz Madjarsku i malim dijelom kroz Slovacku. Napravili smo nekih 130km i posle dosli na veceru i druzenje. Za mene jedno lijepo iskustvo ali sledeci put cu ponovo da odem na V Strom skup koji organizuje forum iz Hrvatske (prosle godine sam bio u Bugarskoj i bilo je odlicno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Avgust 8, 2019 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav stromovci! Zagrejao sam se poprilicno za ovu ponudu u Eurosumaru za novog Vstroma pa sam hteo da vas pitam koja je razlika izmedju obicnog V stroma i XT? Ako sam lepo razumeo, xt se uzima samo ako se namerava neki ozbiljniji offroad i ima zicane felne Milsim na 650cc da se razumemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12945 Napisano Avgust 8, 2019 Ne silazi, 7419 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma.... Nema ozbiljan, samo put bez asfalta, ali put. Žičani točkovu su fleksibilniji i manje skloni oštećenju pri udarima. Mislio sam da su liveni točkovi na 650 17inča ali obe verzije imaju 19icu. Malo više opreme ima XT, tipa štitnik agregata, štitnike ruku... Koji ti se svidi to kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan 19 napred, 17 pozadi imaju svi Stromovi, a zicsne felne su zajebane i skuplje za održavanje i teže od livenih, lepse za slikanje i ja ih nikad ne bih uzeo na ovakvom motoru jer Strom nije za off road nikad bio. Poslato preko kurca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2584 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 1615 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, saxi je napisao: 19 napred, 17 pozadi imaju svi Stromovi, a zicsne felne su zajebane i skuplje za održavanje i teže od livenih, lepse za slikanje i ja ih nikad ne bih uzeo na ovakvom motoru jer Strom nije za off road nikad bio. Poslato preko kurca Nemaju svi stromovi 19 i 17, onaj od 250 kuba ima oba od 17 cola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 8, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju svi stromovi 19 i 17, onaj od 250 kuba ima oba od 17 cola pa to onda skuter, ne motor Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...