AArnold 84 Napisano Decembar 27, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Nije 1000,meni je dovoljan i 650,za moje potrebe .Mnogo lepo odradjena motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perone 12 Napisano Decembar 30, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: XR1000,DR650,XMAX250,AEROX,APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam stroma 1000 2007god. primetio sam da na autoputu pri konstantnoj vožnji posle zaustavljanja na nplatnoj oće da se ugasi kao i pri kontinuiranoj vožnji na nižim obrtajima u gradu štucne po nekad, dok na dodavanje gasa radi savršeno tj ubrzavanju. Ako je neko imao sličan problem da me posavetuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Decembar 30, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, perone je napisao: Pozdrav svima, imam stroma 1000 2007god. primetio sam da na autoputu pri konstantnoj vožnji posle zaustavljanja na nplatnoj oće da se ugasi kao i pri kontinuiranoj vožnji na nižim obrtajima u gradu štucne po nekad, dok na dodavanje gasa radi savršeno tj ubrzavanju. Ako je neko imao sličan problem da me posavetuje. TPS senzor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perone 12 Napisano Decembar 30, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: XR1000,DR650,XMAX250,AEROX,APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, bugiman je napisao: TPS senzor. ima dva senzora sa razlicitim siframa na karburatoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Decembar 30, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, perone je napisao: ima dva senzora sa razlicitim siframa na karburatoru? 13580-02F00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Decembar 30, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene bio prisutan problem sa TPSom i stucanjem posle konstantne voznje autoputom. Probaj prvo stelovanje a ako ne onda ne gine zamena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Decembar 30, 2017 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan 13580-02F00www.motorcyclespareparts.eu narucis iz Hrvatske ili Crne Gore da te ovi naši ne zakolju za carinu i pdv, zamenis i voziš se kao čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Januar 3, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 27/09/2008 at 22:05, revolution je napisao: jel to kreće organizacija SEkte na oziljan način, ko Afrikanci ;D ;D ;D Pozdrav svima. Suzuki V Strom 650cc,godište 2016. Drugi sam vlasnik,motor prešao 8500km. Nalazim se u Beogradu,Vidikovac. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perone 12 Napisano Januar 13, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: XR1000,DR650,XMAX250,AEROX,APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu za TPS. Ovaj motorcyclespareparts jeste najpovoljniji samo kad bih znao da porucim preko njega. Kod Markosa je 6e skuplji i stize za 10 do 15 dana. Da li postoji neko strom druzenje u Srbiji ili okruzenju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Januar 13, 2018 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine se organizuje okupljanje stromera, uglavnom iz bivših republika Juge. Prošle godine je bilo kod nas, u Boru. Ove godine je u Bugarskoj. Skup će biti u poznatom ski centru Pamporovo, na Rodopima, od 22-24 juna. Izgleda kao odlična lokacija, tim pre što su i Grčka i Turska vrlo blizu. Taman da se uklopi neka zanimljiva vožnja do tamo i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Januar 15, 2018 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo zvuci, ja se bas razmisljao da se provozam po Rodopima... deluju super...videcemo sta ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 15, 2018 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Za voznju motora Rodopi su bolja destinacija od Karpata. Nemaju atraktivnost Transalpine i Transfagarasana, ali je zato izbor lepih puteva daleko veci. TF i TA odvozas za dan i tu je kraj. Po Rodopima mozes da se vozis danima a da ti ne dosadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Januar 15, 2018 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kako se čini, biće to kolektivna tura po Rodopima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola - MK Resava 19 Napisano Januar 15, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovano pratim! Javljajte kad bude bilo nekih detaljnijih informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Januar 15, 2018 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim biće Rodopi top destinacija za čopor iz Srbije a bogami i ostalih ex Yu republika, bice maksimalnog uzivanja, samo zimu da izguramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 16, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, saxi je napisao: Vidim biće Rodopi top destinacija za čopor iz Srbije a bogami i ostalih ex Yu republika, bice maksimalnog uzivanja, samo zimu da izguramo ...pa ko prezivi ide dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Januar 18, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro svima. Danas napokon Sunčan dan. Da li je neko raspoložen za vožnju? On 27/09/2008 at 22:05, revolution je napisao: jel to kreće organizacija SEkte na oziljan način, ko Afrikanci ;D ;D ;D Pozdrav svima. Suzuki V Strom 650cc,godište 2016. Drugi sam vlasnik,motor prešao 8500km. Nalazim se u Beogradu,Vidikovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Januar 18, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Januar 18, 2018 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kanda je malo 'ladno za vožnju Sećam se tvog stroma iz oglasa, kratko je i bio tamo, piknuo si ga po dobroj ceni...sa srećom Nisam vidjao takve štitnike za ruke, ogromni su , sigurno dobro rade pos'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Januar 18, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo ladno :)))) Hvala Milanezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Januar 18, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Goran Suzuki V Strom 650 je napisao: Jeste malo ladno :)))) Hvala Milanezi Štitnici jesu ogromni ali rade odličan posao... Mislim da sam ih video na AliExpress.... Već su bili montirani.... Lepa gradska vožnja danas :)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Januar 18, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Milanezi je napisao: Kanda je malo 'ladno za vožnju Sećam se tvog stroma iz oglasa, kratko je i bio tamo, piknuo si ga po dobroj ceni...sa srećom Nisam vidjao takve štitnike za ruke, ogromni su , sigurno dobro rade pos'o... Evo našao sam štitnike,ima ih na AliExpress. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Januar 18, 2018 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pair 7/8" Motorbike Hand Guards Motorcycle Windproof Falling Hand Protectors Black for Honda Yamaha Kawasaki Cruiser Street Bikehttp://s.aliexpress.com/QZv67FvA?fromSns=Tapatalk (from AliExpress Android)Lepo izgledaju, jos lepše koštaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perone 12 Napisano Januar 20, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: XR1000,DR650,XMAX250,AEROX,APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mi mogli organizovati neku voznjicu i druzenje na prolece, kao sto je nekad bilo etno selo Arandjelovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 624 Napisano Januar 21, 2018 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za kolege koje voze V -Strom 650, da li se moze napraviti rezervni kljuc na modelu iz 2008-e godine? To jest da li je kodiran ili ne, pa se moze napraviti samo kopija. Intereseuem je za jedan primerak a vlasnik ima samo jedan kljuc, drugi je izgubljen. A ne bih da vozim motor sa samo jednim kljucem.Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...