Milan PK 11 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Sve je novo, filteri,svecice,ulje,lanac,lancanici...jedino sto bi trebalo lanac da se dotegne, ne znam da li to moze da poveca potrosnju..? Racunao sam na ovu sadasnju potrosnju tek sa koferima i saputnikom...koliko li bi me tek tad ocarinio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 29, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Meni je uvek potrosnja oko 5lit, kada je gradska voznja...Vozim ga 70% do 5000rpm a 30% odvrtanje gasa... Na otvorenom nesto niza pri 130kmh... Model 2009.god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Sa nacinom voznje koju imam (mirniji stil) otvoren put, potrosnja 5,5l, 5,6l. kada sam maximalno vodio racuna o ubrzavanju, obrtajima,,pala potrosnja na 5,3l..Ocekivao sam potrosnju 4,5 do 5l obzirom da je stariji model ali ovo mi je bas cudno u odnosu na vasa iskustva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sa nacinom voznje koju imam (mirniji stil) otvoren put, potrosnja 5,5l, 5,6l. kada sam maximalno vodio racuna o ubrzavanju, obrtajima,,pala potrosnja na 5,3l..Ocekivao sam potrosnju 4,5 do 5l obzirom da je stariji model ali ovo mi je bas cudno u odnosu na vasa iskustva.. Meni je DL1000 trosi 5,5l kad vozim lagano. Mislim da bi mali strom trebao da ide ispod toga. Proberi filter vazduha, ako je dosta prljav moze zbog toga da trosi vise. Proveri i svecice da vidis kakva je smesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 29, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Sve je novo, filteri,svecice,ulje,lanac,lancanici...jedino sto bi trebalo lanac da se dotegne, ne znam da li to moze da poveca potrosnju..? Racunao sam na ovu sadasnju potrosnju tek sa koferima i saputnikom...koliko li bi me tek tad ocarinio Baš voliš da se samomaltretiraš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 29, 2016 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan OBAVEZNO, ako nije radjeno na odgovarajucoj kilometrazi, uraditi proveru/stelovanje ventila i sinhronizaciju, posle toga je drugi motor i sigurno ce trositi manje i do ceo litar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Sve je novo, filteri,svecice,ulje,lanac,lancanici...jedino sto bi trebalo lanac da se dotegne, ne znam da li to moze da poveca potrosnju..? Racunao sam na ovu sadasnju potrosnju tek sa koferima i saputnikom...koliko li bi me tek tad ocarinio Baš voliš da se samomaltretiraš? Ne razumem? (osim ako nije vezano za suvozaca) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan OBAVEZNO, ako nije radjeno na odgovarajucoj kilometrazi, uraditi proveru/stelovanje ventila i sinhronizaciju, posle toga je drugi motor i sigurno ce trositi manje i do ceo litar. Svakako sam imao u planu proveru i eventualno stelovanje ventila. Volim da mi motor bude u najboljem mogucem stanju. Koga mi preporucujes za tu proveru? Imam lepo iskustvo sa Saletom iz Krusevca ili je ovlasceni u Balosavi bolja opcija? Inace je strom dovezen na tvoju preporuku u pk.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano April 29, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o tome da sinpotrošio dva rezervoara i da meriš potrošnju u decimale. Verovatno ga maltretiraš pokušavajući da prebaciš što ranije i da spustiš potrošnju jer si od nekog negde čuo da ti motor troši previše - mada je sasvim u rasponu normalnog. Hoćeš na štelovanje a ne znaš čega i treba li. I tako dalje. Nisam hteo da ispadnem zloban, naprotiv, pokušao sam da ti kažem da se ne maltretiraš zbog pet litara goriva na 1000 km. Ugodnu i bezbednu vožnju ti želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Nikako nisam doziveo kao zloban komentar, samo sam hteo da se kosultujem i saznam iz vasih iskustva da li je potrosnja ok ili ne, a jos manje se opterecujem oko troska za potrosnju jer u tom slucaju ne bi kupio Stroma, jednostavno sumnjam da je nesto rastelovano a ne cuje se i ne oseti u voznji. Sto se tice servisa postoji tabela koja kaze da se ulje menja na 6000km, ventili steluju na 24000km itd.tako da provera i eventualno stelovanje ventila nije na odmet pogotovu ako ne znas da li je predhodni vlasnik to obavljao na vreme. Hvala puno u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 29, 2016 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan OBAVEZNO, ako nije radjeno na odgovarajucoj kilometrazi, uraditi proveru/stelovanje ventila i sinhronizaciju, posle toga je drugi motor i sigurno ce trositi manje i do ceo litar. Svakako sam imao u planu proveru i eventualno stelovanje ventila. Volim da mi motor bude u najboljem mogucem stanju. Koga mi preporucujes za tu proveru? Imam lepo iskustvo sa Saletom iz Krusevca ili je ovlasceni u Balosavi bolja opcija? Inace je strom dovezen na tvoju preporuku u pk.. To je bio motor od jednog mog drugara...napisao sam tada bopk-u kada je kupovao. Sto se tice servisera, imam ovde u Kraljevu, drugar koji je svima nama servisirao motore (ja sam trenutno u garanciji pa idem u zvanicni). Sumnjam da se neko bavio (osim ako bopk u medjuvremenu nije) ventilima i posebno sinhronizacijom...svakako bi trebalo proveriti ako nije dugo radjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 29, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Poznaje li drugar dovoljno dobro Strom-a da mu se može poveriti i neki veći servis? Ima li Suzuki dijagnostiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 29, 2016 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Poznaje li drugar dovoljno dobro Strom-a da mu se može poveriti i neki veći servis? Ima li Suzuki dijagnostiku? U ekipi smo svi vozili Stromove i svi su bili, a neki jos uvek kod njega na servisu...bice i moja Tenera cim izadje iz garancije. Ima dijagnostiku (cini mi se TEXA). Inace citava moja ekipa, sirom Srbije dovozi motore ovde na servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 29, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Hvala, a znam o kome se radi pošto si mi već dao kontakt i jednom sam se čuo sa čovekom. Kad se kaže sinhronizacija, misli se na TPS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se kaže sinhronizacija, misli se na TPS? Ne, vec na TBS (throttle body syncronisation) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan A za dijagnostiku... ukoliko se radi o K4 K5 i K6 modelima, ista nije neophodna ali za sve kasnije modele jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan OBAVEZNO, ako nije radjeno na odgovarajucoj kilometrazi, uraditi proveru/stelovanje ventila i sinhronizaciju, posle toga je drugi motor i sigurno ce trositi manje i do ceo litar. Svakako sam imao u planu proveru i eventualno stelovanje ventila. Volim da mi motor bude u najboljem mogucem stanju. Koga mi preporucujes za tu proveru? Imam lepo iskustvo sa Saletom iz Krusevca ili je ovlasceni u Balosavi bolja opcija? Inace je strom dovezen na tvoju preporuku u pk.. To je bio motor od jednog mog drugara...napisao sam tada bopk-u kada je kupovao. Sto se tice servisera, imam ovde u Kraljevu, drugar koji je svima nama servisirao motore (ja sam trenutno u garanciji pa idem u zvanicni). Sumnjam da se neko bavio (osim ako bopk u medjuvremenu nije) ventilima i posebno sinhronizacijom...svakako bi trebalo proveriti ako nije dugo radjeno. Da to je taj motor. bopk nista nije radio sto se toga tice. Ako imas kontakt tog majstora sto mi to moze proveriti salji. (mozes i PP) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano April 30, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne znam da li je ikad trosio preko 5,5. Na magistrali se vozim u proseku 100 i trosi oko 4. Od kad sam ustelovao tps, drugi motor. Mada zavisi i od obrtaja, stila voznje, odvrtanja gasa itd... potrosi jos koji rezervoar pa vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 30, 2016 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad se kaže sinhronizacija, misli se na TPS? Ne, vec na TBS (throttle body syncronisation) Bas tako. Majstor Mile Kalcho 063/351251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan PK 11 Napisano April 30, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Maj 1, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stromeri,srećan vam Uskrs i da imate puno vožnji i lepih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 1, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Neka nam je srećan Vaskrs! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 3, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Braćo po Stromu, nešto smo se uspavali... Šta vas je navelo da izaberete baš Stroma? Po čemu ga smatrate boljim, kad već nije lepši, od sličnih drugih iz klase? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice lepote,stvar ukusa.Za mene mali Smor ima dusu ali nema srce Nego jel ide neko na Strom skup u Makarsku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Maj 3, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nego jel ide neko na Strom skup u Makarsku? Bilo bi lepo da nas bude što više ....smeštaj je rezervisan,samo vreme da posluži... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...