Pedja Ča 2263 Napisano pre 14 sati Drug član, 643 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put provozao Stroma 1000. A posto sam u skorije vreme probao jos par modela iz ove klase,mogu reci da je Strom masina za slicne motore. Meni je povisok,ali voziti ga je pravo uzivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2375 Napisano pre 8 sati Drug član, 1637 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne deluje da ti je visok. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2263 Napisano pre 4 sati Drug član, 643 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Bojan_Jgd je napisao: Ne deluje da ti je visok. Cudno i meni...840 visina sedista a ja 174 visok...isto se oslanjam skoro kao na mojoj Hondi gde je sic 800cm...ali kad treba unazad da ga pomerim tezak brate. zato bi mi trebao da je malo nizi. Ne znam da brat nema cigle pozadi u koferu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2375 Napisano pre 3 sati Drug član, 1637 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Više težište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...