djurcinovski 32 Napisano Septembar 12 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Nadalj Motocikl: 2024 Suzuki V Strom 650xt (zuca) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rider000 said: Sta ce ti repair manual za Stroma ... Da se nadje. Pu pu pu... Promenio Septembar 12 član djurcinovski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1651 Napisano Septembar 15 (promenjeno) Drug član, 2078 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel stavljao neko na stroma ove kineske car play navigacije? Kako ste i gde povezali struju? Promenio Septembar 15 član bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar_Božo 2 Napisano Septembar 17 U prolazu, 2 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro nabavio polovnu TomTom Rider 410 za 20€. Nisam još stigao da je povežem, a beterija dobro drži. Kupio sam i Koso grejane gučice i sve sam mislio da povežem na pomoćni konektor. U prilogu je post sa FB u kom je opisano gde se nalazi. Čini mi se da se na starijim modelima nalazi sa desne strane, negde iza fara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 252 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, imam fabricko visoko sediste (45100-31J60-AR8) za Stroma 1000 2014-2019 sto mi je ostalo. 35mm je vise,punije kao i udobnije u odnosu na standardno. Ukoliko nekog interesuje,nek mi posalje pp. Promenio Septembar 19 član tomaesp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihpredrag 8 Napisano Septembar 21 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupio punjač za telefon koji se priključuje u utičnicu 12V. Ni na njegovom ni na mom Stromu kao da priključak ne radi, oba kupljena nova, stara 3 god, nikad ništa prepravljano ili čačkano oko elektroinstalacije ili bilo čega. Da li mi to ne znamo da se negde posebno uključuje utičnica da bi radila.. inače, punjač radi, provereno u autu...Послато са SM-A145R помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMartinovic 92 Napisano Septembar 21 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte osigurač da nije pregoreo. Ja spalio taj osigurač kompresorom na upaljač, pa sramotno dugo vozio misleći da je crkao kompresor i da mi ne radi punjač za telefon, dok nisam skontao da je osigurač 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2002 Napisano Septembar 21 Drug član, 1363 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan I opet fabricka guma, 12.500km za sad sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 35 Napisano Septembar 21 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte osigurač da nije pregoreo. Ja spalio taj osigurač kompresorom na upaljač, pa sramotno dugo vozio misleći da je crkao kompresor i da mi ne radi punjač za telefon, dok nisam skontao da je osiguračIsta priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 39 Napisano Septembar 21 U prolazu, 63 postova Lokacija: Srem Motocikl: Vstrom 650 M5 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje spaljen osigurač sa kompresorom Mislim da beše onaj mali 3A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 188 Napisano Septembar 22 (promenjeno) Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 9. 2025. at 12:12, mihpredrag je napisao: Drugar kupio punjač za telefon koji se priključuje u utičnicu 12V. Ni na njegovom ni na mom Stromu kao da priključak ne radi, oba kupljena nova, stara 3 god, nikad ništa prepravljano ili čačkano oko elektroinstalacije ili bilo čega. Da li mi to ne znamo da se negde posebno uključuje utičnica da bi radila.. inače, punjač radi, provereno u autu... Послато са SM-A145R помоћу Тапатока Провери да ли је пуњач довољно дугачак да дохвати контакте. Ако је прекратак не дохвата контакте па мораш узети дужи. У аутомобилу раде а на строму не. Код мене је био такав случај. Promenio Septembar 22 član Наш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihpredrag 8 Napisano Septembar 23 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Провери да ли је пуњач довољно дугачак да дохвати контакте. Ако је прекратак не дохвата контакте па мораш узети дужи. У аутомобилу раде а на строму не. Код мене је био такав случај. Ovo je bio problem. Sa dužim punjačem funkcioniše! Hvala na savetu!Послато са SM-A145R помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 42 Napisano Septembar 24 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 9. 2025. at 12:12, mihpredrag je napisao: Drugar kupio punjač za telefon koji se priključuje u utičnicu 12V. Ni na njegovom ni na mom Stromu kao da priključak ne radi, oba kupljena nova, stara 3 god, nikad ništa prepravljano ili čačkano oko elektroinstalacije ili bilo čega. Da li mi to ne znamo da se negde posebno uključuje utičnica da bi radila.. inače, punjač radi, provereno u autu... Послато са SM-A145R помоћу Тапатока ja na Temu uzeo ovo i radi posao. kad uguras ne viri ni malo, ravno je sa okvirom. preporuka. Promenio Septembar 24 član KKristijan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 649 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stromaši, jedno pitanje.Opšte je poznato da Stromovi pokazuju veću brzinu od realne, za tipa 8-12% ili tako nešto.Dal zna neko, da li to utiče i na predjenu kilometražu koju prikazuje motocikl?Jel bi to značilo da je motocikl realno prešao za 10% manje kilometara od onoga što piše?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3667 Napisano Septembar 25 (promenjeno) Drug član, 1759 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ne , neće biti veća km zbog lažne brzine.Ti si prešao npr 1 km obri okreni , samo će te slagati da si ga brže prešao .. znači samo utiče na brzinu/vreme a ne na km... Ako imas merač ,odometar zasebno. Promenio Septembar 25 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2105 Napisano Septembar 25 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da, kod stroma je specifično da se prilikom obaveznog servisa dodaje kilometraža na cajgeru da bi motor ostao u garanciji.Kasnije kad izađe iz garancije, prilikom svake druge zamene vazduha u gumama (samo kad se menja zimski vazduh).Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 649 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne druže , neće biti veća km zbog lažne brzine.Ti si prešao npr 1 km obri okreni , samo će te slagati da si ga brže prešao .. znači samo utiče na vreme a ne na km..Nikad mi nije bilo jasno kako se broje kilometri ...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 649 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, kod stroma je specifično da se prilikom obaveznog servisa dodaje kilometraža na cajgeru da bi motor ostao u garanciji.Kasnije kad izađe iz garancije, prilikom svake druge zamene vazduha u gumama (samo kad se menja zimski vazduh).Sent from my SM-A556B using TapatalkJa sam primetio da mi manje prelazi sa zimskim vazduhom.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2192 Napisano Septembar 25 Drug član, 987 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bojan_87 je napisao: Stromaši, jedno pitanje. Opšte je poznato da Stromovi pokazuju veću brzinu od realne, za tipa 8-12% ili tako nešto. Znaci onomad ga nisam vozio 265 km/h kroz moju licu kao sto je pisalo? Smorio si me sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8822 Napisano Septembar 25 Drug član, 3239 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od vazduha u gumama. Možda je i tačno merio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2105 Napisano Septembar 28 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam montirao Givi Airflow vizir na velikog stroma i ozbiljna je razlika u odnosu na sve druge koje sam probao (fabrički i običan Givi produženi)Javljaju se neznatne turbulencije pri brzinama 140+kmh.Skoro da ih nema, ali ovaj put sam siguran da te sitne koje me i dalje malo nerviraju, dolaze od retrovizora.Njih ću prvom prilikom da zamenim sa nekim aerodinamičnijim, fabrički retrovizori su kao sa kombija, ravni i kockasti i baš usmeravaju vazduh u glavu.To sam ustanovio kada sam postavio ruku iza retrovizora, baš se oseti da bije zakovitlan vazduh sa unutrašnje strane retrovizora pravu u glavu.Inače vizir je ogroman kada se razvuče u najviši položaj, gleda se kroz vizir kao na poštarskim motorima, pruža fantastičnu zaštitu.Trebaće mi malo vremena da se priviknem da gledam kroz vizir dok vozim, ostalo je samo da se poigram sa retrovizorima.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2192 Napisano Septembar 28 Drug član, 987 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Air Flow je keva. Pokusaj malo da se poigras sa njim, meni je najbolji efekat kad je gornje krlio negde na pola, ne pri vrhu. Retrovizori su sa FAPa 1620, to je i Suzuki potvrdio. Ali rade posao, mozes da izvadis zaoku sa donjeg ocnog kapka kad te sine pcela u nekoj vikojebini u Jermeniji bez problema. Tako da ih necu menjati. Sve u svemu skroz ok motorin kad se zdruzite malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2105 Napisano Septembar 28 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i kod mene, kada je podešen negde na sredini skroz je ok, mada i u tom položaju gledam kroz vizir.Retrovizore ću sigurno menjati, gledam neke na Aliju da uzmem jer su jeftini, čisto da potvrdim svoju teoriju da oni prave problem, posle bi gađao neke kvalitetnije.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1988 Napisano Septembar 28 Drug član, 2946 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se pazite kad vozite po kiši imajte u vidu da ne vidite put 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2105 Napisano Septembar 28 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se pazite kad vozite po kiši imajte u vidu da ne vidite put Može da se spusti i onda ne gledaš kroz vizir, mada po kiši ti vizir na kacigi bude mokar od kiše, tako da ima više opcija, podignut vizir na motoru i zaštićen na kacigi ili spušten vizir na motoru i izložen na kacigi.Uglavnom kiša samo kad baš nema druge opcije pa snalaženje ko kako ume.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2192 Napisano Septembar 28 Drug član, 987 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, JevtaNS je napisao: Samo se pazite kad vozite po kiši imajte u vidu da ne vidite put E po kisi je tek ludilo. Izvirujem se sa strane, ustajem, vozim na osecaj... Ali naviknes se na sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...