Rider000 1458 Napisano Četvrtak u 15:34 Drug član, 963 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Gile Hm kod mene uopste nije ovako, vidi se tek tek mala linija mozda 2mm, tebi kao da fali i farba tu ili mi se cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano Četvrtak u 15:35 (promenjeno) Drug član, 919 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Kao da je varena i lose obradjena posle. Pa onda tako pozlacena. Ne fali farba, povo je prasina, vozilo se danas. EDIT: sad sam se cuo sa Atilom, kaze da je svaka takva, DID felne se rade iz neke trake pa se vare i cvrsce su od livenih. Promenio Četvrtak u 16:41 član Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1458 Napisano juče u 07:30 Drug član, 963 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ok zicane su svakako cvrsce od livenih. E sad da je svaka takva, ne znam. Evo vidi kod mene(zanemari prasinu) ta linijica sto je svetlije boje je sve sto se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 517 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan kolege stromeri, ima li neko mozda jedan stitnik hladnjaka viska za malog stroma prve generacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 182 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 2. 2025. at 16:35, Gile je napisao: EDIT: sad sam se cuo sa Atilom, kaze da je svaka takva, DID felne se rade iz neke trake pa se vare i cvrsce su od livenih. Не бих рекао да је свака као код тебе. Вероватно га баш брига да се бакће око рекламације, одатле и његово објашњење 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1848 Napisano pre 1 sat Drug član, 919 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti. Ali nemam sa cim da uporedim. Moram da vidim jos neku da bih znao imam li osnova za reklamaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...