Rider000 1456 Napisano pre 12 sati Drug član, 960 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Gile Hm kod mene uopste nije ovako, vidi se tek tek mala linija mozda 2mm, tebi kao da fali i farba tu ili mi se cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1846 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Kao da je varena i lose obradjena posle. Pa onda tako pozlacena. Ne fali farba, povo je prasina, vozilo se danas. EDIT: sad sam se cuo sa Atilom, kaze da je svaka takva, DID felne se rade iz neke trake pa se vare i cvrsce su od livenih. Promenio pre 11 sati član Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...