Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Drug član, 1548 postova
  • Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita
1 hour ago, Krmco said:

Šta 90
Sa 150 otvoren vizir sa sa kappa air stream, skroz spušten.
Kada pada kiša, moram da se izvirujem levo, desno ili da ustanem da bi vetar skinuo kapljice

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Zar može strom po kiši da se vozi?

:D

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1250 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S
Moze, ako ti nisi vlasnik.. 
I ide sigurnije od trejsera, zavrneš gas, a smor te pita "jel ti to treba za odmah?"... Ne mo'š proklizati :autogol:

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

• Sviđa mi se 3
  • Haha 3

• Drug član, 1102 postova
  • Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW
I ide sigurnije od trejsera, zavrneš gas, a smor te pita "jel ti to treba za odmah?"... Ne mo'š proklizati :autogol:

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Pa pobedio si..

Ali meni kila bogami i klizala... Sa sve Pirelli Scorpion Trail 2... Lagano... Od 3300-3500rpm ako navrneš... Druže, ne znam za 650, ali kila se ispucava do 6000...
E onda od 6000+ ništa bitno se ne dešava, pumpa on ali ništa woooow...

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

• Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW

Da komuniciramo sa motorom 5 sekundi ranije?
Navrnem gas, on skapirao posle 3 sekunde da mi treba i krene....

Ajoj, pa mili, zezam se malo. Ide 650, u skladu sa's mogućnosti. Ako imaš realna očekivanja od nje, ispuniće ih. Ne može 200 iz mesta ( a i inače), al da obiđe regularne putničke automobile koji nisu šumaheri, efektivno i efikasno :)
Za klizanje po mokrom.. To može i sa kineskim skuterom od 50ccm, ja terao sprdnju od početka, nemojte nasedati na provokacije :D

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650

Pozdrav svima,

Došlo vreme za servis na 12.000km na Stromu 650. Prva dva servisa je radio Atila u Horgošu, ali mi sad za ovaj nikako ne mogu da se organizujem da odem do Horgoša pa me interesuje kakva su vaša iskustva sa EuroSumarovim servisom ovde u Beogradu? 

Izvinjavam se ako je već negde pisano o tome negde, al nisam uspeo da nađem ništa na tu temu pa rekoh da pitam. 

Hvala unapred za svaku informaciju

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650
Upravo sada, Aca Strom je napisao:

DMartinovic

Joca "Profimoto" Karaburma.

Ja sam kod njega radio sve servise.

A motor je još uvek u garanciji pa bi morao da se servisira u ovlašćenom servisu. 

Da nije, onda ne bih imao "problem" 

Baš malopre sam se sa @Nenadbg88 dopisivao na ovu temu.. (i dobrodošao u "sektu", uđi, nemoj se izuvati :) )
Moj je izbor da ne idem u ovlašćeni servis po cenu garancije. Kad (ako) budem prodavao za 5 godina motor, da li će biti bitno gde sam pre 4 godine radio zamenu ulja? Možda je bitnije kupcu da sam tu razliku u ceni servisa opet uložio u motor jer sam ulje menjao malo češće sa malkice boljim filterom, ništa meni para neće ostati više, ali se vodim da ću češće i kvalitetnije održavati motor. Mislio sam kad sam uzeo motor da ću u ovlašćenom, da mi je to garant da je sve tip top, da vredi da na svakom servisu uzimam slobodan dan da oteram motor... Hiflo filter i skoro 3L ulja (prozorčić prepunjen) na 1k km servisu.. Pa majku mu. Smislio sam sebi bolju kombinaciju za održavanje, majstor od poverenja i teram tako..
U garanciju spada bukvalno samo da se motor razleti i to je to. Sve okolo nije pokriveno garancijom i idem tom logikom da ako se nije raspalo za 9k km ili pokazalo da ima grešku prilikom sklapanja u prvih par hiljada, da verovatno neće ni ubuduće. I u slučaju kvara, opet bih platio deo i ruke po ovlašćenim cenama.

• Podržavam 1

• Drug član, 1695 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Nova i moderna čudesa imaju dosta elektronike i to ume da zeza stoga je garancija bitna meni. Moj servis za preporuku ovlašćeni je Gagi i 3T Racing iz Balosave. Servis jeftiniji nego u Bg, pedantno radi, možeš sve da gledaš ako ti volja a pri tom se lepo provozaš do njega i posle toga još malo do Kraljeva i doline Jorgovana jer su tu putevi super

• Podržavam 1

slažem se, ali moram napomenuti da je garancija jako usko definisana i da je pitanje šta od sve te elektronike, u slučaju gecrkt, možeš da zameniš bez doplate..
Ja sam ovde našao "računicu", nemam pečatnjak, ali mogu gde oću (Samo da mi istekne probna dozvola :D ), znam da je održavan propisno jer sam 100% uključen u to... Ovo je sve moje razmišljanje, poštujem i tvoje, svakako!

Sve se slažemo Nafete
Ja se samo sećam daleke 2009 da me mali servis duplo jeftinije koštao kod Atile nego u Bg, isto važi i za Gagija iz Balosave, pa kako je put do Atile dosadan a probao sam i u kombi motor pa na servis do Horgosa, zamenio sam sa Gagijem. Pred kraj prodaje sam motor presaltao kod Kalče iz Kraljeva jer je u pitanju prijatelj mog prijatelja a i mnogih sa foruma o izuzetno je pedantan i čestit čovek i stručan majstor pa sam kod njega održavao Smora malenog do kraja balade.

Da, kad sam već na temi...
Subota oko 11 (između 10 i 11), na Banstolu kod crkve se nađemo, idemo da se vozamo po Fruškoj i posle na gulaš od divljači u Maloj Remeti. Ajmo stromaši, ko može i raspoložen, penzos vožnja, idemo da se podružimo.. Postaviću još vreme, kad budemo ugovorili tačno. Nezvanično okupljanje stromova :D 

• Sviđa mi se 2

Ajoj, pa mili, zezam se malo. Ide 650, u skladu sa's mogućnosti. Ako imaš realna očekivanja od nje, ispuniće ih. Ne može 200 iz mesta ( a i inače), al da obiđe regularne putničke automobile koji nisu šumaheri, efektivno i efikasno
Za klizanje po mokrom.. To može i sa kineskim skuterom od 50ccm, ja terao sprdnju od početka, nemojte nasedati na provokacije
Ti ko da mi znaš boju očiju...

Gde se ja ozbiljno ovde poneo...
Ja sam bio u totalno šaljivom fazonu, pecnut tvojim, "a jel ti to treba za ODMAH?"

• Haha 1

• Drug član, 1007 postova

Svi ovlašćeni servisi koje proizvođač prepoznaje i priznaje su navedeni u servisnoj knjizi koju kupac dobije od distributera prilikom kupovine.

Naravno, svako sam na svom motoru može menjati ulje, svećice, filtere ako želi. Tako je najjeftinije, možda i najbolje, samo je pitanje garancije. Nekome ne treba garancija.

• Svrati ponekad, 410 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA
Pre 7 sati, DMartinovic je napisao:

Pozdrav svima,

Došlo vreme za servis na 12.000km na Stromu 650. Prva dva servisa je radio Atila u Horgošu, ali mi sad za ovaj nikako ne mogu da se organizujem da odem do Horgoša pa me interesuje kakva su vaša iskustva sa EuroSumarovim servisom ovde u Beogradu? 

Izvinjavam se ako je već negde pisano o tome negde, al nisam uspeo da nađem ništa na tu temu pa rekoh da pitam. 

Hvala unapred za svaku informaciju

Mozes kod njih nije problem za servis, proveri sta pise u knjizici pa se dogovori. U tvom slucaju bi se cuo s Atilom i dogovorio ako moze da Joca Profimoto odradi servis a Atila upise u knjizicu kad budes sledeci put isao kod Atile ili isao da se vozis do Madjarske. Dobar je restoran Abraham na ulazu u Palic pa iskombinuj voznju preko Beceja i Kanjize do Horgosa i produzis do Palica i Subotice.

Promenio član Bratislav 1973
  • Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 101 postova
  • Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS
On 5/11/2022 at 1:40 PM, nafetS said:

Da, kad sam već na temi...
Subota oko 11 (između 10 i 11), na Banstolu kod crkve se nađemo, idemo da se vozamo po Fruškoj i posle na gulaš od divljači u Maloj Remeti. Ajmo stromaši, ko može i raspoložen, penzos vožnja, idemo da se podružimo.. Postaviću još vreme, kad budemo ugovorili tačno. Nezvanično okupljanje stromova :D 

Eeej ljudi gulas!! Ako ide neko iz Bgda mozemo zajedno voznjicu do gore.

Promenio član sinisa66

• Svrati ponekad, 191 postova
  • Motocikl: suzuki v strom 650xt

Sreca pa se nismo dogovarali da nekome pomognemo da kopa temelje ili lije plocu ne mozemo da se skupimo da jedemo i pibemo

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• Haha 1

Ja sam željan vožnje i druženja ali meni klinci dolaze i nisam u mogućnosti, kratak sam sa vremenom, lep provod i ukusno druženje želim i hvala na pozivu

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1002 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 1200

Prođoše malo pre 4 kiklopa kroz Banjane, selo između Uba i Šabca, jel neko sa foruma??

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja