Mile123 165 Napisano Jul 17, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli smo kuci 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, da vas sluzi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 17, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, drmilan_ je napisao: Cestitam, da vas sluzi! Mora neki remake one slike od pre dve godine da padne Promenio Jul 17, 2021 član Mile123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 17, 2021 (promenjeno) Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo 3.sep u 15h eventualno koji sat ranije krenuti ka Tari, do uvece smo tamo, pa 5.sep svi zajedno nazad... Promenio Jul 17, 2021 član drmilan_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Jul 18, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 17.7.2021. at 15:23, Mile123 je napisao: Krenuli smo kuci Puno sretnih km, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 18, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Mile123kad ce redovna slika mopeda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 19, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Bratislav 1973 je napisao: Puno sretnih km, Hvala Pre 7 sati, drmilan_ je napisao: @Mile123kad ce redovna slika mopeda? Bice kad stigne tablica pa bude u nekoj lepsoj okolini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeyLucky 14 Napisano Jul 20, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 A Prijavi odgovor kao problematičan On 17.7.2021. at 15:23, Mile123 je napisao: Krenuli smo kuci Сада лагано и уживањција ;))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 21, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim sad se novi motori vozaju u kombiju. Ne znam za vas ali meni je jedan od jacih dozivljaja prosle godine bio otici u salon sa tablicom i na tockovima dovesti nov motor kuci (130 km). 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Jul 21, 2021 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja uradio samo sto nisam dovozio sebi,jes gušt u pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 21, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Jeste gušt, kad imaš tablicu a i dozvolu U mom slučaju bi samo bilo 230km traume. Promenio Jul 21, 2021 član Mile123 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jul 23, 2021 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi ko od Stromasa sutra u Grocku :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pa da malo osvježim temu.Možda bilo o tome več napisano a ja ne nađem pa eto. Koje gume su vam bile najbolje za vaše stromiče, npr. 650xt variantu. Nekako od prilike vožnja asfalt drumom pa i po nekad i makedam. Sad imam Mitaske , do duše samo od prilik nekih 3000km, pa da vas pitam, koje najbolje stoje na stromiča. Nije bitna cijena, samo kvalitet i osječaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 24, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Ako iskopa neko (ili vec ima) servisno uputstvo za 650xt zamolio bih da okacio na grupu, za TA sam imao i dosta mi je bilo korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 24, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim već druge Michelinke i samo reči hvale...meni potraju 4 godine i menjam...kad su nove u krivini ležim, sasvim siguran...taj osećaj me popusti u 4oj godini i onda menjam,...a to je posle nekih 15.000 - 20.000 kma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jul 25, 2021 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek sam na fabrickim Bridgestone gumama (tw101/tw152). Iako mi odgovaraju po osecaju i dugotrajnosti, posto je stari model ne bi ih ponovo uzeo. Razmisljao sam da kada dodje vreme za zamenu uzmem Michelin (anakee adventure) ili Continental (tkc70/rocks). @Mile123 Imam servisno uputstvo za 2. generaciju malog stroma. Za 3. nisam uspeo naci na internetima. Ako moze i ta, javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Jul 25, 2021 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, maxx je napisao: Jos uvek sam na fabrickim Bridgestone gumama (tw101/tw152). Iako mi odgovaraju po osecaju i dugotrajnosti, posto je stari model ne bi ih ponovo uzeo. Razmisljao sam da kada dodje vreme za zamenu uzmem Michelin (anakee adventure) ili Continental (tkc70/rocks). @Mile123 Imam servisno uputstvo za 2. generaciju malog stroma. Za 3. nisam uspeo naci na internetima. Ako moze i ta, javi. Najbolje sto postoji za motor je continental trailattack 3..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Jul 25, 2021 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Stile je napisao: Najbolje sto postoji za motor je continental trailattack 3..... Kako misliš po čemu, jer kao gledam različite testove ona je uvijek negdje u zlatnoj sredini. Bolji stoje Pirelli i Metzeler... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 25, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, maxx je napisao: Jos uvek sam na fabrickim Bridgestone gumama (tw101/tw152). Iako mi odgovaraju po osecaju i dugotrajnosti, posto je stari model ne bi ih ponovo uzeo. Razmisljao sam da kada dodje vreme za zamenu uzmem Michelin (anakee adventure) ili Continental (tkc70/rocks). @Mile123 Imam servisno uputstvo za 2. generaciju malog stroma. Za 3. nisam uspeo naci na internetima. Ako moze i ta, javi. Hvala covek, ako nadjem za gen 3 okacicu ovde, za sad mi nije hitno, svakako imam dve godine garancije ako se odlucim za ovlasceni servis onda i tri Nego gledam da iskopam negde service kako bih mogao da iscitam lagano sta ima od odrzavanja nakon garantnog roka. Promenio Jul 25, 2021 član Mile123 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jul 25, 2021 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe Strom je to, prvih par god nema nista osim redovnog odrzavanja :-D A servisni intervali se nisu menjali izmedju gen 2 i 3, koliko znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 25, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/23/2021 at 10:28 PM, draki said: Jel dolazi ko od Stromasa sutra u Grocku :-) Jbga nisam video ovaj post ranije Bio ja da pokupim suvenir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jul 25, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Stromaši, nadam se da me primate u sektu Od skoro sam vlasnik jednog lepog žućka 650 2017god. Imate li ideju gda da kupim ralicu (skid plate) a da nije Euro Sumar, ne bih baš da mi ogule kožu za malo plastike. Takođe mi treba i vizir (fabrički) pa ako neko ima na prodaju bio bih mu zahvalan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Jul 25, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Ralicu kod Brke u Mladenovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Jul 25, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan +381658230921 Nemanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jul 25, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @pedjacupavac Jel si ti kupio kod Brke? Jel si je lako montirao, može neka slika da vidim kako to izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...