Borkosan 611 Napisano Jun 27, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na prodaju desni retrovizor za model 650 iz 2008? Na kp imaju samo zamenski, nisu original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 27, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas najzad oprao i uglancao strominu posle 3 meseca. Gledam ga posle, onako sa strane, sija se ko nov...a 2004Narucio nove gume....idemo jos jedan krug. Nema prodaje nema kupovine novog Sent from my SM-G965F using TapatalkKoje gume si pazario?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jun 27, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Današnjom vožnjom završena razrada. U ponedeljak na prvi servis. Potrošnja u razradi zadovoljavajućih 4,4 litre. Od nedelje aktivno gledam kartu gde mi valja putovati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 28, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koje gume si pazario?Sent from my iPhone using Tapatalkpa ove koje i imam do sada.Narucio, cekam da stignu.Dunlop TrailmaxSent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 28, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa ove koje i imam do sada.Narucio, cekam da stignu.Dunlop TrailmaxSent from my SM-G965F using Tapatalkpardon Dunlop Trailsmart :-)Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Jul 3, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam slucajno video ispod sedista crevo sa slike, da li neko zna cemu sluzi , kod mene stoji slobodno?Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 3, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odušak za gorivo, treba da je spojeno na rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Jul 3, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam danas na brzinu da vidim gde ide ali nisam uspeo.Da li moram da skidam rezervoar?Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 3, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba. Odozdo se nabija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Jul 3, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse na pomoci.Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 3, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Vidi na 7:40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 4, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorena izrada custom tank pada i zastite cepa (1800+1200 din). Bice gotovo za koji dan pa slikam kad zalepim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 123 Napisano Jul 4, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Danas sam slucajno video ispod sedista crevo sa slike, da li neko zna cemu sluzi , kod mene stoji slobodno? Ima dva creva. Jedno je odušak za gorivo, a jedno je odušak za rashladnu tečnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Jul 5, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Jul 5, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!! Evo jedna lepa sličica i od mene . Moj je onaj desno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Jul 5, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam slucajno video ispod sedista crevo sa slike, da li neko zna cemu sluzi , kod mene stoji slobodno? Sutra resavam, pa cu videti od cega je. Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Jul 5, 2020 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!! Evo jedna lepa sličica i od mene . Moj je onaj desno... Odlican.Послато са SM-G965F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jul 6, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, treba mi preporuka za elektricara koji ce da mi spoji, na najbolji moguci nacin, maglenke i punjac Lokacija Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Arakis ili ti Rajko, blok 62,Novi Beograd, 063269759. Ne fantazira, lepo radi, poštuje dogovoreno, kvalitetno, svaka preporuka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jul 6, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, saxi je napisao: Arakis ili ti Rajko, blok 62,Novi Beograd, 063269759. Ne fantazira, lepo radi, poštuje dogovoreno, kvalitetno, svaka preporuka. Do neba ti hvala to mi je u komsiliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jul 6, 2020 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos ko sem Motolenda da prodaje Givi rol bar? Motolend nema do septembra,Seba nema napravljene,Cosmo sam mislio da mi neko donese ali zatvorise granice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8364 Napisano Jul 6, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos ko sem Motolenda da prodaje Givi rol bar? Motolend nema do septembra,Seba nema napravljene,Cosmo sam mislio da mi neko donese ali zatvorise granice.Vidim da onaj DD Moto iz Rume ima veliki izbor Givi kofera, pa možda mogu i rol bar da nabave..https://instagram.com/ddmotooprema?igshid=1srw1duvcd445Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 7, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel zna neko dimenzije gumica kočionog cilindra prednjeg-zadnjeg na Stromu 650cc 2009 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jul 7, 2020 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.7.2020. at 11:43, ProMaster je napisao: On 6.7.2020. at 11:27, dl minak je napisao: Ima li jos ko sem Motolenda da prodaje Givi rol bar? Motolend nema do septembra,Seba nema napravljene,Cosmo sam mislio da mi neko donese ali zatvorise granice. Vidim da onaj DD Moto iz Rume ima veliki izbor Givi kofera, pa možda mogu i rol bar da nabave..https://instagram.com/ddmotooprema?igshid=1srw1duvcd445 Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Nazalost ni oni nemaju rol barove.Ponestalo mi je ideja.Jedino da se nadam da ce neko sa novim stromom kod Sebe da pravi,pa da uradi dva kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jul 7, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da se kupe štitnici ručica koji su se ugrađivali u V-Strom od 2004-2010 (650cc) i za model od 1000cc druge generacije (2004-2012)? Meni trebaju za TDM-a 900 i ovakvi štitnici kao na Suzukiju su mi najlepši i vidim da dosta ljudi koji voze motor kao moj baš takve i ugrađuju. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...