Bratislav 1973 440 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2020. at 21:04, baneBP je napisao: Evo da se konačno i ja upišem u Vstrom klub. Uzeo danas slobodan dan, otišao za Horgoš i dovezao ga (138 km do kuće). Sledi razrada po kratkom postupku (do 5.000 obrtaja prvih 1.000km) pa prvi servis pa lagano na put . Ove godine radim samo za benzin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaze knjiga koju je g.Atila dao prvih 800 km do 5000 rpm a sledecih 800km do 7500 rpm, prvi servis na 1600km. Moje "zucko"je ovaj vikend imao vatreno krstenje. Beograd-Valjevo-Bajina Basta-Kokin Brod-Nov Varos-Prijepolje- Slapovi Sopotnice( lagani off road)-Kamena Gora( lagani off road sa lutanjem po gorskim putevima)do Simovog Kampa. Povratak starom Ibarskom Magistralom, sve ukupno predjenih 940km i super zadovoljan ja a i "Zucko" mada me je par puta srecnulo srce kad sam video u mojim ocima"OGROMNO KAMENJE) na off-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Jun 20, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja upišem u ponosne vlasnike, posle duže potrage nadjen odgovarajući primerak 2016-o,kupljen od prvog vlasnika sa 13200 km...ovaj motor je sve što sam želeo-nemam niti jednu zamerku (skroman sam). 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 20, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Posle se ljudi pitaju zašto je v-strom sekta tako jaka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Jun 20, 2020 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Strom kaze: Nece valjda malo kise da nas spreci, oblaci to kisno odelo i polazi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 21, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce bacim kisni djir Beograd, Valjevo, Mionica, Ravna Gora, Takovo, Obrenovac, Beograd 300km lagano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 21, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ko se boji kiše još... Vidim da nas kljunaši (novija godišta) nas matore 2009. godište polako istiskuju...možda treba razmisliti o nekoj zameni....hmmm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 22, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, pitans je napisao: Ko se boji kiše još... Vidim da nas kljunaši (novija godišta) nas matore 2009. godište polako istiskuju...možda treba razmisliti o nekoj zameni....hmmm Razmisljam svaki dan o toj ideji ali ima nekih prioriteta tako da cu ja da vozim jos dugo ovaj model iz 2004. godine Radi ko sat, voli da radi, voli da putuje i meni taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Treba pustiti te žutokljunce da sazriju, pa će i njima kljunovi poispadati... Šala, daleko bilo da pogube kljunove... Ne bi valjalo...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 22, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba pustiti te žutokljunce da sazriju, pa će i njima kljunovi poispadati... Šala, daleko bilo da pogube kljunove... Ne bi valjalo...Sent from my POCOPHONE F2 using TapatalkAhahaha da znas, sala mala Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate iskustva tokom sajma da li eurosumar ili Atila daju neki popust za motore? Čitam sad da će sajam ipak biti u septembru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Mili,Ne zna se šta će biti s nama, sutra, a ne do septembra...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, ali mislio sam uopšteno jel ima popusta tokom sajma, nisam se ranijih godina interesovao jer nisam ni razmišljao o kupovini novog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Op op kolega, Vi bi NEW kobilu?E pa neka Vam bude sa srećom!Zaintrigirani ste za maćeg?IliVel'koG?Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Jun 23, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Malog razmatram, veliki je skup, a i za te pare bih pre gadjao afriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8364 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate iskustva tokom sajma da li eurosumar ili Atila daju neki popust za motore? Čitam sad da će sajam ipak biti u septembru. Sajam u septembru je pucanje u noge..Septembar je mesec kada narod ima najmanje para.Ta priča se odavno vrti, još kada je odložen sajam, ali svaki ozbiljan izlagač će zbrojiti 2 i 2 i odustati od toga. Što ne znači da ne treba da pazaris 1050 i malo nam je približiš... Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jun 23, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Overpressure said: Jel imate iskustva tokom sajma da li eurosumar ili Atila daju neki popust za motore? Čitam sad da će sajam ipak biti u septembru. Od sajma ne ocekuj apsolutno nista, pogotovo ne od spustanja cena koje su i onako medju najnizim u Evropi. Plafon mozes izvuci neki komad opreme tipa crash bar a i to bi bilo zesce natezanje sa prodavcem. Jbga nov VStrom 650 XT M0 me izasao 7550 eura. Ajd sad nadji ga negde okolo za te novce. Sajam u septembru je cist promasaj, kao sto je vec neko napomenuo. Ako mislis uzimati uzimaj odma dok jos imas nesto od sezone pa makar i samo po Srbiji ili ostavi za sledecu godinu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 25, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Komad LED sijalice pozicije otpao i upao u far. Sutra vađenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nesto slicno desilo, nakon rasturanja celog prednjeg dela nadjem u fioci magnet na savitljivom stapu, gurnem u far i upecam ga u sekundi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 26, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Urađeno pomoću creva i usisivača. Na magnet ne reaguje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Magnet se koristi ako upadne onaj deo gde su kontakti, a za usisivac sam zaboravio da ti napomenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 26, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao, izašlo 21100 din. Robertov auspuh prošao tehnički Mada, razmišljao sam, promenjen je samo top, dok grana, Lambda sonda su iste. Karakteriatike nisu promenjene, osim zvuka koji je u granicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 182 Napisano Jun 27, 2020 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se vratih u grupu.Juce je registrovan crni xt,kupljen kod Atile.Uskoro neke slicice. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!Bolje se vratio...HihihiSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 27, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas najzad oprao i uglancao strominu posle 3 meseca. Gledam ga posle, onako sa strane, sija se ko nov...a 2004Narucio nove gume....idemo jos jedan krug. Nema prodaje nema kupovine novog Sent from my SM-G965F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...