zdjelarm 164 Napisano Mart 28, 2020 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Na snazi je uredba o zabrani uvoza-izvoza.Samo se vi hvalite kako podsticete uvoz pa ce i vas da privedu.Onaj jadnik razglasio da nece biti gorica pa popio krivicnu prijavu.Gadan onaj despotizamSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ali kupovina kod švercera ne spada pod kršenje uredbe, jer 2x nista je nista i matematika je tu sasvim jasna Jebi ga, ova država je odavno najveći neprijatelj svoga naroda, a svi smo taoci jednog čoveka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Mart 28, 2020 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Jos i sverc. Pa ti odmah daj blanko punomocje nekome Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Mart 29, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi sezona i bez obrzira na ovu koronu ne planiram da mi konjić stoji u garaži...krećem polako sa servisom...ulje, filteri itd... Nego, gde potražiti prednji/zadnji disk? prednji mi se malko stanjio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 3, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Malo promenio ulje u kvačilu....Malo se vozao...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1201 Napisano April 10, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se uhvatilo malo slobodnog vremena, tj vreme za relaksaciju i socijalno distanciranje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 123 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Juče doterao motor sa servisa. Ide kao mladić posle skoro 12 godina i blizu 90.000 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano April 11, 2020 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Gde imaju da se kupe damper-gume zadnjeg tocka za starog Stroma 1000? Jel samo original ima ili postoje neke kvalitetne zamene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Rmg kula065 2070003Mislim da je bilo 40 ili 45e prošle godine kad sam pitao Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, potreban mi je deo maske koji dođe iznad farova. Zvao sam par brojeva što sam našao na oglasima,izgleda da je taj deo u sklopu maske ali da može da se skine{odlepi valjda).Ako znate gde bih još mogao pogledati, pomagajte.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano April 13, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak, zameni vizir i iskroj parce gume, podbaci, zavrni da ne ulazi voda i gas dok ne nadjes sta treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Za vizir sam se već čuo sa ivanom, 40e.Dobra ideja za gumu,Hvala Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 14, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, potreban mi je deo maske koji dođe iznad farova.Kakav te ovo projektil u vidu kamena sa kamiona ispred pogodio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 14, 2020 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Zigi011 said: Gde imaju da se kupe damper-gume zadnjeg tocka za starog Stroma 1000? Jel samo original ima ili postoje neke kvalitetne zamene? 15 hours ago, Krmco said: Rmg kula 065 2070003 Mislim da je bilo 40 ili 45e prošle godine kad sam pitao Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Hvala Krmco. Zvao sam Kulu, samo iz originala postoji, nema zamenskog. U Euro Summaru je 1500 din/komad x 5 komada = 7500 din, trenutno se delovi cekaju nedelju do dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav te ovo projektil u vidu kamena sa kamiona ispred pogodio? Fazan Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja 4 fazana omlatio za 12 meseci... Doduše autom... Ti si kralj! Nadam se da je završio u supi! Šalu na stranu, dobro se ti nisi opružio po drumu, nije fazan lagan. Plastika će se rešiti. Imaš one likove u Knjaževcu... Zvrcni ih. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jer može neki kontakt od tih iz Knjaževca.Dobro sam prošao, mogao me u glavu udariti.Al izgleda da može da se naplati šteta, videćemo.Policija, zapisnik, zapisnik iz policije pa u lovačko društvo po potvrdu.Pa u servis da se uzme predračun i da izađe veštak.Ima tu još nešto, dali ima znak divljač na putu ili ne, pa dali odgovornost zajedno snosi u čijem je reonu put i lovačko društvo.Za sad sam siguran ovog dela što se tiče policije, zapisnik ne mogu dobiti pre okončanja vanrednog stanja, i uzimanja potvrde od lovačkog društva.Ne očekujem previše,Možda i bude nešto,Treba pokušati Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Kaže...DekiMoto063 636156Imaju podosta oglasaSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nema, zvao ih jučePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Majku mu.. Pravi od gume...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano April 15, 2020 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Најјефтинија и вероватно најједноставнија математика ти је да све лепо то поскидаш, а верујем да ће бити доста посла, и да то даш било ком пластичару, онима који крпе бранике на аутомобилима. То ће да лепо ураде а ти после префарбај у неку црну мат боју и то све лепо врати назад. верујем да ти пластичари неће наплатити више од 2 црвене.... позз 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano April 15, 2020 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si uspeo da sakupiš delove sigurno je sklapanje puzli najbolja varijanta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano April 15, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Најјефтинија и вероватно најједноставнија математика ти је да све лепо то поскидаш, а верујем да ће бити доста посла, и да то даш било ком пластичару, онима који крпе бранике на аутомобилима. То ће да лепо ураде а ти после префарбај у неку црну мат боју и то све лепо врати назад. верујем да ти пластичари неће наплатити више од 2 црвене.... поззNajverovatnije će da bude tako.Nego moram da sačekam zbog osiguranja,ako uspem da nešto uradim.Do tad ću morati da zatvorim da ne ulazi voda.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2608 Napisano April 15, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si uspeo da sakupiš delove sigurno je sklapanje puzli najbolja varijantaMislim da nemam sve delovePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...