M a R k o 386 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan konji su nebitni, obrtni moment vodi glavnu rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja , instrument tabla mi nešto deluje nelogična. Izgleda kao da je "centrani" podatak u kojoj si brzini, pa još zaokružen obrtaljkom. Bolje bi bilo da je tu prikazana brzina. Ali verovatno su dizajneri imali problema kako da u krug smeste dovoljno veliki trocifren broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Novembar 6, 2019 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 6, 2019 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Isuse bože ružnog li novog modela...Pa gde metiše taj televizor far pa to više nije ni retro, to je neprihvatljivo!!!Joooj ja sam se razočarao skrooz..Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Novembar 6, 2019 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je veliko razočaranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 6, 2019 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav li je uzivo pitam se,na slikama baaaas veliko razočaranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 261 Napisano Novembar 6, 2019 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Švabe objavile cene: 12790,00 običan 14190,00 neobičan (xt) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Novembar 6, 2019 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pored one rugobe od harleja panamerice ,strom je apolon skladnosti i lepote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Novembar 6, 2019 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Za 14000 evra teško da će neko da ga kupi pored honde afrike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 6, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću ispasti nekakav kontraš ali meni se novi Strom baš dopada, dok mi je prvi Strom bio izrazito ružan u vreme kad se pojavio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nisi kontras i meni je sasvim OK za stroma. Krajnje upotrebljiv deluje i spreman za zadatak. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8423 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1865 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ogromna popularnost ove kategorije motora, a proizvodjaci nekako nezainteresovani.. Barem meni tako deluje, možda gresim.. U tom cenovnom rangu ~14k ojra, može da se kupi XTZ1200, po meni dosta ozbiljniji motor od ovog Stroma, a opet nekako ne prihvacen, a kao da ga ni Yamaha nešto preterano ne gura.. Africa je imala ove godine facelift, koji je prošao kao da je to nova Africa.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 386 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, ProMaster said: Ogromna popularnost ove kategorije motora, a proizvodjaci nekako nezainteresovani.. Barem meni tako deluje, možda gresim.. U tom cenovnom rangu ~14k ojra, može da se kupi XTZ1200, po meni dosta ozbiljniji motor od ovog Stroma, a opet nekako ne prihvacen, a kao da ga ni Yamaha nešto preterano ne gura.. Africa je imala ove godine facelift, koji je prošao kao da je to nova Africa.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Jeste nova, prosle godine su izbacili Adventure sport sa nekim izmenama u odnosu na prvi crf 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Milanezi je napisao: Švabe objavile cene: 12790,00 običan 14190,00 neobičan (xt) Meni je ovo DR1050, pre nego V Strom. Narocito ona žuto-plava kolor šema. Mnogooooo mi se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Novembar 7, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Kao vlasnik DR BIG-a, mogu reći da mi se dopada nova mašina. Bilo je i ranije glasina da će DR doživeti reinkarnaciju, ali to nikako nisam video zajedno sa Stromom u priči. Taman ću za koju godinu moći da se prenovim, a da to malo ljudi primeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1578 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Moćan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vuleta je napisao: Meni je ovo DR1050, pre nego V Strom. Narocito ona žuto-plava kolor šema. Mnogooooo mi se svidja. Iako ne volim crne motore u ovoj kombinaciji mi je najlepši. Verujem da uživo izgleda još bolje. I koliko vidim za ovaj socijalni će se dodatno kupovati ralica i štitnici za ruke da ne bi izgledao k'o raščerupana kokoš. Škrtice iz Suzukija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Milanezi je napisao: Iako ne volim crne motore u ovoj kombinaciji mi je najlepši. Verujem da uživo izgleda još bolje. I koliko vidim za ovaj socijalni će se dodatno kupovati ralica i štitnici za ruke da ne bi izgledao k'o raščerupana kokoš. Škrtice iz Suzukija. Jel doslo vreme za nov primerak, da crni zameni beli, hihihihihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nije još. Ali da jeste kupio bih aktuelni model. Po sadašnjoj ceni najbolja kupovina motora u klasi 1000, po meni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perone 12 Napisano Novembar 8, 2019 U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: XR1000,DR650,XMAX250,AEROX,APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je od nazad skroz ok. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Novembar 8, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, perone je napisao: Mislim da je od nazad skroz ok. Ja kažm da je ko lutka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 386 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovo kabal, neka hibridna verzija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 8, 2019 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Herr je napisao: Ja kažm da je ko lutka Ipaaaaaak ima nesto lepo na novom modelu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Novembar 9, 2019 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, darko dav je napisao: Ipaaaaaak ima nesto lepo na novom modelu Složiše se braća konačno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...