DarkoB 686 Napisano Februar 23, 2018 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Krmco je napisao: Hvala@darkob Samo nek ide na bolje,složiće se kockice !! Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока @Krmco ma hoce, samo treba malo vremena da se stabilizujem u novoj sredini i eto me ponovo na 2 tocka☺ Ovde vozim neke male elektricne gradske motore, cisto da me zelja mine, za po gradu skroz ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano Februar 23, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, DarkoB je napisao: Nek je sa srecom, cestitam @Krmco i @GAGI74 da vas sluze masine! Tracer mi je prvi na listi za sledecu kupovinu, samo da se prvo sloze neke kockice:) @GAGI74 daj neku sliku masine da vidimo kako izgleda Hvala! Izgleda da mi ne funkcionise postavljanje slika, verovatno je nesto trenutno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2711 Napisano Februar 23, 2018 Drug član, 1018 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Izgleda da mi ne funkcionise postavljanje slika, verovatno je nesto trenutno.Priznaj da ga je sramota da se slika goПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Februar 23, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam momci, još 2 Stroma prisutna! Vožnja Stromaša bi mogla da se organizuje na proleće, leto...viš šta nas je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Februar 25, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde nekog novog stromasa da opremim i originalnom strom jaknom pa da bude u fulu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 26, 2018 Drug član, 2476 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto svaki put kad posetim ovu vasu temu pozelim stroma da kupim?? Zar stvarno tolko dobar taj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 26, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moras da ga kupis pa da se uveris i sam u to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3104 Napisano Februar 27, 2018 Drug član, 1185 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Smem li da pitam ovde, a da se ne naljutite, dal' je agregat u Stromu 1000 isti tj. iz TL-a 1000...? Ako ne, koje su razlike? Dramatične (prečnik, hod, bregaste) ili kozmetičke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Februar 27, 2018 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Potiče iz TL 1000 S (a ne iz TL 1000 R), mada je prilagodjen drugačijoj nameni...bregaste, ubrizgavanje (drugačija mapa), pretpostavljam i prenos... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3104 Napisano Februar 28, 2018 Drug član, 1185 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Hvala doktore Onda ću da se zapljunem ovde u temi i da se, bar delimično, priključim društvu pošto sam pazario Navigator 1000 '05 sa Suzukijevim TL/DL agregatom... Italijanski dizajn a japanski kvalitet. Meni lično dobitna kombinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Februar 28, 2018 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ta-ta-ta-tirci. Jel znate gde moze da se nadje centralni stender za dl1000 al da bude povoljno ?Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Februar 28, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod Bobana Sebića-Seba On je na Miljakovcu 0638380981 Ima u Grčkoj da se poruči,trenutno je na popustu cena 95 evra. Mada je najbolje ako imaš dole nekog,da ti donese. Poštarinaje oko 50evra. www.cosmo-accessories.com Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Februar 28, 2018 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, PremieRacing said: Hvala doktore Onda ću da se zapljunem ovde u temi i da se, bar delimično, priključim društvu pošto sam pazario Navigator 1000 '05 sa Suzukijevim TL/DL agregatom... Italijanski dizajn a japanski kvalitet. Meni lično dobitna kombinacija Baci neku sliku...Cagiva navigator 1000...uh kako to dobro izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3104 Napisano Februar 28, 2018 Drug član, 1185 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam u temi "naši ljubimci", možda ovde ipak nije primereno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 28, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo ako je nekome potrebno sediste za Stroma 650/1000 moze mi se javiti na PP. Kad sam kupovao motor dobio sam ga uz motor, sediste je prosireno i poviseno i tako je kupljeno znaci nije radjeno. Bivsi vlasnik ga je kupio u Nemackoj. Sediste je lepo ocuvano sto se i vidi na slikama. Cena je dogovor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 28, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BIGDADDY je napisao: Drugari ta-ta-ta-tirci. Jel znate gde moze da se nadje centralni stender za dl1000 al da bude povoljno ? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ja sam zvao Sebu i rekao mi je da ne radi stendere za Stroma. Jedina opcija je Grcka, i mene interesuje stender ali nisam naleteo da je to jos neko pravio kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2711 Napisano Februar 28, 2018 Drug član, 1018 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom znači može da uzme mere za centralni stender kod mene na motoru.Ako hoće sam da ga pravi.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 28, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Seba uradio. Čudno da je prestao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 28, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze da mu nije isplativo. Barem je meni tako rekao pre mozda tri meseca. Koja je cena bila kod Sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 1, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 1, 2018 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan I na mom motoru je Sebin stender, e sad ja nemam pojma koliko je kostao, stender je bio na motoru kad sam kupio motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adans 3 Napisano Mart 7, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegazo Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se zapljunem i ja. Danas je i ocarinjen, cekam jos homologaciju pa da vidim da li cu ga registrovati posto mi je nekako velikkkkkkkkkkkk motor naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Mart 7, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav novom drugaru! ubili pola sata danas na prijatnih 15stepeni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Mart 7, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo sve vise stromera ima. Cestitke na kupovini motora. Ja sam se danas malo igrao sa auspuhom, Robert je kao i do sada uradio odlican posao, motor je konacno dobio zvuk kakav zasluzuje. Takodje mogu dati preporuku za Ivicu iz Nisa i preradu sedista, za taj novac odlican posao. Sve u svemu ja sam danasnjim danom zadovoljan, u Nedelju je lepo vreme pa da se to sve lepo proba Okacici neku sliku auspuha i sedista. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Mart 8, 2018 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sve izgleda, nema sta, sezona lagano kreće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...