Milanezi 2634 Napisano Decembar 3, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stigao fork brace! Što je najbolje, na kovertu piše da roba ne podleže carinskoj kontroli.Pa šta će na stolu,Bobane Bobane,sunce ti...Ja bi se kolko o'ma sjurio u garažu i montirao na motor ne bi časio časa... Ima li lepše zanimacije u zimske dane od čackanja oko motora i opreme...za mene nema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 3, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Samo što sam pocepao koverat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Decembar 3, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao fork brace! Što je najbolje, na kovertu piše da roba ne podleže carinskoj kontroli. Za koliko dana ti je stigao paket Bobane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 3, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Naručio 23.11. kao što sam napisao koju stranu ispred, stiglo danas, dakle 9-10 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 3, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Super! Dobro je da nema dodatnih troskova kod nas... Javi ako montiras i provozas a moras jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Decembar 3, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Super! Dobro je da nema dodatnih troskova kod nas... Ne mora da znači da ćeš i ti proći bez carine,nema pravila kod njih.Ja sam poručio ralicu isto iz grčke,koštala 120 eura i prošao bez ikakvih dažbina.Ali sam tražio Grku od koga sam kupio da pošalje i fakturu sa iznosom od 30 eura uz ralicu i carina je očigledno uvažila.Tako da zamoli prodavca da ti priloži fakturu na neku manju vrednost,npr 20 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 3, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nema dodatnih troskova kod nas... Javi ako montiras i provozas a moras jel tako? Ja sam u napomeni naveo da napišu da je vrednost 35 EUR (ispod 50), ali to nigde nije pisalo, a nisam dobio nikakav račun. Bio je samo žuti koverat i unutra fork brace. Naravno da ću provozati ;-) Vozio sam i ovih prethnodnih nekoliko dana, osim danas jer sam bio jako zauzet. Dodatnih troškova nemam Tako da zamoli prodavca da ti priloži fakturu na neku manju vrednost,npr 20 eura.Ne sme ni preterati jer onda oni procene vrednost ili traže dokaz o uplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 3, 2015 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da ih oglasim i ovde : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111502-novi-set-heidenau-k76-guma/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 4, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ok Bobane, hvala na informacijama....poznajem vec solidno nasu carinu i tacno je da sve zavisi od pravca vetra gde duva dal ce te cariniti ili ne.... Ja cu pre porucivanja cekati tvoje utiske... ionako ne vozim sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 4, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Upravo poručio fork brace sa Cosmoa...nisam izdržao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 4, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I ne treba Ja danas montirao. Stoji kao da je bio tu. Probao vrlo malo i odlično je! Oseća se stabilnost. Nisam mogao više, dalje i brže jer je bilo hladno, bez opreme sam i prehlađen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 6, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li neko objašnjenje zašto fabrika serijski ne ugrađuje fork brace na motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1187 Napisano Decembar 6, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1381 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ugradjuje ih tamo gde misle da za to ima potrebe. A i treba da se zaradi nesto od after market delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Decembar 6, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li neko objašnjenje zašto fabrika serijski ne ugrađuje fork brace na motore? Postoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Decembar 6, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li neko objašnjenje zašto fabrika serijski ne ugrađuje fork brace na motore? Postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 6, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Postoji.Najbolji su kratki, jasni i efikasni odgovori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Decembar 6, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Postoji.Najbolji su kratki, jasni i efikasni odgovori :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 14, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Konacno zavrsena operacija saniranja fabricke greske korpe kvacila na DL1000, kod Vujceta u Skopju, usput sam zamenio i zupcanik uljne pumpe, uradio servis....korpa se vise ne cuje...Stromic prede kao maca. Usput radi zamene zupcanika, kupio sam i celu uljnu pumpu na ebayu, tako da ako nekom zatreba, rado cu mu je ustupiti po nabavnoj ceni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 25, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao Fork Brace sa Cosmoa iz Grčke, sa onog linka što je boban postavio...za nekih 17 dana od dana kad su poslali...ovi naši iz pošte udavili! Deluje kvalitetno urađen skroz...sad još samo da se proba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AquilaVstrom 0 Napisano Decembar 28, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-Strom 650 '11 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , Svecano prvi post na BJB. Pocetkom godine sam kupio malog Stroma '11 god. Hteo bih preko "zime" da ga sredim za sledecu sezonu. E sad, do sad sam vozio Transalpa '88 i nisam mnogo vodio racuna o njemu, jebga Hondin traktor Sta mi predlazete , u koji servis da ga teram na servis i pregled, majstor kod koga sam odrzavao motor izgubio zivot pre tri meseca. Cika Pero-Rep. Za sledecu sezonu planiram da stavim nove gume (Bridgstone su fabricke na njemu) Zanima me gde mogu da nadjem originalne stitnike rucki (zvao Euro sumar ko blesav nikad niko da mi se javi) , i da li stavljati podmazivac lanca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Štitnike ručki: 3t Racing Balosava - 75€ Korektni su i sa uslugama servisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 28, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan da li stavljati podmazivac lanca ?Naravno i normalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Decembar 28, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih ti preporučio servis 3T u Balosavi.Od opreme bukvalno sve mogu da nabave i to po korektnim cenama.I cene odrzavanja i servisiranja su niže od konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Decembar 29, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Imas i centralni stender kod sebe za 80e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Decembar 29, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , Svecano prvi post na BJB. Pocetkom godine sam kupio malog Stroma '11 god. Hteo bih preko "zime" da ga sredim za sledecu sezonu. E sad, do sad sam vozio Transalpa '88 i nisam mnogo vodio racuna o njemu, jebga Hondin traktor Sta mi predlazete , u koji servis da ga teram na servis i pregled, majstor kod koga sam odrzavao motor izgubio zivot pre tri meseca. Cika Pero-Rep. Za sledecu sezonu planiram da stavim nove gume (Bridgstone su fabricke na njemu) Zanima me gde mogu da nadjem originalne stitnike rucki (zvao Euro sumar ko blesav nikad niko da mi se javi) , i da li stavljati podmazivac lanca ? mislim da ce 80% motora iz cacka i okoline preci u balosavu (3t racing) da odrzava posto nas je nas Pero napustio... i ja takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...