Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom Srbija

Recommended Posts

• Drug član, 1190 postova

Bez neke želje da kvarim ljudima uživanje u kupovini, ali brace nije lek lelujanju nego uvijanju viljuške pri opterećenju.

Ko hoće to da leči, bolje da se pozabavi oprugama, uljem i štajaznam šta treba da se viljuška otvrdne, ali bez da izgubi osetljivost. A kome to treba na Stromu, taj možda bolje da razmisli o drugom motoru, barem Versysu.

Uzgred, kome Strom leluja?

Jao ,ne pominji samo Versysa ,što me u ranu diraš  :D

Moj leluja kao manji brod na autoputu :-)

Pravio je @nik_sa015, ali nalog više ne postoji na forumu. I ja sam čitao pozitivna iskustva, na ovom i nekim stranim forumima. Slično je i sa rollbar-om na autu. Oseti se utegnutost i stabilnost.

Nego, sad razmišljam nešto drugo. Izgleda da nije moguće značajnije smanjiti potrošnju struje, rasteretiti regler i poboljšati punjenje akumulatora. Od stalno aktivnih potrošača imamo prednja svetla i zadnje poziciono. Prednja se mogu zameniti Xenon-ima, sa možda tek 20W uštede i pitanjem kvaliteta jer sočiva nisu za Xenon, a zadnje poziciono je 5W pa nije neka ušteda. Ostala svetla, pokazivači pravca i stop svetlo se uključuju retko pa su beznačajne uštede.

Bobane,pa šta ti planiraš da ugradiš još od potrošača kad ti je malo 400w.Ja mislim da je to sasvim dovoljno.

Mislio sam na malog Versysa, jer zvrk je. Kratak, 17ice, tvrđi... 

To svakako, nego razmišljam o svačemu, kao što rekoh  ;)

Npr. ne bi bili loši ni dodatni LED pokazivači pravca, npr. na Givi koferu i štitnicima za ruke, kao i LED stop na Givi koferu, a ne troše ništa  :jee:

Hehe, pa da, ide Božić!  ;)

Ono što tebe greje još je lađastije od ovih naših. I naravno da ti leluja kada staviš i one koferčine i ženu i ko zna šta još, pa raspleteš koliko ide. Leluja i dvaput skuplji KTM Adv 1190, eno se bune Nemci što mu je uz kofere preporučena Vmax od 130 ili 150.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1632 postova
  • Motocikl: V-STROM

Ono što tebe greje još je lađastije od ovih naših. I naravno da ti leluja kada staviš i one koferčine i ženu i ko zna šta još, pa raspleteš koliko ide. Leluja i dvaput skuplji KTM Adv 1190, eno se bune Nemci što mu je uz kofere preporučena Vmax od 130 ili 150.

Ma neću bre malog,pa sad imam malog ,hoću i ja  veLJikog  :D

Pa moram sa ženom ,neće da me pusti samog na put...a kad ona ide idu i sva 3 kofera ,mala torba,srednja torba,velika torba..neki put  pomislim da se selimo  :D

• Zainteresovan, 969 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom

I naravno da ti leluja kada staviš i one koferčine i ženu i ko zna šta još, pa raspleteš koliko ide.

Rekoh da meni ništa ne leluja. Samo sam naišao na Fork Brace i pitam čemu to  :takoje: 

Kolko mi se prividja,ti ćeš i ovoga da zajebeš  :dobar:

Šta je ovo? Gde je ovde 4 x 250W? Ne vidim woofer-e nigde...  :P

I naravno da ti leluja kada staviš i one koferčine i ženu i ko zna šta još, pa raspleteš koliko ide.

Rekoh da meni ništa ne leluja. Samo sam naišao na Fork Brace i pitam čemu to  :takoje: 

Šta je ovo? Gde je ovde 4 x 250W? Ne vidim woofer-e nigde...  :P

Nisam, Boki, na tebe mislio nego na Milanezija. Njemu leluja. 

Ma neću bre malog,pa sad imam malog ,hoću i ja  veLJikog  :D

Pa moram sa ženom ,neće da me pusti samog na put...a kad ona ide idu i sva 3 kofera ,mala torba,srednja torba,velika torba..neki put  pomislim da se selimo  :D

Ama, pričamo o skalamerijama tipa fork brace, primerenim sportskim motorima. A mali Versys je tome mnogo bliži od Stroma. Veliki Versys ne ide u istu rečenicu sa rečju sport.  :P 

J ni ne treba da te pušta, kako bi tek sam lelujao...

Dosta offa od mene, pardon!

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV LC

strom.jpg

Imamo ovde drugara sa više gedžeta. Javi se, Monah!

Hehe...evo i mene :-)...al' ovaj je zaboravio da ugradi i semafor...mislim nikad se ne zna...trebace...mozda.

• Podržavam 1

• Drug član, 1632 postova
  • Motocikl: V-STROM

Ja ne znam kako vama ne leluja,mladi ste još ljudi  :oda2:

Nego,evo za 2016 stižu novi colori,pored sive mat i crvene ubacili silver i crnu.Iste boje idu i za kljunaša i za običnog.

Ovaj crni mi se dojmio najviše

dl650xa_blk_l6.jpg

• Zainteresovan, 969 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom

Kad ste pomenuli snagu... Na kojim obrtajima vozite malog Stroma, na kojim menjate brzine?

U korisničkom uputstvu su date dosta male brzine, a samim tim i brojevi obrtaja, za promene brzina, npr. u 6. već na 60 km/h (strana 5-4, Shifting up schedule).

Da li neko ima fabričku krivu (grafik) obrtnog momenta i snage?

Mali Strom ima divan motorčić. Možeš ga voziti i opušteno i možeš mu zavrtati uši.

Ja ga retko vrtim, tek u četrvtoj prebacim 4.5k obrtaja - ne zbog neke mantre, nego prosto lepo vuče, tr-tr-tr-tr-čevrta i tek onda trrr, peta trrrr, šesta.

Nema mnogo svrhe vrteti ga mnogo dalje - ali zahteva kada je opterećen, a treba da se istrči ispred nečeg (i to je ovde mnogo puta ispričana priča).

Ne opterećuj se, ali evo

http://www.motorradonline.de/sixcms/media.php/11/thumbnails/Suzuki-V-Strom-Technische-Daten%20Motor.jpg.1710998.jpg

PS Ovaj ('12.) ima bolje karakteristike od '07, a posebno od starijeg od toga)

No hablo espanol. Ali, opet, mislim da ne treba mnogo gledati u dijagrame: ovaj motorčić se lepo vozi za malo para. Nema ABS pod nagibom, nema anti-wheelie (nije da mu treba, ali da kažem), nema modove vožnje (ni to mu ne treba uz to malo snage što ima). Velik je, svilenkast, sedneš, nakačiš prtljag i voziš daleko. 

• Ih što volem testo s makom.., 583 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc

Ja mog malog saltam do 5k kad se opusteno vozim...a pustam ga do 7-8k kad se pozelim paprike, ali retko kad..

• BJB Maxi Scooter Club, 953 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro

Tesko da ce fork brace da se nabavi za 50 dolara bilo gde, osim ako neko ne prodaje polovan sto jos nisam video.

Zar mislis da bih napisao nesto, a da nisam proverio? Ccc

• BJB Maxi Scooter Club, 953 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro

Zato je bolje uvek dati kompletnu informaciju, dakle neki kontakt ili link gde se to može kupiti.

Ili pre nego sto presudis, pitas gde ima taj proizvod za tu cenu, bar to kod mene tako ide. A i kolega je postavio link.

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Tesko da ce fork brace da se nabavi za 50 dolara bilo gde, osim ako neko ne prodaje polovan sto jos nisam video.

Zar mislis da bih napisao nesto, a da nisam proverio? Ccc

Dok sam vozio Stroma, fork brace nije mogao da se kupi nigde za te pare, trazio sam. 

Ako imas neki link, postavi, bice od koristi. Ovo sto je postavio Milanezi je odlicna ponuda. 

Inace, moj drugar ima fork Brace na svom Stromu 650 (stari model) i po njemu je to mozda i najbolja stvar koju je stavio na motor (vozi mnogo godina i ima nekoliko motora, a Stroma koristi kao allrounder u Londonu).

Ne zaboravite damper,

ohlins-damper-68mm.jpg

gume protiv lelujanja (sa ženom pozadi!) 

KR108%252520Slicks-set__00133.1389891735

i nešto da se bezbednije ubrzava (ovo verovatno može kod Sebe da se naruči)

POTW-TonyNicosia-18.jpg

• Ih što volem testo s makom.., 583 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc

Aaaaa sad ste me zagolicali sa ovim Fork brace-om pa se razmišljam dal da uzmem...

Ja danas naručio.

verovatno ću i ja...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja